שאלוןטלי :]

danit1234

New member
שאלוןטלי :]

ממ משו שעשיתי כבר לפני כמה זמן ולא ידעתי אם לפרסם וממ עכשיו החלטתי שכן. לי לא יהיה זמן לענות היום אני ממש עיפה אבל מחר אני יענה אז ממ לא להתקמצן בתשובות ;] [וסורי אם יצא מפגר] 1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ?
בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם
] 8. פגשת את טלי ? אם כן איפה? איך היה ?[מדהים נכון?
] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? 15. והצגות? 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? אם אפשר להוסיף תמונה של טלי שאת\ה הכי אוהב\ת

../images/Emo11.gifעונה

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? טב"ע... וחבל לא ממיכאלה! 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? אממ לא יודעת מה זה בדיוק, אבל יש בה משהו מיוחד... התלהבתי ממנה מהסצינה הראשונה בטב"ע. 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? לא חושבת שיש איזה משהו ספציפי, אלא אוסף של דברים שקיימים בה ומייחדים אותה... אוח זה נשמע קיטשי
אבל זה לא שאני יכולה להגיד "כי היא חושבת ככה וככה" או "כי היא אמרה ככה וככה" אלא כמה דברים שמתחברים יחד. 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? בחורה מקסימה ביותר. 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? את זה שהיא מאוד מצחיקה אותי [גם כשהיא מנסה וגם כשלא
], שיש לה אחלה טעם במוזיקה [ואני ממש אובייקטיבית בנושא!] והיא מעריכה מה ושזה נראה שהיא מאוד מעריכה מה שעושים בשבילה. 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי? מה? היא לא מושלמת?
אמממ העישון?
בטוח שיש דברים כי אני בהחלט לא חושבת שהיא מושלמת, אבל לא ממש עולה לי משהו ספציפי כרגע. 7. מה סוג היחס שלך לטלי? תלוי את מי שואלים
[אוי מה השאלון הזה עושה לי.. כתתבי טלוי בהתחלה
] אממ אני אומרת הרבה מאוד הערכה למשחק שלה, זה מעל הכל, ואחרי זה הערכה לבן אדם שהיא, מהמאוד מעט שאני מכירה. 8. פגשת את טלי?
אם כן איפה? פעמיים בהרצליה ופעם אחת בחיםה איך היה? היה מעולה!! במיוחד הפעם השנייה [חיפה] כי שם יצא לי יותר לדבר איתה ו'להתרשם' ממנה והיא מש הפתיעה אותי... האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי?
כי היא באמת הייתה מקסימה והכל... ענתה על הציפיותמה שנקרא
9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? אפשר בכל זאת לענות?
בפעם הראשונה הבאתי לא חוברת על כל מיני דברים אוהדים שאמרו עליה [וורד!! מרי
] ובפעם השלישית את הדיסקטלי ומכתב... 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת? אממ... כן, נראה לי.
11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? מאוד! יש סיבה שראיתי את האירוחים כ"כ הרבה פעמים
היא נשמעת כמו בנאדם עם עולם מאוד עשיר ודעות מעניינות... יש כל מיני דברים שהיא אמרה שהייתי שמחה לדבר/לשאול אותה עליהם. 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? טעם מוזיקלי
ועוד כל מיני דברים בקטנה. 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית: מיכאלה\טב"ע\שתיהן? את כל טב"ע, וגליה הביאה לי קלטת עם פרקים 1-5 של מיכאלה אז אני משלימה קצת מזה. 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? ראיתי את עונג שבת ואחרי שכמעט, ומן הסתם אני אראה כל סרט אחד שתהיה לי האפשרות לראות. 15. והצגות? ראיתי את "כוונות טובות" ו"כל נדרי", וכמובן שאני אלך גם לבאות [ויהיו
] 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת? ממה שראיתי, את רננה, אל גם יערה נראית לי אחלה דמות מהקטעים שראיתי. 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? "גם את חושבת שהכי יה לך לבן?"
אממ וברצינות - מה הייתה החוויה הכי משמעותית בחיים שלה, ששינתה את האופי שלה ו/או את תפיסת העולם שלה? 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה? טוב לא ראיתי מספיק מיכאלה כדי לשפוט... אבל בכל זאת נראה לי שרננה. דורין דמות מגניבה אבל את רננה יותר כיף לנתח
19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? כמובן, כמו רוב הדברים בועלם, גם יכולות משחק משתפרות עם הזמן. 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? תאטרון! הכי טוב לביים שחקן בתחום שהוא הכי אוהב. ואיזו דמות... אולי את נורה מ"בית בובות", כי זו דמות שמאוד אהבתי ויכולה להתאים לטלי. אם אפשר להוסיף תמונה של טלי שאת\ה הכי אוהב\ת? תמיד אפשר
תמונה מדהימה.

