שאלום!אני חדשה שנה טובה לכולם.. ומקווה שאני השתלב בפורום.
R rosered New member 3/10/05 #1 שאלום!אני חדשה../images/Emo3.gif שנה טובה לכולם.. ומקווה שאני השתלב בפורום .
ז זה לא אותו דבר New member 3/10/05 #7 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
T The dark side of me New member 4/10/05 #9 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif בת כמה את? מאיפה את? ואל תדאגי, את תשתלבי פה יופי
T The legendary DuDe New member 4/10/05 #10 ברוכה הבאה! אני ג'ים../images/Emo140.gif, מקווה שתש תלבי פה בצורה טובה פרטים? בת כמה? מאיפה? ICQ\מסנג'ר? שם?
ברוכה הבאה! אני ג'ים../images/Emo140.gif, מקווה שתש תלבי פה בצורה טובה פרטים? בת כמה? מאיפה? ICQ\מסנג'ר? שם?
G Gefi Giraf New member 5/10/05 #14 למה אתה מתעקש על האות א?? תום זה שם ישראלי לחלוטין כמו שאני ישראלי לחלוטין וקובצ'י (בלי א!) זה שם הונגרי כפי שאבא הונגרי
למה אתה מתעקש על האות א?? תום זה שם ישראלי לחלוטין כמו שאני ישראלי לחלוטין וקובצ'י (בלי א!) זה שם הונגרי כפי שאבא הונגרי
G Gefi Giraf New member 5/10/05 #18 לא דיסטו... כמו שאת שמנה ומכוערת... כשמישהו מתקשר אליך לאחל שנה טובה, לא זה ה"היי" שמצפים לו פוסטמה!! |אייקון מרושע|
לא דיסטו... כמו שאת שמנה ומכוערת... כשמישהו מתקשר אליך לאחל שנה טובה, לא זה ה"היי" שמצפים לו פוסטמה!! |אייקון מרושע|
G Gefi Giraf New member 5/10/05 #17 אני רוצה לראות מה יקרה אם שנינו... ניסע להונגריה, ואני אגיד שקוראים לי תום קוב'צי ואתה תגיד שקוראים לך ג'ים כורם(?).. נראה מי ישמע להם יותר הונגרי, טוב? חוצמזה שאכלתי עכשיו לצ'ו אז ניצחתי
אני רוצה לראות מה יקרה אם שנינו... ניסע להונגריה, ואני אגיד שקוראים לי תום קוב'צי ואתה תגיד שקוראים לך ג'ים כורם(?).. נראה מי ישמע להם יותר הונגרי, טוב? חוצמזה שאכלתי עכשיו לצ'ו אז ניצחתי