שאלום :] אני חדשה פה...
L little bry New member 22/8/03 #2 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif גם אני די חדשה פה... ממצב? אני שרית בת 14 מחולון, מתה על מישל מקווה שתהניייייי
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif גם אני די חדשה פה... ממצב? אני שרית בת 14 מחולון, מתה על מישל מקווה שתהניייייי
D DreamS_HunteR New member 22/8/03 #3 ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo3.gif איזה נחמד להגיד שאת זה כשאתה לא מנהל פורום
J jenni frost New member 22/8/03 #4 ../images/Emo24.gifוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif קוראים לי כריסטינה ואני מתה על מישל כבר...אממ יותר משנה וחצי תהנייייי
../images/Emo24.gifוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif קוראים לי כריסטינה ואני מתה על מישל כבר...אממ יותר משנה וחצי תהנייייי
U U p New member 22/8/03 #5 שלום לך!!!!!!!!!!../images/Emo175.gif מה קורה?! אני נופר את ממש תהני בפורום הזה!!!!!
א אומפ New member 22/8/03 #8 ../images/Emo51.gif חח תודה :] אני אנסה לזכור את השמות... אני דפנה מירושלים, ואני אוהבת את מישלמאז...אממם לפני שנתיים בערך :/
../images/Emo51.gif חח תודה :] אני אנסה לזכור את השמות... אני דפנה מירושלים, ואני אוהבת את מישלמאז...אממם לפני שנתיים בערך :/