מתנה לי

New member
היא מתאימה לנורה לדעתך...?

מוזר. טלי היא אולי הבן אדם האחרון שהייתי מלהקת עבור נורה.

רונושי

New member
אני מסכימה איתך...

לא יודעת למה אבל אני לא רואה אותה משחקת את נורה...

יואו../images/Emo12.gif

גם אני בהתחלה חשבתי שהיא מדברת על נורה
ואז נזכרתי שזאת דמות כי קראתי את הזה שלפני

אני לא יודעת אפילו להסביר למה,

אבל הייתי רוצה לראות אותה עושה את התפקיד שלה. אני אחשוב לעומק על למה ואחזור אלייך

גם לי קשה לראות אותה בתור נורה

אני חושבת שיש בה יותר מדי spirit מכדי להיות נורה. נכון שנורה קמה ומורדת בסוף, אבל זה מרד של ילדה קטנה. יש בדמות הזאת משהו מאד תמים ואינפנטילי. אני חושבת שטלי תצטרך to tone down הרבה בשביל לשחק אותה. אם כבר איבסן, אז עוד הרבה הרבה שנים האמא מ"רוחות". זו דמות שיש לי הרבה יותר הערכה אליה מבחינת מורכבות אישיותית. איפה עוד הייתי רוצה לראות את טלי משחקת? אולי משהו קומי. מבחינת מחזות או מחזאים יש לי פשוט את הפייבוריטים שלי, אז הייתי שמחה לראות אותה משתלבת באחד ממחזותיהם (ג'ורג' ברנארד שואו, טנסי ויליאמס וכמובן שייקספיר). ואם הזכרתי שייקספיר אז יש לו כמה דמויות נשיות מקסימות במיוחד (בעיקר בקומדיות) שלא הייתי מתנגדת לראות את טלי משחקת (הראשונה שצצה לי בראש היא פורשה מ"הסוחר מונציה" אבל אולי גם רוזלינד מ"כטוב בעיניכם").

מתנה לי

New member
הייתי רומה לראות אותה באבסורד...

פשוט לראות אותה יוצאת מכליה. הייתי כל כך רוצה לראות אותה עושה משהו מוזר.. מביך.. קשה.. משהו שלא נראה. משהו פחות רפרטוארי - זה יעשה לה טוב. זה יגרום לה לשבור את כל המוסכמות שלה ולהוציא אותה מעולם הטקסט אל עולם השינוי והתובנה. שהוא בשבילי כל כל חשוב. בלעדיו לא היית אפילו חולמת על לרצות להיות יוצרת ושחקנית בפרט.

סיקרנת אותי. תני דוגמאות

ליצירות שאהבת שלדעתך משתייכות לעולם השינוי והתובנה שהזכרת.

מתנה לי

New member
בסדר:

"הכסאות" – יוג'ין יונסקו "סוף משחק" - סמואל בקט "הזונה מאוהיו" - חנוך לוין "משפטי אונס" - חנוך לוין "השחף" - אנטון צ'כוב יש עוד כל כך הרבה.. אבל אלו עלו לי ראשונים. אני פשוט חושבת שהיא יותר מדי זמן עושה את המצופה ממנה ולא רק בתאטרון. והייתי רוצה לראות אותה עושה משהו שונה לגמרי מכל דבר שהיא עשתה או מהיכולות שלה. היא תעניין ותתעניין. ובקשר לעולם השינוי והתובנה - אלו מחזות תאטרון שכל עולמן הוא לשנות והחדיר תובנה בקהל, לא רק בתוך שעה וחצי של הפקה מיומנת. אלא תובנה נצחית. משהו שיחדור! שישנה! שיצור.. משהו שיגרום לשינוי ולהפנמה.. את המחזות שציינתי הנ"ל אני קראתי (חלק מועט מהן גם ראיתי) והן השאירו בי חלק מהן, השאירו תובנה.. משהו בי השתנה. לזה התכוונתי.

