שאלום

Galls

New member
שאלום ../images/Emo9.gif

חדשה כאן
קוראים לי גלית.. אבל תעשו טובה, תקראו לי גל.. תודה :] אממ בזמן האחרון ממש התחלתי לשמוע קולדפליי.. ושאני שואלת אנשים שאני מכירה אם הם שומעים גם אז או שהם אומרים "מה זה?" או "איכס" .. אנשים לא יודעים מהי מוזיקה טובה! :| אז אמרתי שבתפוז בטוח יש פורום.. והנה אני פה
אז אני מקווה להשתלב. וזהו :] ד"א .. Coldplayist החתימה שלך ממש עבודת קודש..! אבל לצערי, הסיכויים שהם יבואו לפה.. במיוחד בזמן הזה.. זה כמו לראות את נסראללה בלי השחור הזה על הראש שלו

Coldplayist

New member
ברוכה הבאה!

שלום גל... אני שמתי את החתימה כי מישהי אמרה (sf? סמדר?) לשים וחשבתי שגם זה רעיון טוב... ומה, בדקת את הפרופילים של כולם או שסתם עיינת בהודעות הפורום המהולל הזה?

aviGODFATHER

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

מכיר את התופעה של "איכס, הוא שומע קולדפליי!". בטיול השנתי איזה דפוקה אחת במקרה ראתה אותי שומע מוזיקה באוזניות ושאמרתי לה שאני שומע רוק, היא אמרה "מה? רוק? הייי הוא שומע רוק!!!".
הכי חשוב שאת נהנית ואוהבת...

m i c k e y 15

New member
חח גם לי זה קרה..

שפתאום צעקו לכולם שאני שומעת רוק חחח סו וואט?? חח דפוקיםם

Galadriel 3000

New member
מה רע ברוק???

אצלכם שונאים אותם בגלל שהם רוק??? אצלי סתם שונאים אותם כי הם "משעממים ואיטיים ולא נגמרים".

WhiteShadows

New member
כן גם אצלי-.-

למרות שיש שתיים שהצלחתי לשכנע אותם שהם טובים ועכשיו הם מעריצות בפוטנציה P: הם גם תמיד צוחקות על אפל ומוזס OO

m i c k e y 15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ואנשים באמת לא יודעים מהי מוזיקה טובה!! עכשיו אליי- אני מיכל בת 16 עוד שבועיים חיחי תהני פה

Galls

New member
חח לא..

התכוונתי לm i c k e y 15 כי היא אמרה שיש לה יומולדת עוד שבועיים והיא תהיה בת 16.. וגמלי יש עוד שבועיים בערך אז רציתי לראות אם זה אותו תאריך :p רק ההבדל הוא שלי יעלם ה-6 מה16 ויופיע 7 במקום :( בע

MrsDrakula

New member
היי, ברוכה הבאה לך =]

חח גמאני חדשה אגב =] נמ אני טניה בת 14

למעלה