שאלוםם :) אני חדשה פה

שאלוםם :) אני חדשה פה

אממ שמי לי לביא.. אני בת 14 עוד חודשיים :).. קטנה אה?! חעע אממ בזמן האחרון התחלתי לאהוב את פרינס... בוא נגיד שבחצי שנה האחרונה אני הורדתי כמה שירים שלו למחשב והתחלתי לאהוב אותו.. זמר אחלה :) אני אשמח אם תפרטו לי עליו.. איך הוא התחיל להיות זמר .. תיתנו לי שמות של שירים טובים שלו להורדה.. וכו'.. אמממ אגב אני גם מעריצה של מייקל ג'קסון בערך מגיל 5 :) לילה טוב :)

JazzAzz

New member
למייקל אל תתקרבי לפחות עד גיל 18

אם את רק מתחילה להכיר את פרינס אז שימי את הידיים שלך על אוסף "THE BEST OF" (או שם דומה) שלו ותתחילי משם. אבל הכי הכי מומלץ מבחינתי זו ההופעה החיה שלו "ONE NIGHT ALONE" זה איזה 3-4 דיסקים אבל זה תענוג אמיתי.

HeavenlyB

New member
אני די קרוב לגילך

רק 18 שנה הבדל :) בהחלט אפשר לנסות את אלבומי האוסף, כדי לטעום קצת מכל הגוונים של פרינס, כי בהחלט משנה סגנונות כל שני וחמישי. איזה אלבום גרם לך לשמוע ולאהוב אותו?

שום אלבום.. התחלתי לשמוע בערוץ VH1

פרינס ענקק אני מטורפת עלייך :) וגם על מייקל ג'קסון.. :) MJ KING OF POP אגב בן כמה פרינס היום?! ומה תאריך הולדתו?! באיזה גיל הוא הפך להיות זמר?! והאם עכשיו הוא עדיין מוציא דיסקים ומופיע? צהריים טובים :)

HeavenlyB

New member
תשובה

פרינס נולד ב-7 ליוני 1958. שזה אומר שהוא בן 47. הוא התחיל להופיע בגיל 12 במסיבות של בתי"ס, אבל לנגן הוא כבר ידע הגיל 6. התחיל מפסנתר ואח"כ גיטרה ובס ותופים, ואז השאר (הוא "מתמחה" ב-27 כלים) הוא עדיין מוציא אלבומים. האלבום האחרון שלו נקרא Musicology. ויש שמועה על אלבום חדש בדרך. אפשר לראות רמז בפתיח החדש לאתר הרשמי שלו www.npgmusicclub.com

אמממ

וואה וואה בן 47?! יפה לו.. הוא בגיל של מייקל.. אממ למישהו יש תמונה שלו מהתקופה האחרונה.. שהוא בן 47 כבר?!

למעלה