שאלום! קוראים לי רותם ואני חדשה בפורום הזה אבל לא בתפוז
H HaDaRoSh New member 1/10/04 #2 רותםםםםםםםםםם../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif ברןכה הבאה מותק
ר רותמייית New member 2/10/04 #3 חחחח הדרוש גם את פה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הדרוש אני חצי ממך איפה את בפורום מיכאלה ככה נעלמת הא
חחחח הדרוש גם את פה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הדרוש אני חצי ממך איפה את בפורום מיכאלה ככה נעלמת הא
H HaDaRoSh New member 2/10/04 #4 ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif אני פה ממזמן!!! ממתי שהיה משחק החיים איי זיכרון שיש לי זמן אני נכנסת קשה קשה גם אני רוצה להיות כרוב! חחחח
../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif אני פה ממזמן!!! ממתי שהיה משחק החיים איי זיכרון שיש לי זמן אני נכנסת קשה קשה גם אני רוצה להיות כרוב! חחחח
ר רותמייית New member 3/10/04 #6 שטרודל מצחיק אותי שמרוב שיבש פה אפילו לא צריך להקפיץ ההודעות לא יורדות למטה הם כאילו נעוצות
L love amor New member 3/10/04 #8 תחיית המתים../images/Emo12.gif איפה היית? תשובות כמו "משגיחה/צופה מלמעלה" לא יתקבלו בברכה
N n u t New member 3/10/04 #9 אבל באמת השגחתי מלמעלה../images/Emo3.gif אני כל יום נכנסת לפורום לפחות כמה פעמים האמת מוחקת הודעות לא רצויות וכאלה... שלא יהיה פה מגעיל למרות שלא כותבים כאן הרבה...
אבל באמת השגחתי מלמעלה../images/Emo3.gif אני כל יום נכנסת לפורום לפחות כמה פעמים האמת מוחקת הודעות לא רצויות וכאלה... שלא יהיה פה מגעיל למרות שלא כותבים כאן הרבה...
N n u t New member 3/10/04 #11 כשיש לי על מה, מבטיחה שאני מגיבה אחרי הכל גם לי קשה להגיב כשאין הודעות...
H HaDaRoSh New member 3/10/04 #12 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif התרגלתי לזה אני מתגעגעת לפורום הזה חבל לי עליו!
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif התרגלתי לזה אני מתגעגעת לפורום הזה חבל לי עליו!
ת תיפי1 New member 10/10/04 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את בטח לא מכירה אותי, אז לי קוראים חופית. נעים מאוד
ר רותמייית New member 15/10/04 #19 חופית?ממש לא מוכרת לי../images/Emo3.gif חוווווווווווווווווווווווווווופי |מושלמת|