שאלוםם :)

Angi J

New member
שאלוםם :)

לא מאמינה שמצאתי את הפורום הזה אבל אולי תוכלו לעזור לי אני מחפשת פירוש של קעקוע מסויים אני מצרפת את התמונה זה מין צלב כזה ומעליו יש ריבוע ובתוכו גם 2 קווים מוצלבים ומעל 2 פסיקים אני לא יודעת אם זאת מילה יפנית או סינית אבל אם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם או שתפנו אותי למקום שיעזרו לי ... פליזז אני כבר שבוע על המילה הזאת...!!

GnomeBubble

New member
לא מכיר דבר כזה

ואני לא חושב שקאנג'י כזה אפשרי (לפחות לא ביפנית). הערכה שלי - זה טעות של המקעקע (דבר די נפוץ כי רוב המקעקעים לא יודעים מה המשמעות של הקאנג'י שהם מקעקעים ואיך לצייר אותם). כנראה שהוא שכח להוסיף עוד פסיק באמצע ואז מתקבל הקאנג'י 単 שפירושו פשוט או יחיד.

pinoki

New member
זה לא הפירוש הנכון...

זה ממש אותו דבר אבל רק עם 2 פסיקים...

GnomeBubble

New member
כמו שאמרתי

אני לא מכיר רדיקל (רכיב קאנג'י) שיש בו רק 2 "פסיקים", ולא נראה לי שיש כזה - לפחות לא ביפנית (וגם המקבילים הסינים לא אמורים להיות שונים). בקשר לאתר לחיפוש משמעות יש בקישורים כמה מילוני רשת אנגלית-יפנית. אני הייתי מנסה את WWWJDIC שתומך גם בהצגת תווי קאנג'י.

pinoki

New member
איזה אתר יש לי אפשרות

לכתוב מילה מסויימת והוא יראה לי איך כותבים את זה ביפנית...

Angi J

New member
שאלה עיניינית קשורה...

אחרי חקירות לא מעטות... תקנו אותי ... האם הפסיקים למעלה יכולים לסמל משהו שקשור לאש!!! והאם הצלב יכול לסמן אישהו כוכב לכת??

GnomeBubble

New member
תשובה

כמו שאמרתי, הפסיקים למעלה הם לא דבר שקיים עד כמה שאני יודע. 3 קווים כאלה למטה מסמנים הרבה פעמים אש. 3 קווים למעלה לא מסמנים אש עד כמה שאני יודע באופן ספציפי. בקשר לצלב, בכל מקרה אין רדיקל שמסמל כוכב לכת - יש קאנג'י בודדדים שמסיימים כוכבים מדי פעם, אבל לא רדיקלים.

למעלה