שאלום

שאלום../images/Emo70.gif

מממ.... לא מעריצה של מאיה (((אבל אל תיסכלו אותי באבנים))) וגם לא באתי לפרסם ת'פורום שלי .... כתבתי כאן כמה פעמיים,ואני ממש אוהבת את כישרון השירה של מאיה ... פשוט מקסימה ב=ר=מ=ו=ת
במקרה הייתי באתר של סלקום וניכנסתי לרינגטונים שלה. והיה קטע שהיא שרה את השירים של הסרט בגירסא באנגלית מ=ד=ה=י=ם
http://www.icellcom.co.il/ringtonim/default.asp?TypeId=2 סליחה אם כבר הביאו את זה ...
-קרן- {{{{סורי, אני מידי פעם דיי חופרת}}}}

אח"כ שאתם לוחצים על הקישור כנסו ל .

סלקום ווליום 2006... ואז יש "מאיה בוסקילה"... ושם

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif את לא חייבת לאהוב את מאיה..

ואממ תודה מותק...

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif מה באנגלית?!? דיייייייי!!

ולמה חשבת שאם תגידי את זה למעריצים של מאיה תחדשי להם משהו?:) חמודה:)

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif גררררררר

מיס סיון טמבור אני קורא אותך לסדר!!!!!!!! (את החדר או משהו ) חחח:)

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif וזה בשביל סיון!

נשיקה על היד…אני מעריץ אותך נשיקה על הלחי…אני רק רוצה להיות ידיד שלך נשיקה על הצואר…אני רוצה אותך נשיקה על השפתיים…אני אוהב אותך נשיקה באוזן…אני רק רוצה לשחק איתך נשיקה בכל מקום אחר…בואי לא ניסחף מבט לתוך העיניים…נשקי אותי! משחק לך בשיער…אני לא יכול לחיות בלעדייך ידיים מסביב למותניים…אני אוהב אותך יותר מדי בשביל לתת לך ללכת מלטף את הלחי…את חשובה לי נשיקה על האף…את חמודה נשיקה על המצח…אני כאן בשבילך נשיקה על העיניים…את יכולה לסמוך עלי חיחיחחיחי.... טמבור שכמוך :)

SHIRANF

New member
|םיל| מתפתח פה סיפור אהבה?!

אוווווווווווווווווווווווווווווווו

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif את יודעת שאת יותר חשובה לי!

*מקווה שסיון לא תיראה* :)

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif רק כי רציתי שאני אפספס אז...

זהווווווווו יא אוחץ' אחד חחחחחחחחחחחח חצוףףףףףףףףף סתם סתם...אם אתה אומר את זה לשירני תרגיש חופשי כפרה עלייה (שיאו איזה חנפנית אני אי-מאאא) חחחחח אוחצ'י שלי אני חולההההה עלייך...

למעלה