שאלום לכולכם

שאלום לכולכם../images/Emo192.gif

אני אלינור בת 17 בכיתה י"א (שליטאאא!) ואני לייק לא מבינה מה לייק רע בלהיות לייק פאקצה!!!! קודם כל, פאקאצות לייק תמיד משיגות לייק תבנים הכי שווים! וזה לייק הכי מגניב שיש!! לייק תחשבו על זה. אני הולכת לבצפר בגופית סטרפלז ורודה, וחצאית מיני קצרצרה, וכולל הבנים מסתכלים עליי......... וכזה בשלישי לספטמבר, כשהתחילו הלימודים
אז לייק בא מישהו חדש, ועשה לי קצת עיינים. שתבינו, הוא לייק היה מזה חתיךךךך..... ואני לייק הייתי לבושה אז בחולצה ורודה עם כתפיות לייק צמודות, וג'ינס קצרצר!! אז לייק הורדתי את הקוקו, וניפנפתי בשיער הבלונדיני המאמם שליי!!!!!! הוא כלכך התרשם!!!!!!!!!! אז לייק הוא ניצמד אליי והתחיל לפלרטט איתי, ובהפסקה כבר התמזמזנו בחצר של הבצפר!!!!!!! ובלילה, כבר עשיתי אותו. וזה לייק היה מדהים, כי לייק אנחנו לא מחוייבים אחד לשני. היום בלילה מישהו אחר יזכה להיכנס איתי לייק למיטה. ואני לייק זוכה להתנסות בדברים חדשים, שבנות רגילות לא זוכות!!! אז לייק אני מקווה שלייק הבנתן כמה כיף להיות פאקצה!!!!!!!!! גוד דיי, אלינור

GC 4 EVER

New member
oh well

ואני לייק, ממש מאמינה!!! תראי איזה דברים אבל להרוויח אם את לא פקאצה: -את לא זונה -את לא זוכה לא להתנסות בדברים מגעילים (לייק) -את לא נראית מסכנה! -לייק, לא יורדים עלייך ו בלה בלה בלה.. יש עוד המון לייק!! ולייק. סורי אם העלבתי...

אני לייק

לא מנסה להיראות זונה. אני לייק, חשבתי שהבנות פה באמת פאקאצות, אבל פה הבנותסתם פריקיות חננות. לייק, אף אחת פה לא באמת פאקאצה, סתם פריקית סתומה.

Rock My SoX

New member
למה פריקיות??

נכון. אנחנו לא פאקצות לייק זונות.. לייק שנותנול לכל כוסון שעושה לנו עיניים.. אבל למה להגיד פריקים?? (ואני לא מדברת על עצמי..
) יש כאן אנשים נורמאליים לגמרי. (ושוב אני לא מדברת על עצמי..)

GC 4 EVER

New member
אהא..יותר מדיי "לייק" חוצמזה מה

הבעיות עם פריקים? אני חושבת שהם עם שולט! חוצמזה שהם ממש חמודים...חחח ומה יש לך עם הלייק ? לייק לייק לייקלייקלייקלייקלייקלייקלייקלייקלייקלייק לייק לא נמאס? אהאאאאא!!!!!!!! אפשר להשתגע!!! וגם ש אם את מתנהגת ככה...את נראית כל כך ז=ו=נ=ה=!

../images/Emo45.gif

וגםםםםםםם פריקים חמודיםםםם..!! לא כולן צריכות להיות עם חצאיות ורודות ועם חוטיני ורוד !!

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

אללה פריקיםםם ומה שחשוב אללה ג'קו
מי שלא אוהב אותו שרק יקום

למעלה