שאלוןוןוןון

שאלוןוןוןון../images/Emo13.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? רוקדים ליד אנשים? משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? אוכלים בריא? עושים/עשיתם דיאטה? ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?

סמיילי6

New member
תשובות...

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?לא אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? בערך תלוי איזה סוג של כושר... אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע?כן.. זה מוציא אנרגיות אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?לא ממש חוץ ממסיבות רוקדים ליד אנשים?לפעמים משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)ממוצע.. רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?לקחת איתכם נגן? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)בריאות אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?לא... מה אנחנו חילים מה זה הריצות הארוכות האלה!! אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?לא זה משעמם אוכלים בריא?כן עושים/עשיתם דיאטה?לפעמים.. כשצריך ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?בערך?. קיצר לא אוהב ספורט טוב?!@ חחחחחח

Saint Marco

New member
אניייי...

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? קצתת אם אתם לא עושים כושר, מדוע? כי זה לא כיף אוהבים חדר כושר? מדוע? לא אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? כן, אין סגנון .. אני סתם רוקד גרוע ואיך שבא לי רוקדים ליד אנשים? כן משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. ביום ספורט ותחרות רכיבה על סוסים. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) מלא לטעמי רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? מוזירה ועם חברים אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לאאאאאאאא אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? רכיבה על סוסים. אוכלים בריא? כן עושים/עשיתם דיאטה? תמיד אני בדיאטה *האנורקסיייייה
* ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא. וואי, אני מזה שלילי

Me [=

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא... אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? לא ממש אם אתם לא עושים כושר, מדוע? בגלל שאין כוח אוהבים חדר כושר? מדוע? לא, זה לא כיף להוציא אנרגיות אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? ג'ז מודרני, אבל אני לא ממש יודע לרקוד. אני בחוג לריקוד. רוקדים ליד אנשים? אם הייתי יודע לרקוד, בכיף. אני רוקד גם סתם ככה, ממציא ריקודים. משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. השתתפתי ב"השרדות" לא מזמן. זה יום תחרות ספורטיבי בין כמה ערים. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) מלא. רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לשמוע מוזיקה או ללכת עם ידיד\ידידה אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה וחיטוב אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אין לנו שיעורי ספורט בבית ספר אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא ממש אוכלים בריא? משתדל עושים/עשיתם דיאטה? כרגע אני בסדנא לדיאטה ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? הליכה 3-4 פעמים בשבוע וחדר כושר 1-2 בשבוע...

eliormagick

New member
בלה בלה

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?יאפ אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?שחיה כפיפות ושכיבות ומשקולות אתם אוהבים לעשות כושר? לא.. לא בריא ליP: אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?לא רוקדים ליד אנשים?לא משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. אולי תחרות שחיה בקרוב איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ.נו אז? יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?מוזיקה? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו). בשביל הגב אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לא אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא ממש אוכלים בריא?לאO: עושים/עשיתם דיאטה?לא ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? ישמצב

BIoNdY

New member
=]

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אפשר לומר... אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? רצים על הליכון ומכשיר לכפיפות בטן, לפחות שלוש פעמים בשבוע אתם אוהבים לעשות כושר? אממ כן אפשר לומר אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? לא אוהבים.. אני עושה בבית אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? חחח לא ממש רוקדים ליד אנשים? לא משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. אמממ לא =] איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) ממוצע אני חושב חחח רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לראות השיר שלנו במקביל חחח =] אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) להגביר את הכושר אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? כי משחקים כדורגל =] אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? כדורגל.. וגם זה בקושי אוכלים בריא? לא עושים/עשיתם דיאטה? לא ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? אממממ כן =]

theUnheard

New member
וואי לא הייתי כאן מלא זמן ../images/Emo12.gif

ובא לי שאלון
האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? כן, אפשר להגיד
אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אני משחק המון טניס. אני גם מתאמן עם מאמן ואני גם משחק הרבה עם אח שלי ועם ידידה שלי. אני גם מדי פעם עושה ריצות בפארק והליכות פעם ב.. אתם אוהבים לעשות כושר? תלוי איזה כושר, אבל בעיקרון כן..
אם אתם לא עושים כושר, מדוע? - אוהבים חדר כושר? מדוע? לא, חדר כושר אני ממש לא סובל.. זה פשוט לא כיף וממש משעמם.. וכל השרירנים מסביבי גורמים להרגיש מעפן
אבל כל הכבוד למי שמצליח להתמיד בחדר כושר
אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? אני אוהב לרקוד ברמת העיקרון, אבל אני לא ארקוד מול אף אחד או בשום מקום. אל תשאלו שאלות, זה מסובך
רוקדים ליד אנשים?
משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. הייתי אמור לצאת לתחרות בקפיצה לגובה אבל ירד גשם ביום של התחרות אז היא בוטלה
התאמנתי באתלטיקה בריצות בינוניות וגם הייתי אמור לצאת לתחרות אבל בסופו של דבר המאמן החליט לחכות ולהוציא אותי לתחרות הבאה (מה שלא קרה כי לא התקדמתי ובסופו של דבר פרשתי). אז לא הייתי בתחרויות למרות שהייתי מת להיות.
איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) אנשים חושבים שאני שחיף אבל אני לא
אני רזה, אני מניח.. רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. הליכון זה משעמם, ללכת בחוץ עם MP3 יכול להיות סבבה לפעמים
יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה. [או ללכת יחד עם מישהו ולדבר] אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) סתם כי זה כיף וגם כדי להישאר רזה ובכושר. [אני טוחן אוכל, אז צריך להתאמן כדי לאזן את זה
] אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? תלוי. ברמת העיקרון אני די נהנה בזה. [כן, הומו שנהנה משיעורי ספורט ולא מבריז מהם. איזה קטע...
] (טוב זה לא בדיוק נכון, אני מבריז מהם לפעמים, אבל אני עדיין נהנה שם
) אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? הו בעיקרון ביאתלון
וטניס
וגם אתלטיקה, שחייה ובעצם כל ספורט שהוא לא כדורגל או כדורסל (שאני אוהב, אבל פחות
). אוכלים בריא? ממש לא, הלוואי
עושים/עשיתם דיאטה? כל פעם אני מנסה ולא ממשיך עם זה
אבל לא ממש דיאטה - סתם לאכול בריא וכאלה.. ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? נראה לי שכן
הו אהבתי.. שאלון ספורט!

