שאלום! חדש!

TwigTwig

New member
שאלום! חדש!

שמי הוא אור ואני בן 15 :p התחלתי לשמוע אותם לא מזמן ואהבתי! ברוך הבא אני

AeroTom

New member
ברוך הבא, אור

האם יש לך כבר אלבומים של הלהקה ומה תאה מכיר בינתיים? אתה יותר ממוזמן להישאר כאן ולדעת יותר על הלהקה משנות ה-70 עד היום. אנחנו כאן בשביל כל שאלה, התעניינות, המלצה ועוד בקשר ללהקה. שהות נעימה בפורום

TwigTwig

New member
אני מכיר כבר

את pump שדי חרשתי עליו... וגם את האוסף big ones

Aerogirl

New member
Pump אלבום נפלא!!!!

אני מציעה לך בתור חובב מתחיל לשמוע את Nine Lives ואת האוסף האחרון שלהם. תתחיל לאט לאט ותחשף למה שאתה אוהב. לאירוסמית' תקופות שונות והם די מגוונים. אלבום אחד יכול להיות פאר היצירה ואלבום אחר יכול להיות קצת רדוד (לטעמי). תעשה חיים!

בָלבָל

New member
ואני ממליצה בחום על Get A Grip

ואחרכך לעבור לRocks.
ממליצה בעצם על כולם... לאט לאט...

מרי לי

New member
NINE LIVES הוא באמת האלבום

שהכי השפיע עליי הוא היה אלבום הרוק הראשון ששמעתי והראשון שקניתי ופשוט.... שווה שווה שווה לשמוע

SaintJohn

New member
שלום אור, ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אני מצטרף להמלצות שנתנו לך כאן, ומסכים עם מה שאמרו לגבי התקופות השונות של אירוסמית'. הם מאוד מגוונים ואלבומים שהם הוציאו למשל בשנות ה-70 הם מאוד שונים מאלבומים שיצאו 10 ו-20 שנים מאוחר יותר. גם בעצם בשלושת אלבומי הסטודיו האחרונים שהם הוציאו יש המון גיוון והם מאוד שונים אחד מהשני, אבל המשותף בין כולם הוא שכל המוזיקה שהם הוציאו ב-35+ שנים שלהם היא נפלאה. אתה מוזמן להישאר כאן בפורום ולכתוב על כל דבר שקשור לאירוסמית', ונשמח לדעת איך התרשמת מהאלבום הבא שלהם שתקנה, אם זה Get A Grip (שחלק מהשירים ממנו אתה מכיר, כי הם מופיעים ב-Big Ones) או Nine Lives או כל אלבום אחר. תהנה לך כאן אצלנו

AeroTom

New member
ואני אוסיף עוד המלצה -

האלבומים מהתקופה החדשה שהזכירו לך פה נהדרים. ואני אוסיף לך גם המלצה מהתקופה הישנה יותר של הלהקה שאפשר להשיג בארץ. 2 האלבומים הראשונים: Aerosmith ו-Get Your Wings ואלבום הלייב - Live Bootleg. אפשר למצוא את שלושתם ביחד ב-100 ש"ח בלבד בסדרת תפוז כמעט בכל חנות (וכל אחד בנפרד ב-40). גם אמליץ עך אלבום הסטודיו האחרון - Honkin' On Bobo, שהוא פרוייקט נפלא של הלהקה עם קאברים של שירי בלוז ישנים שגדלו עליהם בסגנון של אירוסמית' הנהדר. וגם כמובן אלבום הלייב האחרון - Rockin' The Joint. בעיקרון אתה יכול להתחיל בכל תקופה וככה לעבור לתקופות אחרות גם של הלהקה ולגלות את כל המוזיקה הנפלאה והמגוונת שלה מכל השנים. תהנה!

למעלה