שאלום:]

RoNi BeAt GiRl

New member
שאלום:]../images/Emo140.gif

תוכלו לעזור לי??... אני באמצע המעבר לחטיבה.. אני צריכה להכין קטע קצרצר של ריקוד. בחרתי את השיר של שאקירה-Hips don't lie
אני כבר המצאתי כמה תנועות,אבל אני צריכה עוד P: רציתי לבקש שתישלחו את הקליפ להורדה,או רק ליראות אותו. אני נורא אשמח:] סורי שאני מספרת את כל בעיות חיי לאנשים שלא מכירים אותי
אבל מקווה שתעזרו לי,כי ב-10.5.07 אני הולכת לבחינות :[ אירנה:] ואני נורא אוהבת אוהבת את שאקירה
זה נכון שהיא שונאת יהודים?[או שזה רק שמועה?]

o0DangerTiger0o

New member
היא אנטישמית..

בראיון אחד היא אמרה: "אני מעדיפה להופיע בפני חזירים מאשר בפני יהודים..."

shakira5

New member
לא היא לאא....../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

שאקירה ממש ממש לא אנטישמית....הנה כתבה מפורטת העוסקת בזה אם את מתעניינת ורוצה לקרוא
כאן והנה הקליפ Hips Don't Lie....בהצלחה בבחינהה....עצם זה שבחרת את שאקי לריקוד שלך נתן לך 90% מהנקודות ומההצלחה בבחינה...אני מבטיחה לך!

RoNi BeAt GiRl

New member
תודה על הקליפ,ותודה על ההצלחה xd:]

אמממ..ואני אהיה איתכם בפורום:] ניראה לי פורום נחמד מאוד,וגם בגלל שאני אוהבת את שאקירה..:]

shakira5

New member
חח...אחלהה....ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

בכל אופן,אני נופר

o0DangerTiger0o

New member
אה...מצטערת..

זה מה שקראתי בוויקפדיה... ושוב, סורי ותודה על התיקון

shakira5

New member
חח לא זה פסדר...

המון חושבים שהיא אנטישמית אבל זה ממש לא נכוןן...קובעים עליה עובדות לפני שבכלל מכירים אותה רק בגלל שהיא ממוצא לבנוני אבל אין לה שום דבר נגדינו והיא בכלל נגד המלחמות שלנו עם הלבנונים ועם העולם הערבי בכלל...

RoNi BeAt GiRl

New member
תודה :]

מכירים את התמונה?
חברה שלי הביאה לי היום. זה ישן.. הקטני את זה
תהנו
http://img514.imageshack.us/my.php?image=scan0005xe5.png

shakira5

New member
../images/Emo99.gifמכירהה..../images/Emo99.gif

תמונה ממש יפהה.....היא קצת לא דומה לעצמה בתמונה הזאת אבל זה רק מוכיח ששאקי יפהיפיה בכל דרך שלא תהיהה...
רבה

shakira5

New member
../images/Emo99.gifמכירהה..../images/Emo99.gif

תמונה ממש יפהה.....היא קצת לא דומה לעצמה בתמונה הזאת אבל זה רק מוכיח ששאקי יפהיפיה בכל דרך שלא תהיהה...
רבה

למעלה