שאלום כינויים

koskos2

New member
שאלום כינויים

מה שמך? מה הכינוי שלך? למה בחרת בו? היה לך עוד כינוי לפני כן? אם כן מה? כמה כינויים היו לך? איזה מהם הכי אהבת? למה?

koskos2

New member
ראשונה!

מה שמך? רעות מה הכינוי שלך? koskos2 למה בחרת בו? לי קוראים קוסקוס ולחברתי קוראים סקובי, עשינו שיר... הוא נמצא בחתימה שלי!חחחח היה לך עוד כינוי לפני כן? כן אם כן מה? ילדת סנופי, ReUt7, חופשייה על בר, angel 71 כמה כינויים היו לך? 5 איזה מהם הכי אהבת? קוסקוס למה? בגלל שככה חברתי הטובה קראה לי

Incomplete Girl

New member
מאגניב,עונה../images/Emo9.gif

מה שמך? אתי
מה הכינוי שלך?incomplete girl למה בחרת בו? בגלל השיר של הבקסטריט
,incomplete וגם כי אני באמת עדיין לא שלמה היה לך עוד כינוי לפני כן?כע אם כן מה?backstreet n1
כמה כינויים היו לך? אחד
איזה מהם הכי אהבת?זה
למה?כי הוא יפה

victoria777

New member
טובבב

מה שמך?ויקטוריה מה הכינוי שלך? victoria777 למה בחרת בו?לפי כתובת האי מייל הקודם שלי.קל לזכור את זה. היה לך עוד כינוי לפני כן? לא אם כן מה? כמה כינויים היו לך?3 איזה מהם הכי אהבת?את הנוכחי למה?הכי פשוט(שני הכינויים האחרים לא בשימוש)

סוקהלעך

New member
שאלון****

מה שמך? מיכל מה הכינוי שלך? סוק, מישמיש, זגורי למה בחרת בו? ככה חברים שלי בחרו היה לך עוד כינוי לפני כן? לא זוכרת אם כן מה? כמה כינויים היו לך? אלה בעיקרון זה הכל איזה מהם הכי אהבת? סוק למה? כי זה משעשע

קיי....|מגלגלתעיניים|

מה שמך?גל
מה הכינוי שלך?תפוז קומפקטי?|מרימהגבה| למה בחרת בו?כי אני תפוז...מממ קומפקטי? היה לך עוד כינוי לפני כן?כן
אם כן מה?olsen is the best והחלפתי כי אולסן כבר לא דה בסט.. כמה כינויים היו לך?מממ..אם מחשבים את הפונקציה בשלישית של שניה...מממ ארבעה איזה מהם הכי אהבת?תפוז קומפקטי ואולסן יז דה בסט
למה?כי פעם אהבתי את התאומות אולסן ממ...וכי ככה מכנים אותי|מגלגלתעיניים|

../images/Emo26.gif

מה שמך
מיכל..
מה הכינוי שלך
«°מיכלולה מסטולה°»
למה בחרת בו
כי אני אוהבת תכינוי הזה
היה לך עוד כינוי לפני כן
כן
אם כן מה
בבעע עדיף לא לדעת..
כמה כינויים היו לך
2 כולל זה..
איזה מהם הכי אהבת
את זהה
«°מיכלולה מסטולה°»
למה
כי הוא חמוד חח לאדעת הוא יותר יפה מהשני..

nettus

New member
שאלון חמוד

מה שמך?נטע מה הכינוי שלך?nettus למה בחרת בו?פעם אחת שניסיתי להירשם להייד פארק, אז חיפסתי כינוי ושאלתי את חברה שלי והיא אמרלי תנסי את זה nettush ואני שאני ילדה דיסלקטית ושהייתי בטו גו אז לא יכולתי לעשות עתק הדבק אז העתקתי את זה ככה אות אות ושכחתי אות אחד בדרך וזה נישאר ככה, זה הכינוי שלי בכול הפורמים שבהם אני נימצאת היה לך עוד כינוי לפני כן?בתפוז לא אם כן מה?אבל במקומות אחרים כאילו לא בפורמים אני פינקי, NoTTa כמה כינויים היו לך?פה רק את זה איזה מהם הכי אהבת?את זה למה?כי זה היחידי וחוץ מזה זה מיחד אותי, כי תמיד אני ישאר nettus

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

מה שמך? עדן מה הכינוי שלך? Eden McFadden למה בחרת בו? לא יודעת... חברות שלי התחילו עם זה היה לך עוד כינוי לפני כן? לא אם כן מה? כמה כינויים היו לך? 2 איזה מהם הכי אהבת? את הנוכחי למה? לא יודעת...

למעלה