שאלום!!

שאלום!!

הי, פעם ראשונה שאני כאן!! והשבוע הודתי בפני עצמי: אני התמכרתי לאנג'ל!! אך מפני שאני בתקופה לחוצה הפסדתי המון(!!) פרקים. פעם אחרונה שראיתי היתה כאשר קונור שכב עם קורדיליה... לפני שבועיים חזרתי לראות וממש לא הצלחתי להבין: ווס חזר לחברה, אנג'ל מנהל את וולפרם והרט, קורדי וקונור נעלמו (יש!!) וגאן ופרד נפרדו...what the f**c ? בבקשה תתקצרו לי! (לא צריך יותר מידי) אני ממש מבולבלת.... תודה :)

talrv

New member
פספסת המון!

תשתדלי מאוד לעקוב אחרי הפרקים בערוץ 3 בצהריים, הם בדיוק בפרקים האלו. נדמה לי שהפרק האחרון שראית היה היום בצהריים. טל.

היום היה פרק 8..

בעונה הרביעית. הפרק שקונור וקורדי ביחד הוא סוף פרק 7. פשוט תראי את השידורים כמו שטל אמרה לך, למרות שזה טיפ טיפה אחרי מה שראית, פספסת פרק אחד אם תתחילי לראות מחר. אני אומר לך את זה- בפרק ה-8, שהיה היום, ווסלי נפרד מלילה. החיה טבחה כל מי שזז בוולפראם והארט ובסופו של הפרק אנג'ל מודיע לקורדי בבוטות שהוא יודע עליה ועל קונור. take your new boyfriend, and get the hell out of here, זה מה שהוא אומר לה.

את יכולה להקליט?

אני חיה על הקלטות, לכן החדשות הכי רעות שאפשר לתת לי זה שהוידאו התקלקל. בכל מקרה, זה ממש יעזור לך ותוכלי לראות כמעט מהרגע בו הפסקת.. מיה.

למעלה