היכן צילית
New member
שאלום
גוט שאבעס לכל חברי הפורום
(נראה שחובה להשתמש פה בביטויים מבית אבא) אני בת 15 וחצי, מבית חרד"לי שכזה. למדתי במוסד חרדי 8 שנים, ועברתי לאולפנא. מעולם לא האמנתי. יש כאלה שהתחזקו, סו קולד, בדרך לקיצוניות הנגדית. אצלי זה פשוט מעולם לא היה. לא היו לי שום רגעי איכות עם אלוהים- את מה שעשיתי וקיימתי, עשיתי מתוך הרגל, ופחד מהלא נודע. תמיד חיללתי שבת בצורה זו או אחרת, ומגיל 12 בערך, כבר לא היו הרבה מצוות עליהן שמרתי. לא פסח, לא כיפור.. שום כלום. לא מתוך זעם, לא מתוך כלום.. אין בי אמונה וזהו זה. בקיצור, חברה שלי סיפרה על מכרה בגילינו שיצאה מארון הקודש וסיפרה להורים. תמיד הייתה בי המחשבה הזו, כמובן, של לגלות לכל מי שלא יודע מי אני באמת. רק שאני לא בטוחה שבגילי זה רעיון טוב. לא רע לי באולפנא- יש חברות, וללבוש חצאית ארוכה לא כל כך מפריע. אני חושבת שבשלב הזה שינוי כזה דרסטי הוא לא הכרחי. האם זו צביעות? חשש שיעיפו אותי מהבית או כל דבר בסגנון ממש לא קיים. אני חוששת כמובן מהדברים הרגילים- אכזבה מצד ההורים, משבר אמון.. יכול להיות שלא יקחו אותי ברצינות בשל הגיל? לא באמת חושבת שאחשף בשלב הזה מולם, אבל מעניינת אותי דעתכם לגבי הנושא. בטוחה שתגענה הארות מעניינות.
גוט שאבעס לכל חברי הפורום