שאלום!

shogile

New member
שאלום! ../images/Emo13.gif

עברתי אתמול טסט (בשעה טובה ומוצלחת
טסט שני) ורציתי לשאול אחרי שאני עוברת טסט אני אמורה לקבל את הרישיון שלי על נייר עכשיו...את הרישיון הזה שולחים לי בדואר או שאני צריכה ללכת למשרד הרישוי להביא אותו? ואם אני צריכה ללכת להביא אותו-יש איזו אגרה שאני צריכה לשלם עליו? תודה מראש לכל העונים :)

yaelmaill

New member
תשובה..

את צריכה ללכת למשרד הרישוי ולהביא אותו..(וחלק מהמורים לנהיגה גם מביאים אישית את הרישיון הזמני לתלמיד) התשלום הוא בדואר ולא כדי לקבל אותו..כדי שהוא יהיה תקף צריכה להיות חותמת של הדואר עליו..זה תשלום של 100 ומשו שקל...אם אני לא טועה 138.. אבל אני כבר לא ממש זוכרת.. =]

Superdror

New member
אליי הגיע בדואר.

גם החידוש מגיע בדואר. אני לא מבין למה אנשים הולכים להביא
מזל טוב
אגב, אסור לך לנהוג לפני ששילמת את האגרה, כמו שכבר אמרו - 136 ש"ח.

lsd600

New member
שלי הגיע משולם...

אני לא מבין למה אנשים הולכים לשלם...

shogile

New member
אה ועוד משהו

עם עברתי את הטסט ביום שישי מתי אני יוכל ללכת לקחת את הרישיון? (כבר היום או שאני יצטרך לחכות כמה ימים?)

אני מאמינה שינפיקו אותו היום.

אז-הכי בטוח,מחר הוא יהיה קיים
מוזר שהמורה לא מביא לך.שאלת אותו? בדר"כ המורה מביא את הרשיון,וזו הזדמנות לפרידה קורעת לב
הרבה הרבה מזל-טוב
ולא לשכוח-להיות זהירים בכביש

shogile

New member
תודה על הכל :)

אני ידבר שוב עם המורה שלי בכל מקרה (כי למי יש כוח ללכת למשרד הרישוי??)

../images/Emo45.gif

אצלי-המורה חיכה לרגע הזה להביא לי את הרשיון,הוא גם הביא לי שלט "נהג\ת חדש\ת". תאמיני לי שהמורה יכול לעשות את זה-סיבוב עם תלמיד למשרד הרישוי ..ו-הופ -זה אצלו! מקסימום אם הוא כזה עצלן,תנסי להיפגש איתו איפושהוא.

shogile

New member
חחחחח

המורה שלי BUM רצח :) הוא אמר לי שאני ילך להביא את הרישיון ושהוא יבוא ל"פגישת פרידה" להביא לי את השלט נהגת חדשה עצלן כזה...אבל היה כיף איתו...אני יתגעגע אליו...

סבבה

מחכים כל כך לרגע הזה-שיהיה רשיון,אז ליסוע למשרד הרישוי להביא אותו זה ממש בקטנה.לא?! העיקר שאת מרוצה מהמורה,ויאללה תביאי ת'רשיון שלך כבר...

למעלה