שאלום :)

Amylover1

New member
שאלום :)

היי לכולם .. אני תמי , חדשה פה בפורום , אבל מעריצה את נייטוויש וטאריה (אהובתי! הייתי בהופעה שלה והיה מדהים ! ) כבר 5 שנים , מאוהבת בתומאס , והאלבום הכי יפה בעיניי זה סנצ'ורי צ'יילד D: אני בת 16 וחצי והאהבה שלי זה ציור , כתיבה , עיצוב גרפי , סוסים , ספרים , ו הארי פוטר !!! *_* 3> אני ממש אשמח להצטרף , אם אתם יכולים לקבל אנשים חדשים ? .. :) יום מגניב לכולם ! ^^ ~

shirlapes

New member
ברוכה הבאה והשתלבות נעימה ../images/Emo140.gif

אני הילה, 25, חור כלשהו במרכז

bachner1

New member
לא, אסור לנו לקבל חדשים ../images/Emo11.gif

אני מיכאל, בן 22 מי-ם. אילו עוד להקות את אוהבת? השתלבות נעימה! :)

Amylover1

New member
(=

היי הילה D: נעים להכיר ! מיכאל , הרי לך הרשימה - D: - Nightwish , Evanescence , Korpiklaani , Amberian Dawn , bullet for my velntine , DELAIN <3 , Avenged sevenfold , EPICA , Within Temptation , Sirenia , Asking Alexandria , Indica , Atrocity , Leave's Eyes , Linkin Park , AVANTASIA , Ayreon ... ויש עוד , אבל אלה העיקרים , אני מאוהבת במטאל סימפוני מאז ששמעתי את נייטוויש לראשונה (=

היויו

New member
המממ... (השתחצנות קלה בפנים אבל מותר לי)

Nightwish - ראיינתי את תואומס ואנט. , Evanescence , Korpiklaani , Amberian Dawn , bullet for my velntine , DELAIN <3 - הבטיחו לענות לשאלות ,שלחתי ראיון - לא ענו (לא יפה
) Avenged sevenfold , EPICA - ראיינתי את סימון Within Temptation , Sirenia - ראיינתי את מורטן Asking Alexandria , Indica , Atrocity , Leave's Eyes , Linkin Park , AVANTASIA , Ayreon ... ראיינתי גם את הסולן של דראקוניאן, את הסולנית והגיטריסט של לקונה קויל ועוד כהנה וכהנה. היו היה אתר

Engel der Nacht

New member
יוווו איזה מגניב ../images/Emo13.gif

אני מכירה מישהו שהיה הורג כדי להשיג ראיון עם הסולן של דרקוניאן..

היויו

New member
מזמן, כשהם הוציאו את האלבום הקודם

אני חושב שזה היה אחד הראיונות הראשונים שעשיתי ל"סצנה". יש לי עדיין את ההקלטה של הראיון (קובץ אודיו
). אני יכול להעלות אותו אם אתם רוצים.

היויו

New member
ברוכה הבאה, תמיד שמחים ל"דם חדש" :)

אני יאיר (הידוע בכינויו "הזקן" ומסיבה טובה). זקן, אבא של מור,עדי וניר, מבירת הנגב. כאן מ2007 (אבל מי סופר),עובד בחברת הייטק גדולה (מאוד). וזהו בגדול. צבא בקרוב? איפה?

למעלה