אלינור17 המקורית
New member
שאלום לכולכם../images/Emo192.gif
אני אלינור בת 17 בכיתה י"א (שליטאאא!) ואני לייק לא מבינה מה לייק רע בלהיות לייק פאקצה!!!! קודם כל, פאקאצות לייק תמיד משיגות לייק תבנים הכי שווים! וזה לייק הכי מגניב שיש!! לייק תחשבו על זה. אני הולכת לבצפר בגופית סטרפלז ורודה, וחצאית מיני קצרצרה, וכולל הבנים מסתכלים עליי......... וכזה בשלישי לספטמבר, כשהתחילו הלימודים
אז לייק בא מישהו חדש, ועשה לי קצת עיינים. שתבינו, הוא לייק היה מזה חתיךךךך..... ואני לייק הייתי לבושה אז בחולצה ורודה עם כתפיות לייק צמודות, וג'ינס קצרצר!! אז לייק הורדתי את הקוקו, וניפנפתי בשיער הבלונדיני המאמם שליי!!!!!! הוא כלכך התרשם!!!!!!!!!! אז לייק הוא ניצמד אליי והתחיל לפלרטט איתי, ובהפסקה כבר התמזמזנו בחצר של הבצפר!!!!!!! ובלילה, כבר עשיתי אותו. וזה לייק היה מדהים, כי לייק אנחנו לא מחוייבים אחד לשני. היום בלילה מישהו אחר יזכה להיכנס איתי לייק למיטה. ואני לייק זוכה להתנסות בדברים חדשים, שבנות רגילות לא זוכות!!! אז לייק אני מקווה שלייק הבנתן כמה כיף להיות פאקצה!!!!!!!!! גוד דיי, אלינור
אני אלינור בת 17 בכיתה י"א (שליטאאא!) ואני לייק לא מבינה מה לייק רע בלהיות לייק פאקצה!!!! קודם כל, פאקאצות לייק תמיד משיגות לייק תבנים הכי שווים! וזה לייק הכי מגניב שיש!! לייק תחשבו על זה. אני הולכת לבצפר בגופית סטרפלז ורודה, וחצאית מיני קצרצרה, וכולל הבנים מסתכלים עליי......... וכזה בשלישי לספטמבר, כשהתחילו הלימודים