שאלום!

שאלום!

היי! אני נגה! החלטתי להצטרף לפורום של משינה, מהסיבה הפשוטה שאני פשוט אוהבת את הלהקה הזאת! לא גרופית כמו שבטח חלק מהאנשים כאן, ולא מכירה את כל השירים בע"פ, אולי בגלל שאני צעירה (13.5) ובתקופה האמיתית של משינה הייתי בת 5-6, אבל אני עדיין מאוד אוהבת ומכירה שירים שלא כולם (ה"רגילים" אלה שלא אוהבים במיוחד את משינה) מכירים. היי!

את לא מכירה את כל השירים בע"פ??????

קישטא!!!!!! סתם ברוכה הבאה... אני עומר מהרצליה.. נעים להכיר :) אבל כתנאי קבלה את חייבת לכתוב את 5 השירים האהובים עלייך

אוקי

דני, נגעה בשמיים, ברחובות שלנו,היא התווכחה איתו שעות, למה לי פוליטיקה עכשיו, לא לפי הסדר הזה... לא מכירה את כל השירים בע"פ אבל יודעת איך הם הולכים ומילות מפתח...הנה הרשימה של השירים של משינה שיש לי במחשב: מדברים עלייך, אהובתי(גם עם כנסיית השכל), אופטיקאי מדופלם, פוליטיקה עכשיו (אני אכתוב בקיצורים, אתם תבינו),אחכה לך בשדות, מקום אחר, אכזבה, אנה (גם בגרסת הופעה), אנחנו שניים (גם בהופעה), אניגודים, באה לבקר (גם בהופעה), לא כמו כולן, בואי וניפול, בלדה לסוכן, שלג צח, ברחובות, גברת שרה, דני (גם בהופעה), זמן אבוד, התווכחה שעות (ג"ב), היה לי חלום, כוכבים דולקים, נאצר, המשפט, עמותה לחקר, שלום נעורים (ג"ב), זברה, מכונית, סוזי בלי היד, רכבת לקהיר, רני בפריז, שט אליך שלומית בונה סוכה, שלח לי מלאך (ג"ב), תחזור, בן המלך (ג"ב), בדרך אל הים, נגעה בשמיים (גם עם כנסיית השכל), אני כ"F שמח. זה פחות או יותר כל השירים שיש לי של משינה במחשב ואלה השירים שלהם שאני מכירה...

Vdrums

New member
ברוכה הבאה, אני שמח לשמוע..

שיש צעירים בגילך ששומעים משינה ואני מניח שעוד דברים טובים ולא זבל של אמ טי וי וכל החרא שיש היום בעולם המוזיקה.
כל הכבוד

אוקיי ... אני חייב לציין כמה דברים.

קודם כל, כל הכבוד על הקטע שאת ריקוד המכונה (שאת הכבוד המגיע לו קיבל) ציינת בנפרד. לא בטוח שזה היה בכוונה, אבל אהבתי את התוצאה. דבר שני, כל הכבוד על ההתחלה המוקדמת ותמשיכי כך. ואני חייב לציין, יש אנשים שנקראים ממירי דת (קונפורמיסטים) שמחזירים בתשובה לכל מיני דתות .... אני יכול להקרא ממיר מוזיקה, מכיוון וגררתי אחרי (לא בדיוק גררתי, הרשתי להם לשבת בתוך האוטו לפעמים - כשמשינה היה בפול ווליום כמובן) בסביבות 10 אנשים לצאת ממוזיקת האיכס ולעבור לאיכות בלתי נגמרת *** תופים ......*** למשינה כמובן . אז כל הכבוד לי, ואני מקווה שגם אתם פועלים בצורה הזו, למען עתיד ילדינו (והופעת האיחוד).

תודה....

אני בהחלט מסכימה איתכם שזה די נדיר למצוא אנשים בגילי שאוהבים מוזיקה כזאת (תראו את הפרטים האישיים שלי לראות מה זה "כזאת")! וגם לי חבל...יכול להיות שהדבר נובע מזה שאני לא גרה בעיר ולומדת בבצפר קיבוצי (אבל אני לא קיבוצניקית) אז אין הרבה ערסים ופרחות, וגם אין לי כבלים אז אני לא מושפעת מאמטיוי...אבל שירים של משינה אביב גפן ונטאשה אני מכירה כבר מאז שהייתי קטנה, כי גדלתי על זה (יש לי שני אחים גדולים: 17 ו22 כיום, שהגדול מהם הביא את הרוק הביתה) אבל את המפנה למוזיקה הזאת עשיתי רק לפני כמה חודשים...ממש בעסה לי שאני חייה בתקופה הזאת, אחרי שנטאשה ומשינה התפרקו, אביב גפן התמתן והרוק הישראלי מת פחות או יותר (את אינפקציה ושות´ אני לא כ"כ אוהבת...)...לפחות יש עדיין דיסקים מהתקופה הזאת....יש לי חברה אחת שאוהבת את המוזיקה הזאת גם, אבל לא כמוני...אבל דווקא בפורום של אביב גפן פגשתי עוד כמה בגילי עם אותו טעם במוזיקה כמו שלי....יש תקווה... אה ואת ריקוד המכונה שמתי בנפרד כי שכחתי להוסיף אותו להודעה הקודמת...

Vdrums

New member
יפה מאוד

קראתי את הפרטים ויש לציין שהתרשמתי לטובה.

למעלה