שאלום^^

william beckett

New member
שאלום^^

מי זוכר אותי???? D:::: כן החלטתי לחזור אחרי תקופה מתוסבכת ביותר והרבה זמן שנעלמתי מפהP: תקבלו אותי בחזרה?*_*

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה השווה!

אומגאד, וויליאם *__________________* הוא כזה שקסי *~* שיעשה אותי *-*!! בכל אופן, ברוכה השווה :) נעם, 16, ת"א ^^-

william beckett

New member
שאלום^^

נירא לא היית פה כשעזבתי או שאניפ שוט לא זוכרתP: מאיה,17 וחצי מגדרה^^

fobnikit

New member
מאיההD:../images/Emo15.gif

וואי אפעם לא חשבתי שתחזרי לפורום חחח את לא באמת צריכה שאני אגיד מי אני נכון?XD

william beckett

New member
תני לחשוב על זהP:

אממ תני לי לנסות להיזכר... לא לא זוכרת אותךXD סתם מורקי שלי!!!!!!,מתה לאיךP:

william beckett

New member
היי^^

כה שמתי לב שהיתחלפו הרבה אנשים מאז שלא הייתי פהP: מאיה 17 וחצי מגדרה^^

מאיייייה/סנטטטטטטי (:) ../images/Emo79.gif

כן, אני זוכרת את הניק שהבאתי לך D: טוב מאוד שצייתת ליי!! היית חסרה פהה!!^^ שמחה שחזרתת
אללללה מפגש פפפפפפסחחח
!!@#

william beckett

New member
"צייתתי"P:

איזה הגזמהXD למה מה קרה?XD חזרתי אז חזרתי אני לא מצייתת לאף אחד חוץ מלעצמי^^ כה כה קראת לי סנטיP: טוב תארגנו משו ותגידו ליP:,אני צריכה לעוף להכין קטע לערב פולין [שחזרתי משם כבר לפני חצי שנה כבר!,מי היה מאמין שכולכך הרבה זמן?] אבל אני יהיה על המחשב אז אני יציץ פה ושם אבל אם יש לי שיעור נהיגה עוד מעט,כן אני סנילית אני לא זוכרת אם זה מחר או היום אז אני לא פהXD ולנהוג זה כיף דרך אגב^^

Fueled by ramen

New member
שאלוםם

גמאני מאוהבת נואשות בוויליאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 33333333> ממתי לTAI יש פורום? *ריר* ~רצה~

william beckett

New member
משו כזהP:

יש קומונה אני המנהלת שלה הבעיה היחידה היא,שהיא מתה לחלוטין... אני מעצבת אותה מחדש וננסהל החיות אותה ולהקים אותה מחדש אולי הפעם נצליח להגיע לפורום^^

Fueled by ramen

New member
חוצמזה שנראלי שכבריש קומונה יותר גדולה ורשמית

לTAI אני במקומך הייתי מורידה את הדבר הזה שצריך אישור בשביל להכנס לקומונהO.ס

william beckett

New member
הורדתי

היא פשוט הייתה סגורה לא היה צרילך אישור או משו סגרתי אותה אז זה מה שזה עושה כאילו לבקש אישור

למעלה