הצד הרועש של המטאל... בו המילים כמעט לא חשובות... להקות שנכללות בז'אנר הזה הם: Metallica - עד שנת 1990 Megadeth Slayer Kreator Pantera Annihilation Machine Head ועוד ^-^'... הז'אנר האהוב עליי מבחינת מוזיקה.
השירים האלו מתאימים לאנשים כמוני, שמוכנים לדפוק את הראש בקיר ומרוב התלהבות גם להתחיל לקדוח בקיר עם הראש XDDD סליחה על התיאור ^^' בכל מקרה נעים מאוד ^__^
מטאל ואני דווקא מתחבר לליריקות של הלהקות האלה אתה יכול לראות אותי כשאני שומע אותם אני נכנס לטראנס כזה עוצם את העיניים ומדמיין את הכל זה אחלה אני מת על טראש!!!! ואגב מטאליקה רולזזזז
שלך לא ממש דומה לשלי אז אממממ שששששש!!! ואנגלית שלך לא משו את שומעת מוזיקה בגלל הקצב אם היית מבינה אנגלית בצורה טובה היית מבינה שהליריקה של מטאלקיה היא מהטובות בעולם!!!
אבל החומר שלהם עד שנת 92 מעולה מכל הבחינות והצדדים אז חלה בהם ירידה במיוחד עם סיינט אנגר שהוא האלבום הכי פחות טוב שלהם לפי דעתי... תקשיבי לבלדות שלהם הם מהבלדות הטובות בעולם one וfade to black שני השירים עם המילים הכי חזקות לפי דעתי...
בואנה אמממ כדאי שתשבי בשקט אמממ חבל שאת מדברת שטויות... ואמממ מוזיקה זה לא רק קצב ורעש וגיטרות על פול דיסטורשן זה שילוב של מוזיקה ומילים!!! ואממממ חבל שאת לא פותחת את הראש שלך לדברים אחרים כי לא רק הסוג שאת שומעת הוא טוב אלא גם שירים אקוסטיים זה מעולה... ובלדות זה הכי כייף לשמוע כשעצובים...