שאלום :]

אוזיה

New member
שאלום :]

אהלן אהלן... אני גלית, נעים מאוד... יופי, רק מי שמבין שיענה... לא לבלבל בשכל :] א. מי מהבנים באמת הומו? ב. אלה אתן בפגישה בעזריאלי? אני מקוה שלא כי נראתן רע! ג. זאת רק אני או שלבריאן יש עין כחולה ועין ירוקה/ חומה? אממ עשו טובה... תשובות רציניות...........! יבורך מי שיענה מאסלמה :]

netaK

New member
../images/Emo150.gifשלום גלית

א. פיטר פייג´ רנדי האריסון רוברט גאנט ו..זה שמשחק את ויק תביני לבד מי זה מי ב. כן, זה היינו אנחנו, תודה גם את מקסימה...
ג. זה רק את

נטע למה ענית?

גלית קוראים לך? 1.תסתמי 2.תשימי תמונה ואז נראה מי באמת יפה 3.סתמי?

netaK

New member
../images/Emo11.gif

לא עמדתי בפיתוי סתמי באמת נשמע יותר טוב...

אוזיה

New member
למה שהיא לא תענה?!

אוי פגעתי בכן?! סליחה... אמממממממ את סגורה על זה שרק אני חושבת ככה? בואי תראי תמונה ותגידי לי אחר כך מה את חושבת [בכתבה שהייתה ברייטינג על בריאן הראו את זה יפה...] רק רציתי להיות בטוחה......... נטע תודה אישה... ומכה אפורה... לכי חפשי חיים!

netaK

New member
רגע....

איך לא תפגעי בנו כביכול? זה כזה...ראיתי החיום אישה...הייתה מהזה מכוערת...אה זה את....אופס... וכן אני בטוחה

אוזיה

New member
נטע מותק..

אני בטוחה שאת לא לגיל שלי... אז בואי לא נכנס לחרטות... דברי גאים וטו לא!

אוזיה

New member
תראי תתמונה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImageGallery.asp?path=https://timg.co.il/f/galleryimages/511gallery_23287.jpg&Id=22224 שימי לב לעניים!

netaK

New member
הממ..אני יודעת איך גייל נראה

ויש יותר מתמונה אחת שהעיניים שלו נראות בצבעים שונים זה עניין של תאורה הכל צילומים מקצועיים אולפון תאורה וכו´ זה תאורה תהיי בטוחה

אוזיה

New member
מה את אומרת

טוב אני עוד אוכיח לך שיש לו עניים שונות... ופרוש את לא לגיל שלי... שאל תתחילי לדבר כמו ילדה קטנה ומפגרת כי לא באתי פה ליצור יחסים... אז אמרתי לך, דברי גאים ואל תבלבלי לי בביצים!

מור 007

New member
"אל תבלבלי לי בביצים"?!

לא נראה לי שנטע היא זאת שמדברת כמו ילדה קטנה ומפגרת... אבל עזבי..אני לא מתערבת... i´m out of it...

אוזיה

New member
הנה

"זה כזה...ראיתי החיום אישה...הייתה מהזה מכוערת...אה זה את....אופס..." קיצר אמרתי לא רציתי לפגוע אבל זה באמת נראה רע... ו....... יש איזה צאט? נמאס לי לכתוב בפורום!

netaK

New member
כן את יודעת...

הדבר הזה נאמר כדי שתראי איך אני פלחות הרגשתי על מה שאמרת.... אני לא מדברת ככה! אני בכיתה י"א יש לי שפה של ילד מעל גיל 7

netaK

New member
הנה תמונה ברורה

וזה פורום, לאנשים יש זכות דיבור פה ואם את רוצה, אני בצ´אט של הפורום

אוזיה

New member
חלילה אישה...

לא אמרתי שאין זכות דיבור... חופשי....................... ואני באה לשם

למעלה