נקודה כואבת

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? לא מת על זה אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אין לי זמן ואני עצלן מידי בשביל זה אוהבים חדר כושר? מדוע? דווקה כן...אוהב לעבוד אבל לא אוהב ללכת אליו אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? לא באמת רוקדים ליד אנשים? ממש ממש לא משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. הייתי בעבר גולש סקי אקסטרים מקצועי...חוץ מזה תחרויות עדיפת כדור ברזל איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? מלא רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? מוזיקה טובה אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? בריאות אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? כן...רק עושים שטויות[כדורגל וכו'] אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? ספורט אתגרי אוכלים בריא? לא ממש עושים/עשיתם דיאטה? הרבה ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לצערי הגדול ביותר...כושר שלי שווה ל0

אני../images/Emo210.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?כן אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?הליכות והתעמלות אתם אוהבים לעשות כושר? רק בחורף אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע?זה כייף.. אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? רוקדים ליד אנשים?לא משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב:לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)דבה! רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ:אה-הא יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?MP3 אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)בריאות אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?אוהבת, אבל אני לא בבית ספר כבר אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?כדורגל מדיי פעם אוכלים בריא?לא עושים/עשיתם דיאטה?לא ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif שאלון קצרצר ../images/Emo199.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?
. אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? -.-.- אתם אוהבים לעשות כושר?
! אם אתם לא עושים כושר, מדוע? כי למי יש כוח?! אוהבים חדר כושר? מדוע? כוסאמאשלכם! אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?
. רוקדים ליד אנשים? נדיר. משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב.
. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) שמן? ממוצע? מלא? >< רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. נו ו? יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? מוזיקה/טלויזיה. אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה, בריאות, חיטובXD. אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?
%^#%$#%#@#$ אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?
. אוכלים בריא? משתדלת
. עושים/עשיתם דיאטה?
. ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?
!

להעביר ת'זמן=]../images/Emo189.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? בערך כה אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? יעני אני משחקת טניס כל השבוע אתם אוהבים לעשות כושר? אממ ספורט אוהבת אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? חביב כה אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? חח לא רוקדים ליד אנשים? כה =] משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. חח בריצה וטניס איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רגיל רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? כן אייפוד! אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) כייף? אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? חח כן, סטלה רצח יושבים ועושים צחוקים אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא אולי טניס בלחץ אוכלים בריא? לא עושים/עשיתם דיאטה? עושה דיאטה ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? כן אני סבבה

שליי=]

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? כן..מהבית למחששה ולפעמים לכיתה.. אתם אוהבים לעשות כושר? לא ממש חח אם אתם לא עושים כושר, מדוע? עצלנות אוהבים חדר כושר? תלוי למה=] מדוע? איזה בנים יהיו שם חח אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? במסיבות פרטיות בחדר עם אורוש=] איזה סגנון? מה שבא לנו באותו רגע רוקדים ליד אנשים? משתדל שלא חח משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? כן איזה? ..עם אור תחרות מי מגיע ראשון למחששה הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) אני בסדר עם הגוף שלי=] למי שלא נוח שלא יסתכל רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? מצאתם את מי לשאול חח אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה.. אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? אני לא בדיוק זוכר מה זה שיעור ספורט..זה השיעור עם המורה שלובש מכנסי ספורט קצרים וכל הביצה שלו אומרת שלום?? למה? וואלה לא יודע אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? תלוי איזה? משחקים של בית"ר=] אוכלים בריא? תלוי מה בריא היום ומה לא.. עושים/עשיתם דיאטה? כן..עשיתי ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? מעשן יותר מחצי קופסא ליום, הולך בממוצע 10 דקות ביום..תחליטו לבד=]

משיעמום... :]

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? כןןןן---> מהחדר למטבח ובחזרה
אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? כל 5 דקותתת [אני תמידדד רעבה :) ] אתם אוהבים לעשות כושר? לאאא אם אתם לא עושים כושר, מדוע? עצלנות יתר!!! אוהבים חדר כושר? כןן אבל אני אפעם לא הולכת
מדוע? ככה יש שם אנשים שווים :] אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? מתי שיש בית ריק עם ליעדיייי
איזה סגנון? הרבה... רוקדים ליד אנשים? כהה :][: משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? כןןן בריקוד :] איזה? ועם ליעדי מי מגיע יותר מהר למחששה :] הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא צריך... חח איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) לא דעת... אתם תגידו
חיחיחי רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? סתכלו על מישו שווה חחחחחחחחח אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה וחיטוב... אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? פעם אחרונה שנכנסתי זה לפני שנה וחצי
למה? כי המורה זונה!! חחח רבתי איתה.... אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? לאאא איזה? הכלללל אוכלים בריא? בטחחח כל היום פיצותתת והמבורגרים :] עושים/עשיתם דיאטה? עשיתי--עושה-- ויעשה חחחח ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? בערך.. כל היום אוכלתתת :] חחחחחחח

למעלה