שאלום אנשים...

TChaos

New member
שאלום אנשים...

אני סתם משוטט לי בפורומים (בשעות לילה מטורפות, אני יודע) ואני פתאום רואה לינקין פארק... נראה מעניין... אני בטוח שאני לא צריך להסביר פה למישהו למה... עכשיו חשבתי לעצמי, איך אפשר לנהל פורום על להקה בלי שהו ימות? על מה מדברים כ"כ הרבה? ועוד שאלה אחד, מתי הם מוציאים אלבום חדש סוף סוף?!?!?!?!? ולא מיקסים, ולא משהו שהוא בכלל ראפ\היפ הופ... וגם, מישהו יודע אם יש להם כוונה לבוא לארץ ב-500 שנה הקרובות? תודה רבה, Rock On!! אני...

miss evil

New member
אז בחור...

ההירהורים שלך מוצדקים, קשה לנהל פורום מבלי שבשלב מסוים הוא ימות. עכשיו זה התקופה שהפורום קצת נובל. אבל היו גם פה זמנים יפים. איך שומרים עליו? אממ אני חושבת שכולמיני דיונים שונים עוזרים, שאלונים והכי עוזר זה כשללהקה יש קליפים\שירים\אלבומים חדשים או חדשות כמובן. בקשר להגעה אממ אין לי מושג. אבל אריא הגיעו לארץ, אופט' יגיעו ועוד הרבה להקות מטאל ממש טובות מגיעות לארץ אז הכל פתוח.

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif שאלות טובות!

מ אמר שיש תשובות?
סתםסתם.. את האמת שמת פה לאחרונה..זה כי הם משמינים להם אי שם בארה"ב. אבל לא לחשוש בקיץ, כך הם טוענים, אנחנו נשמע אותם
. ולגבי בואם....לא נראה סימן לבואם
.

TChaos

New member
הממ...

נראה פה מעניין... אנשים טובים לפחות, אולי אני אקפוץ לביקורים (ליליים בעיקר חח) מידי פעם... מקווה שהפורום לא ימות (מלח מים שום בצל), ונשתמע... יאללה בי...

למעלה