שאלום לכולם!..

moonwalker1

New member
שאלום לכולם!..../images/Emo13.gif

רציתי לשאול את דעת הפורום שלנו על מר אורי גלר ועל הכוחות שכיבכול יש לו.. אם מישהו הציץ בפרומו בערוץ 2...אורי גלר יוצא בפרוייקט טלוויזיוני חדש לחפש את "היורש" שלו.. שזה כבר נשמע די פתטי..חח לפי מה שאני הבנתי מהפרומו גם המדע לא יכל להסביר את היכולות שלו.. האם אתם ובעיקר הותיקים שבפורום חושבים שלאורי גלר יש כוחות על טבעיים? האם מישהו ראה את האיש הזה בפעולה? ואיך מייקל בכלל פגש את האיש הזה?..אני בכל מקרה גם כבנאדם דתי.. לאדע אם להאמין למר גלר ..ומה איתכם?

g a g a

New member
אני לא מאמינה שיש לו כוחות על-

טבעיים. אני חושבת שהוא נוכל ומניפולטור לא קטן. אבל זו דעתי בלבד. לא ראיתי אותו בפעולה אבל הופעותיו הטלוויזיוניות שלו הותירו עליי רושם שלילי מאוד [וכמובן שהשידוך של גלר בין מייקל לבאשיר לא עוזר בכלל
].

TalovesMj

New member
אורי גלר פשוט

שאוהב פשוט ל
הרבה
+
+
+
+
+
לעכוזון שלו
בגללו כפינה מרגישה מאוימת
ולך תסביר לה שהבן אדם שקרן..

בניגוד לרבים אחרים../images/Emo8.gif

אני מאמין בכוח העל-טבעי, שאגב, אורי גלר הוא בין הבודדים שלא הזניח ת'כוח הפנימי וטיפח אותו למימדים שבו הוא נמצא!
נכון, זה ישמע לאחרים מוזר: לכל אחת ואחד מאיתנו, יש ת'יכולת העל-טבעית! השאלה היא: עד כמה פתוחים לקבל זאת כעובדה קיימת ועד כמה מוכנים לפתח ת'ענין!
(נ"ב: הידעתם?!;)שנינו קשתים!)

רק שלא יהיו אי הבנות....

הבנאדם גם מאמין בשדים ורוחות, ערפדים, אנשי זאב, קיפודים שעושים באנג'י, נמלים עם רגל אחת, וטלטאביז!!! צביקה אתה מאמין גם בסנטה??

g a g a

New member
אם יש למישהו תמונה של

קיפוד שעושה באנג'י - נא לשים כאן! תודה!

למעלה