שאלוםם!

שאלוםם!

אני נעמה, לוחמת בגדוד הקרקל.. וראיתי שאתן חברות של חיילים..אבל בגלל שאתן בחורות..אז אני צריכה את עזרתכן.. יש לי מ"כית..שאני חולה עליה..והיא עוד שבוע יוצאת לקצונה..אממ ואני רוצה לעשות או לקנות או להכין לה מתנה.. לא עולה לי שום רעיון.. חוצמעט עם הקדשה..אבל בא לי על משהו יותר יצירתי.. אני אשמח לקבל רעיונות.. תודהה!

XxMidnightxX

New member
אממ^^"

יש משהו שראיתי שאיזשהו מקום הקדשה ממש יפה שרציתי לתת לחבר שלי בסוף הקורס המ''כים שלו..: "להיות מדריך זה לא סתם כך להיות מפקד זה יחס של תן וקח להיות מפקד זה להיות כל היום שוטר להיות מפקד זה להתמודד עם קולות של בכי וקוטר להיות מפקד זה לעבוד סביב השעון להיות מפקד זה להוציא את הגרון להיות מפקד זה מקצוע כפוי טובה להיות מפקד זה לא לצפות לקבל אהבה להיות מפקד זה לרצות שהפעולה תיגמר להיות מפקד זה כשהפעולה נגמרת, להצטער להיות מפקד זה שבסוף הפעולה לשמוע מילה טובה מהקבוצה להיות מפקד זה להיות ראוי לחנך דור חדש להיות מפקד זה להיות רך וקשה באותו זמן ממש להיות מפקד זו לא עבודה קלה להיות מפקד זה לתת את הנשמה ואם אתה באמת מפקד, אז בסוף השנה יאמרו בקול: "המפקד אתה גדול! ואז זה יהיה שווה את הכל. " אממ...מתנה אני לא יודעת... את יכולה להכין לה תמונה של כל הכיתה ועל זה ההקדשה.. אני אנסה למצוא לך עוד כמה רעיונות...^__^

תודה!

אהבתי את זה ממש..תודה! נראלי זה משהו שאני אקח אישית גם לעצמי.. אבל אני עדיין צריכה רעיונות..

XxMidnightxX

New member
אממ

אם היא מעשנת את יכולה לקנות לה מציט או קופסאת סיגריות ולחרוט על זה את המילה תודה או משהו כזה ואז את המחזור שלכם, אממ... תני לה מתנה שתתאים לאישיות שלה... נגיד המ''כית של חבר שלי מאוד נשית אז בשבילה הייתי קונה דובי ענקי(כל הכיתה תורמת כאילו) עם החולצה של המחזור.. אם היו לי עוד אני אכתוב לך..

למעלה