../images/Emo11.gifעונה../images/Emo19.gif

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') טב"ע+מיכאלה
2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? ת'אמת אני לא מעריצה ענקית של טלי אבל יפה ומוכשרת
3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? הכישרון,והשיער היפה שלי
4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? שווה שווה שווה 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? טובת לב
וגם כישרונית
6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] אין כי אני לא מכירה אותה טוב לדעת את הצדדים הרעים שלה
7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] אממממ לא משו אני לא ממש אוהבת את טלי כמעריצה אבל כהערכה בכללי
8. פגשת את טלי ? אם כן איפה? איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? מרחוק במפגש טב"ע באמפי
9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? אממ אתם תתחרפנו מהשאלה אבל לא ההיתי רק אומרת לה שלום
10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? אממ לא
יש יותר
11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? כן
כי אני לא מכירה אותה מספיק וזה מעניין לדעת עליה עוד 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? שגם אני רוצה להיות שחקנית|הק| 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? שתיהן
14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? אממ אין לי מושג שכחתי ת'שם אבל יש איזה סרט אחד שאני רוצה לראות
15. והצגות? אין
16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] דורין
17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? איך לעזעזל היא כזאת כשרונית
18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? דוריןןן
19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? אין מקום לשיפור היא תמיד הייתה טובה
\ 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? אמממ אין לי מושג

עונההה

1. הסידרה "מיכאלה"- דורין אקריש 2.זה שהיא אמיתית,ומסקסימה כלפי הסביבה,(מעריצים) התחלתי לשנוא את המילה הזו אבל שיהיה ,שהיא בעצם בנאדם כמו כולנו,ולא מתייחסת לעצמה בתור סלב, 3 שהיא מקסימה וחמה ולבבית,ושהיא מתייחת אליך מדהים 4 אופי כישרון ויופי. 5 רגישות, מגניבות,, טוב זו לא תכונה ,דבקות במטרה, 6 טוב נו היא חסרת עמוד שידרה, אני מקווה שזה ישתנה בקרוב זהו 7 היא מדהימה אני מאוד מעריכה אותה כבן אדם, ואוהבת אותה ואת יכולת המשחק המעולה שלה, שאי אפשר לתאר אותו 8. כן פגשתי אותה היא מיוחדת,ביחס שלה כלפי אנשים,הקירבה שהיא יוצרת, היא בנאדם מצחיק,רגיש,גם אם תתרגשי כשתראי אותה היא ישר תגיד לך משהו כמו "זו רק אני" היא אף פעם לא מבינה את ההיסטריה שיש כלפיה, 9 כן הייתי מביאה לה פרחים, שוקולד,ונשיקה 10 יש שתי שחקנית שאני הכי אוהבת טלי שרון, ואיילת זורר 11. אממ אני חושבת שיש לטלי סיפור חיים מעניין,והיא גם בנאדם מעניין 12.אממ אני חושבת,שיש לנו את אותו צחוק,אממממ ושאני הולכת ללמוד בביצפר שהיא למדה למשחק יורם לוישנשטין 13 שניהן 14 ראיתי את "עונג שבת" מקווה בע"ה לראות את "למראית עין", "אחרי שכמעט" ו"הדברים שמאחורי השמש" הייתי 15 בהצגות "כוונות טובות" ו"כל נדרי" 16 שאלה קשה,אמממממממממממ אני חושבת שהכי התחברתי לדורין אקריש 17 איך זה לשחק בתאטרון הדבר שתמיד רצית ? 18 שאלה קשה כי שתי הדמויות הם שונות לחלוטין אממממ אהבתי אותה יותר בתור רננה למרות שבתחלה חשבתי שזו דמות די משעממת, וגיליתי שלא. 19 אני חושבת שטלי עברה שינוי משמעותי מ"מיכאלה"ועד לאן שהיא נמצאת היום אני חושבת שהיא נפתחה יותר בתור שחקנית, פרצה גבולות שיכול להיות שבתחלה לא חשבה שהיא תגיע אליהם וכך גם האופן של המשחק שלה משתנה, והחייס שלה לדמות הוא אחר, לא חשבתי שטלי תשחק אי פעם עיוורת, או שתצטלם בעירום. 20 טוב אממ הייתי רוצה לראות את טלי בשתי דמויות מדהימות אחת ביצ'ית כל הדמויות שראיתי שטלי שיחקה עד עכשיו הם של הנפגעת הייתי רוצה לראות אותה פעם הזו שפוגעת, ואולי גם בתור רוצחת שידרתית, משהו מותח כזה.. הייתי רוצה אותה גם בקולנוע וגם בתאטרון היא שם הכי פורחת! יש מלא מלא תמונות של טלי שאני אוהבת אבל הינה אחת מדהימה שהכי אהבתי

