שאלום אנשונים....

Hairspray Queen

New member
שאלום אנשונים....

היי, אני תותי, 15, באר שבע, מטורפת על נירוונה, והמטרה שלי בחים היא להוכיח לכולם שקורט נרצח ולא התאבד. ואני גם מתעבת את קורטני לאב. אתם אנשים טובים.

amirbilu

New member
קורט התאבד!!

הוא התאבד וקורטני לאב רולז!! לא יכול לביות בחיים שקורטני לאב הכוסית תרצח אותו,היא נשמה טובה.. קורט התאבד וזהו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בכלל לא מכיר את נירונה,ולא יודע מי זה קורט וקורטני,סתם לשגע אותך

ganja man

New member
קורטני זונה

ומה זה משנה אם קורט נרצח או התאבד- הוא מת והעניין סגור.

ברוכה הבאה!

אצלי כל דקה שעוברת אני משתכנע יותר ויותר שהוא נרצח או ע"י קורטני או ע"י מישהו שהיא שלימה לו על זה. יש כל כך הרבה הוכחות. כנסו לאתר הזה ותראו את מה שהם טוענים. נ.ב. אז מה קורה עם בסוף עם העניין של הבצפר תותי?

לדעתי אתם קצת הגזמתם...

מכירים את המושג כבוד המת? אז תיתנו כבוד לבן אדם,וגם למשפחה שלו (למרות שגם אני לא מחבב את קורטני) וכל עוד אין כל הוכחה מוצקת נגדה או חקירת משטרה כדאי מאד לעזוב את העניין...

לדעתי אתם קצת הגזמתם...

מכירים את המושג כבוד המת? אז תיתנו כבוד לבן אדם,וגם למשפחה שלו (למרות שגם אני לא מחבב את קורטני) וכל עוד אין כל הוכחה מוצקת נגדה או חקירת משטרה כדאי מאד לעזוב את העניין...

lifes sucks

New member
אי אפשר לדעת כלוםםםם

קורט מת זה מה שאנחנו יודעים לא יודעים איך ולא יודעים כלום!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני חושבת שקורטני הזונה הבוגדנית הרסה לו את החיים וכמובן גם לקחה לו אותם היא רצחה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!! וזוהי דעתי@! אין אפחד שיכול לסטור אותי כי זו דעה קורטני זונה מטורפת , חייבים להשמיד אותה שטןןןןןןןןןןןן היא בטח שלחה מישהו להרוג אותו , היא הרסה לו את החיים לאט לאט עד שלבסוף החליטה להרוג אותו!!!!!!!!!!!!! היא מכפשה פסיכיתתתתתתתתתתתתתת היא מרוויחה כסף מהמוות שלו!!!!! זונהההההההההההההההההההה תמותיייייייייייייי תמותייייייייייייייייייייייייייייי מוות לקורטני מוות לקורטני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בושה לכל הנשים בעולם!!! אני שונאת אותךךךךךךךךךךך רוצחתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני רק מרחמת על פרנסס בין שצריכה לסבול אותך בתור אמא!!! בטח היא תגדל עוד קצת ותיהיה אחד מאנשיי הגדולים של המוזיקה כמו אביה המנוח!! ואת תקנאי בה ותהרגי אותה!! כי היא לוקחת לך את התהילה!! ואת רוצה כסף!! כססססףף כסף זה הכל אצלך!! מזויפת!! רודפת בצע מזדיינת!!!!!!!!!1 טוב דיי הגזמתי פשוט הייתי חייבת להוציא הכל...מצטערת משי משי...אל תמחקי את זה..אני יודעת שאת אוהבת אותה וכל זה..אבל אני חושבת על חופש ביטוי...:)

FlamMAble

New member
לא אוהבת אותה.. לא סובלת אותה אפילו

אבל אני אוהבת את המוזיקה שלה. ואין לי בעיה עם מה שכתבת חוצמדבר אחד... אין מצב שהיא תקרא את זה- אז באותו אופן יכולת לחשוב את כל הדברים האלו לעצמך, כמו שכאן פשוט כתבת אותם.. לעצמך היא לא תקרא את זה
וברוכה הבאה תותי

Stillwater

New member
ברוכה הבאה ומשהו לומר לך...

המטרה שלך בחיים זה להוכיח שקורט נרצח ולא התאבד? זה כ"כ פאטתי! אל תעלבי, אבל זה ממש נשמע כמו הודעה של פרחה ששמעה עכשיו את סמיילס לייק טיין ספירט ונורא התלהבה! ואני בכלל לא מבינה מאיפה נולדה השנאה הענקית הזאת שלכם לקורטני. אתם בכלל לא מכירים את האישה! ולמה אתם מאמינים לכל מה שכתוב בעיתון? מהרושם שהיא עשתה עליי, היא באמת לא נראת כזאת חביבה, אבל אין לי שומדבר אישי נגדה ואני לא מתעבת אותך! ואני אוהבת את הול!

space girl

New member
ברוכה הבאה :)

ובאמת כמו שענת אמרה, אפחד מאיתנו לא ממש מכיר את קורטני גם לי היא נראית אישה מגעילה , אבל רק נראית ... וכן, הול די טובים =) בכל מקרה, ברוכה הבאה!

made in china

New member
אני ממש מסכימה!

"אל תעלבי, אבל זה ממש נשמע כמו הודעה של פרחה ששמעה עכשיו את סמיילס לייק טיין ספירט ונורא התלהבה!"

lifes sucks

New member
הקטע של התאוריה של פרננס והרצח של

קורט. היה בצחוק.. אבל ברור שאני חושבת שהיא רצחה אותו... והיא זונה מטורפת גם..:)

SiS MaSiS

New member
טחח

למה כולם בטוחים כל כך שהיא שילמה למישו שיהרוג אותו מה היא עשתה לכם לעזאזל היא נראית קצת פסיכית כזאת אבל לא נראה לי שהיא הייתה עושה כזה דבר היא נראית נחמדת עד מאוד :) אני קצת נוגדת את עצמי עכשיו נכון? חח לא להתייחס קיצר היא נראית לי דיי בסדר סתם מנסה למשוך יחס ותשומת לב לא איזה מישהי רעה

made in china

New member
וולקאם! איזה שם חמודי זה תותי

תהיני! ועל כל מה שקשור למוות של קורט, קורטניז ושאר ירקות כבר הגבתי בשירשור שפתחת.

Gio inc

New member
אוקיי, קורטני שרמוטה מעצבנת..אבל...

הוא התאבד, ותאורית הרצח הומצאה על אידיוטים שמחפשים ריגושים...

למעלה