שאלום:) נמ. אני טמר,ואוהבת גם את סימפל. יופי לי:) נייס פורום:) הצטרפתי:)
B Beautiful Scar New member 10/10/05 #2 ברוכה הבאה אני בתאל../images/Emo24.gif -תפוז הישתלט על הפורום לא זיהיתי את הפורום ששלחתי את ההודעה
ט טמר New member 12/10/05 #25 עא 16 וחצי בערך. תחביבים? אני גרה במושב זה חסר כל מעש.. אבל בכללי.. שטות. לשבור בקבוקי זכוכית מוזיקה להיות עם חברים. כאלה. להקות אחרות? אוהבת את רב סוגי המוזיקה,פאנק בעיקר אבל בכיף מטאל וישראלי..
עא 16 וחצי בערך. תחביבים? אני גרה במושב זה חסר כל מעש.. אבל בכללי.. שטות. לשבור בקבוקי זכוכית מוזיקה להיות עם חברים. כאלה. להקות אחרות? אוהבת את רב סוגי המוזיקה,פאנק בעיקר אבל בכיף מטאל וישראלי..
D deadXend New member 10/10/05 #14 טלי..כמה פעמים אפשר להגיד לך? כותבים טלי בט' חמודה [: תנסי לזכור ותקבלי סוכריה
S S u p e r S h e e p New member 10/10/05 #15 שירעלע, יפה שלי:]../images/Emo163.gif כמה נחמד מצידך שאת מלמדת את טליתי הקטנה שלי לשון תודה על זה. רוצה להיות המורה הפרטית הרשמית שלה? אני אתן לך תמונות שקסיות בתמורה:]
שירעלע, יפה שלי:]../images/Emo163.gif כמה נחמד מצידך שאת מלמדת את טליתי הקטנה שלי לשון תודה על זה. רוצה להיות המורה הפרטית הרשמית שלה? אני אתן לך תמונות שקסיות בתמורה:]
S S u p e r S h e e p New member 11/10/05 #23 חיחי כה...../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif נתחיל כבר מעכשיו לשלם אייייי תודי שהוא חמוד
J Just TalTi New member 10/10/05 #16 באמת? טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי טלי את חייבת לי 10 סוכריות