עונה../images/Emo9.gif

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד')-מיכאלה 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? הכישרון משחק המדהים שלה
3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? היא בנאדם מדהים שנותן אפשרות להכיר אותו 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? פצצה על אנושית 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? שהיא בנאדם פתוח,היא לא מתגאה במה שהיא והיא פשוט מדהימה
6. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] ערבוב של שניהם
8. פגשת את טלי ? כן
אם כן איפה? בהצגה"כוונות טובות"ובהצגה "כל נדרי" איך היה ?[מדהים נכון?] מדהים
האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? ברור
9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? פגשתי אבל בכל זאת הייתי מביאה לה משהו 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ?כן
11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין?-בנאדם מעניין מאוד
12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי?-שתינו יושנות בקיץ עם פוך
13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? -שתיהן
14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? מתכננת לראות את כולם!! 15. והצגות?ראיתי את "כוונות טובות" ו"כל נדרי" 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים]-רננה לובטיג
17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה?-האם תעשי עוד טלנובלות
סתם חחח אממ..שאלה קשה.. 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? רננה
19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']?היא תמיד הייתה שחקנית מעולה והיא עד עכשיו כזאת
20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? הייתי מביימת אותה לטלנובלה ודמות כמו שחקנית מפורסמת כאילו שתשחק את עצמה אם אפשר להוסיף תמונה של טלי שאת\ה הכי אוהב\ת-אני אוהבת את כולם אבל בכל זאת התמונה שאני אוהבת

בלושש 15

New member
עונה :-}

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') טב"ע
2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? הרגש של הדמות שהיא משחקת,שעובר דרך העיניים שלה,זה פשוט כבש אותי,הצניעות שבה והחיוך המקסים וזהו פשוט התאהבתי
אין לי הסבר מדוייק.... 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? שהיא פשוט היא
4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? צנועה, מרגשת ומדהימה 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? אהמממתחמקתאהממ 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] לא עולה לי כרגע
אבל בטח יש.. 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] האמת עירבוב של שניהם..כי בהתחלה לפני שהכרתי את טלי די לעומק כמו עכשיו,אפשר לקורא להרגשה שלי אלייה הערצה ועכשיו אני יותר מעריכה אותה כבת אדם ואת יכולת המשחק שלה בכלל
8. פגשת את טלי ? לא
אם כן איפה? איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? היית רוצה הלביא משהו צנוע ומיוחד {צכה לחשוב מה
} 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? ברור 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? ברור+ היא שונה מהרוב וזה מה שיפה אצלה. 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? ממ..שהיא נורא אוהבת מוסיקה..ועוד כמה דברים..{"אתם מכירים את זה ששואלים אותך שאלה ויש לך הרבה תשובות,אבל ככשואלים אתה שוכח" חח
} 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? שתיהן 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? מתכננת לראות למראית עין..|מחכהבקוצררוח| 15. והצגות? לא ייצא לי
16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] רננה
17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? מה היא באמת חושבת על העולם
18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? רננה
19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? בהחלט כן יש שיפור ניכר.. 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? היית רוצה לראות אותה בדמות שונה ממה שהיא עשתה עד עכשיו...אבל הייתי רוצה שזו תהייה דמות עמוקה עם הרבה רגש {לטוב או לרע} והתמונה

למעלה