חחחחחח בלי לערב הורים
R Rasta Nesta New member 18/1/05 #22 ואיי ואיי ואיי..האהבה שנוטפת פה... צריך מטריה כדי לא להירטב..=> (זאת מטריה למי שצריך) ודר"א.. מיכל לא הייתי מוותר לה..(חח..קצת לחמם ת'אווריה)
ואיי ואיי ואיי..האהבה שנוטפת פה... צריך מטריה כדי לא להירטב..=> (זאת מטריה למי שצריך) ודר"א.. מיכל לא הייתי מוותר לה..(חח..קצת לחמם ת'אווריה)
R Rasta Nesta New member 18/1/05 #24 חח..אם מת לב הכל היה בצחוק.. חח..אבל מה ככה את מוותרת לה? (חחחחחחחחח )
R Rasta Nesta New member 18/1/05 #26 חח..אז יצאתי ט-א-מ-ב-ל... חח..סתם אני יודע שהכל בצחוק וכולם פה אוהבים אחד ת'שני.. One Love- כמו שמיכל כתבה בחתימה שלה...
חח..אז יצאתי ט-א-מ-ב-ל... חח..סתם אני יודע שהכל בצחוק וכולם פה אוהבים אחד ת'שני.. One Love- כמו שמיכל כתבה בחתימה שלה...
R Rasta Nesta New member 18/1/05 #30 לה........ לא חשבתי בכלל ככה... חשבתי ככה אולי בגלל שעשית קקה לפני ששלחת ת'הודעה.. חחח..לפי דעתי מיכל (מיצ'ל) צריכה להגיב על מה שמרתי עכשיו.. חח..בכל מקרה מיכל... שנינו יודעים שזה היה בצחוק...(;
לה........ לא חשבתי בכלל ככה... חשבתי ככה אולי בגלל שעשית קקה לפני ששלחת ת'הודעה.. חחח..לפי דעתי מיכל (מיצ'ל) צריכה להגיב על מה שמרתי עכשיו.. חח..בכל מקרה מיכל... שנינו יודעים שזה היה בצחוק...(;
H Hypnotic Poi§on New member 18/1/05 #34 כעיקרון לא... השיר לא יצא כסינגל, ואין אותו בשירונט. אבל אם אני לא טועה העלו פעם לפורום את המילים, תעשי חיפוש ותמצאי.
כעיקרון לא... השיר לא יצא כסינגל, ואין אותו בשירונט. אבל אם אני לא טועה העלו פעם לפורום את המילים, תעשי חיפוש ותמצאי.