שאלוןטלי :]

מתנה לי

New member
ראיתי את זה עכשיו..

אני בדיוק לפני שינה. מה רע בלראות לפני שינה? לא הבנתי..

סתם....אני מעדיפה שלא../images/Emo3.gif

כי יש דם וכאלה
אני לא רוצה סיוטים
לא שזה כזה קריטי
סתם המלצה

אגב שמאליות

הידעת שיש יום שמאליים בינלאומי ושהוא חל ב-13 באוגוסט? אז רשמי לך ביומן (ביד שמאל, כמובן
)

danit1234

New member
יום לפני היומולדת שלי ../images/Emo3.gif

סילחו לי שאני לא קשורה

shirush10

New member
עונהההה-התשובה זאת ה../images/Emo25.gif!!!!!!!!

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד')
הכלללללללללל--גם סרטים גם הצגותתתתת גם מיכאלה גם טלנובלה בעמממ 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות?
השלמותתתתתתתתתתתת 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי?
השמלותתתתתת 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים?
טלי-את השלמותתת 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי?
הכללללל היא מושלמתתתתתתת 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]]
סורי אבל אין!!! 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ]
סופר הערצההההההההההההההההההה 8. פגשת את טלי ? אם כן איפה? איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי?
לאאאאאא:( הייתי אמורה ללכת עם חברות אבל אבא של חברה שלעי נפטר ולא יכולנו......... 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו?
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן@@@ 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ?
ברור!!!!זאת לא שאלה אלא עובדההה!!! 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין?
עובדה! 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי?
כן..היא נולשה שבוע לפני-כאילו בחודש שלעי... 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן?
הכללל-ז'תומרת את שניהןןןןןן 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות?
מתכננת לראותתתתת 15. והצגות?
כנ"ל... 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים]
רננה 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה?
התינשאי לי???? 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ?
רננההההההה 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']?
מושלמת תמידדדד 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? טלויזיה---שתשאר תמיד בטלנובלותתתת ולבסוף תמונה לסיוםםםםם::::------------>

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gifסורי שבאיחור

1.מאיפה אתה מכיר את טלי?-ממיכאלה,טב"ע (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות?ממ זאת שאלה טובה מאוד-האמת ניראה לי היופי שלה והכישרון המישחק שלה!!
3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי?חח זה קשה לענות כי בהכל היא מיוחדת,אבל אני ינסה-ניראה לי הצחוק שלה
אהה והעובדה שהיא לא מיתיחסת אל עצמה בתור סלב! 4.איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים?ממ-מקסימה יפה ומוכשרת! 5.מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי?חח לא יודעת אבל זה מקסים במובן מסוים שהיא לא מצליחה להבין שיש אנשים שאוהבים אותה והיא חושבת שהיא לא מעניניית ולמרות שזה ממש לא נכון! 6.מה הדברים שאת לא אוהבת בטלי[קשה למצוא אבל בטח יש משו לא?בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי;]]-ממ לא עולה בראשי משו,אבל ת'אמת אין משו שאני לא אוהבת בטלי!הלוואי עליי שתהיה לי חצי מהשלמות שאצלה! 7.מה סוג היחס שלך לטלי?[הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם]-ממ ת'אמת עירבוב של שניהם
8.פגשת את טלי?-ממ לא אבל בסוך ינואר אני הולכת לפגוש אותה! אם כן איפה?אפגוש בהצגת "כל נדרי" תודה לאל מגיעה לחיפה! איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? 9.[במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו?-מה ניראה לכם?!??!בארור!!אני יביא לה מתנה וברכה!!והיא לא תישכח אותי בחיים! 10.טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת?כה בארור!!! 11.טלי כבן אדם-מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין?מעניינת מאוד!! 12.את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי?ממ כה!!ולא קצת! 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית:מיכאלה\טב"ע\שתיהן?-שתיהן!! 14.איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית\מתכנן\ת לראות?ליראות "למראית העין" 15.והצגות?בסוף ינואר "כל נדרי" 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת[כולל טלווויזיה,הצגות,סרטים]-ממ ניראה לי שבטב"ע או במיכאלה 17.אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה?חח אחלה של שאלה בכול זאת אענה-לא יודעת אם בכלל אצליח לדבר! 18.אם ראית טלנובלה בע"מ ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה?ממ כרננה ניראה לי=). 19.אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[באופן המשחק וכו']?חח לא!כי היתה טובה כול הזמןובאותה מידה! 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחרת אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת?ממ זאת שאלה למחשבה-אני חושבת שארצה ב-טוויזיה או בקולנוע ואני חושבת שהיא תשחק דמות דיכאונית[היא טובה בזה]או אחת שחשה את עצמה על כולם[איך לי מושג למה חח]

עונההה

1.מאיפה אתה מכיר את טלי?מיכאלה (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') 2.מה משך את תשומת לבך בטלי? הכל ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? הכל 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? כוסית, מושלמת, מדהימה 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? הכל 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] הכל אני אוהבת אצלה:) 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] אני אוהבת אותה בגלל מה שהיא!!! 8. פגשת את טלי ? אם כן איפה? ביריד הספרים היה מדהיםםם איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? כן 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? כן 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? ברוררררר 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? כןןן אוף מה אין לתת דוגמאות?!
13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? הכל 15. והצגות? כנ"ל 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] אוייי זו החלטה קשה...
17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? מה לא?!
18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? אמממ שתיהן היו מגניבות 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? כן 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? כמה שיותר חחח אם אפשר להוסיף תמונה של טלי שאת\ה הכי אוהב\ת אם אני אתחיל לשים את כל התמונות שאני אוהבת של טלי.. זה לא ייגמר:)

למעלה