שאלום :]] אני חדש...

שאלום :]] אני חדש...

אני יספר לכם את הסיפור אני מקווה שתבינו. אז ככה בכיתה ז', ההינו בל"ג בעומר עכשיו אני ועוד איזה מישהו [חתיךךך הורססס] התחרמנו אתם יודעים בצחוק כזה. ושבוע אחריי זה לא הפסקתי לחשוב עליו אבל ניסיתי לשכוח את זה ובאמת שכחתי לא עלה לי הרעיון שאולי אני הומו או אולי דו כי זה אני וזה פשוט לא יכול לקרות, לא לי. בקיצור היום אני בכיתה ט' - בבומבמלה היתנשקתי עם ילד חתיךךך אששש!!! למרות שאנחנו כבר לא בקשר עכשיו אני עדיין חושב עליו ומהר מאוד הבנתי את הכיוון שלי! הומו אני לא! דו אני כן. למרות שלא בא לי על זה אבל חפיף, סיפרתי כבר לשלוש ידידות הכיי טובות בעולם והכי הכי תומכות שיש ואני חולה עליהם. וסיפרתי גם לדוד שליי שאמרו לי שתיהם שהם אוהבות אותי כמו שאני [?] היו כמה רגעים קשים של הבנה שאני לא כמו כולם - אבל כמו שאומרים על הזין אני זה אני! אה ואני בארון :]] סתם שמיח להצגיד את עצמי

אני מטורף על הגישה הזו :))

תהיה אתה ותשים בולבולון על כולם :) שמח שהגעת אלינו, אתה מוזמן לספר על עצמך עוד!
רן.

בכל מיק' :]]]

עכשיו חזרתי מידידות שלי! פשוט כיף לדבר איתם חח רואים תמונות של כוסונים וצוחקים... אולי יש לזה גם צדדים טובים?

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך :)

ברוך הבא :)
אני דיי מתחבר למה שאמרת. גם אצלי התחילו רמזים בערך בכיתה ז' ולא הבנתי מה קורה איתי בדיוק ובכיתה ט' השלמתי עם עצמי לגמרי. וכמו רן... אני מת על הגישה שלך! פשוט... אין לי מה להוסיף... (רק אל תיתן לביפובים לגרום לך לחשוב שאתה תהפוך להומו או משו P: ) תמשיך לכתוב לנו... :) ושיהיה לך יום מקסים^^

חמור007

New member
כל הכבוד...

כל הכבוד על האומץ להגיע בכלל לאיזה מפגש, אני בגיל שלך וכל כך בארון שאפילו לא חולם על מפגש.

למעלה