שאלום חדשה בת 16 ממודיעין
I Infinity AL New member 21/12/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo192.gif איך קוראים לך? אני שיר, 17, כרמיאל
B Blue Aura New member 21/12/06 #6 ברוכהבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo189.gif אני = הילה. את=השתלבות נעימה. [לא אני לא מפגרת אני רק מנסה להיות יצירתיתP:]
ברוכהבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo189.gif אני = הילה. את=השתלבות נעימה. [לא אני לא מפגרת אני רק מנסה להיות יצירתיתP:]
פ פימקי New member 21/12/06 #7 טל, בת 16 וקצת (היום בדקתי בת כמה אני בימים חחח ) והמ ממרכז הארץ, למה להיות ספציפים.. ).
ט טול טולה New member 21/12/06 #8 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif אני טל..מפ"ת השתלבות נעימה!!! אנשים...יש מצב לצאט היום בערב???
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif אני טל..מפ"ת השתלבות נעימה!!! אנשים...יש מצב לצאט היום בערב???
ס סרח האשכנזי New member 21/12/06 #10 ברוכה הבאה למעונינו הקט ../images/Emo13.gif אני חזקוש מתל אביב מה שמך בישראל?
N nemo the great New member 21/12/06 #17 היי פילו!! ../images/Emo19.gif אז מההה? באה לפה הרבה?? חחחח אני דרור בן 16 וגר בעיר רחובות.. "עיר התרבות והמדע" LOL XDD תשבעי מודיעין!!! מכיר משם מיליונים! נכון שלפעמים באות לשם בנות מרחובות? מכירה את מרב? ואת אלענה? ואת מיטל ממדא!! ומי עוד כבר שכחתי חחח
היי פילו!! ../images/Emo19.gif אז מההה? באה לפה הרבה?? חחחח אני דרור בן 16 וגר בעיר רחובות.. "עיר התרבות והמדע" LOL XDD תשבעי מודיעין!!! מכיר משם מיליונים! נכון שלפעמים באות לשם בנות מרחובות? מכירה את מרב? ואת אלענה? ואת מיטל ממדא!! ומי עוד כבר שכחתי חחח