שאלום ^-^

Aviraman

New member
שאלום ^-^

אני אבירם, בן 16 ממיתר (חור ליד ב"ש), אוהב לשמוע בעיקר ת'ראש מטאל ופרוגרסיב מטאל.. לאחרונה התחלתי לשמוע קצת לינקין פארק, וזה סבבה... אז... אני חדש ^-^

giant G

New member
אמממממ איש אישששש עוד בנאדם שאוהב

טראש יאיייייי :) סלייר רולזזזז פרוגרסיב זה גם נחמד...

Aviraman

New member
אכן אכן ^__^

ט'ראש זה מעולה, אני אוהב סלייר, אבל בעיקר פאנטרה ^__^ ומגהדת' למרות שהם חצי ספיד ^^', וכמובן, האולד דייז של מטאליקה!

Aviraman

New member
Thrash Metal

הצד הרועש של המטאל... בו המילים כמעט לא חשובות... להקות שנכללות בז'אנר הזה הם: Metallica - עד שנת 1990 Megadeth Slayer Kreator Pantera Annihilation Machine Head ועוד ^-^'... הז'אנר האהוב עליי מבחינת מוזיקה.

Aviraman

New member
ואני דווקא

השירים האלו מתאימים לאנשים כמוני, שמוכנים לדפוק את הראש בקיר ומרוב התלהבות גם להתחיל לקדוח בקיר עם הראש XDDD סליחה על התיאור ^^' בכל מקרה נעים מאוד ^__^

כן גם זה טוב!!!

אני לא אומרת שזה לא בהחלט לא! אבל קצת טיפה יותר מעדיפה שירים לא עם סתם מילים (:)

giant G

New member
אממממ תאמת מטאליקה הם דיי גם ספיד

מטאל ואני דווקא מתחבר לליריקות של הלהקות האלה אתה יכול לראות אותי כשאני שומע אותם אני נכנס לטראנס כזה עוצם את העיניים ומדמיין את הכל זה אחלה אני מת על טראש!!!! ואגב מטאליקה רולזזזז

giant G

New member
אמממממ אין לך ממש זכות דיבור הטעם

שלך לא ממש דומה לשלי אז אממממ שששששש!!! ואנגלית שלך לא משו את שומעת מוזיקה בגלל הקצב אם היית מבינה אנגלית בצורה טובה היית מבינה שהליריקה של מטאלקיה היא מהטובות בעולם!!!

טוב אבל השיריםש להם ח

שמעתי רק כמה וכוולם לא אהבתי ח רק את סיט אנגר ח והשאר היו כאלו פופים חח השירים שאסף שלח לי ח אין לי כוח אני מסטולית אני משאירה את זה לאסף ביי ח

giant G

New member
לא יודע איזה שירים השמיעו לך

אבל החומר שלהם עד שנת 92 מעולה מכל הבחינות והצדדים אז חלה בהם ירידה במיוחד עם סיינט אנגר שהוא האלבום הכי פחות טוב שלהם לפי דעתי... תקשיבי לבלדות שלהם הם מהבלדות הטובות בעולם one וfade to black שני השירים עם המילים הכי חזקות לפי דעתי...

יש יותר מדי סולואים ס.O

וגם סיט אנגר היה טוב ס.O משו כזה היה חביב ביותר השיר ס.O

giant G

New member
סלואים במטאליקה?

בואנה אמממ כדאי שתשבי בשקט אמממ חבל שאת מדברת שטויות... ואמממ מוזיקה זה לא רק קצב ורעש וגיטרות על פול דיסטורשן זה שילוב של מוזיקה ומילים!!! ואממממ חבל שאת לא פותחת את הראש שלך לדברים אחרים כי לא רק הסוג שאת שומעת הוא טוב אלא גם שירים אקוסטיים זה מעולה... ובלדות זה הכי כייף לשמוע כשעצובים...

אסף Day

New member
אמרתם טראש ושכחתם את מגאדת'?

אתם לא מתביישים לשכוח את הלהקה הזאת שהיית בישראל לא מזמן ובניגוד לשאר אוהבים את ישראל

למעלה