שאלוםםםם...

I have no idea

New member
שאלוםםםם...

רציתי לשאול אתכם, האם יש להקה בשם מודי בלוז? אם כן, מה תוכלו לספר לי עליה. תודההה

epitaph

New member
אכן יש להקה בשם הזה...

בפורום השכן יש כמה וכמה מאמרים עליהם. אם אתה מעוניין בהמלצה להתחלה, לך על המוכר שלהם, Days of Future Passed. יש בו שיר שאתה בטח מכיר גם אם לא ידעת שזה הוא בשם Nights in White Satin. בכל מקרה גם על האלבום הזה יש שם מאמר כמו גם לאיפה להמשיך...

epitaph

New member
הבאתי לך קישור למאמרים כבר...

אם תיכנסי אליו אז תוכלי לראות שמדובר בפורום אגדות רוק.

I have no idea

New member
אני מפלאפון,

ואני לא יכולה לקרוא את הקישורים שלך. אז אנא תגיד בקצרה, מתי תיפקדה הלהקה ומי היו חבריה. ועוד פרטים שתרצה להוסיף.

epitaph

New member
אז כנסי לפורום אגדות רוק...

כאן בתפוז, כנסי למאמרים וחפשי מודי בלוז. או שתמצאי מחשב תתחברי לאינטרנט ותבדקי את הקישור.

מה הבעיה?

בואי נגיד ככה, אם את אוהבת את הביטלס, את תאהבי את המודי בלוז, הם חיו בתקופה של הביטלס [בתקופה שבה מלא אומנים היו מחקים את הביטלס והיו יוצרים מוסיקה דומה] אם את רוצה פירוט עליה תכנסי ל'מומה' זה אתר שמפרט על מלא להקות.. אני בטוחה שתמצאי עליהם את הפירוט המבוקש... =]

I have no idea

New member
את מתוקה!

רק אני לא יודעת למה את חושבת שאני אוהבת את הביטלס האיומים. אני שונאת אותם מקרב לב. את כל השמאלץ והפוליטיקה של השמוק ההוא עם הזקן והעיגולדים. את מי הוא חשב שהוא מעניין עם הדעות המחורבנות שלו, והוא גם האחראי לכך שכמה מכרים של אבא שלי נהרגו בויאטנם, ואבא שלי בעצמו נפצע שם, עם כל הרכרוכיות שהוא פיזר שם. עדיף היה שיפתח את הפה אך ורק לשם שירה (וגם את זה הוא לא עשה מי יודע מה עם קול הצפצפה החורקני שלו) אני שונאת את כל הטמבלים האלה של הסיקסטיז שחשבו שישנו את העולם לטוב יותר אם יגרמו לנו לשנאה עצמית ולצריכה של סמים מחורבנים. להקיא!!!

השמאל שולט

מלבד זה, אני אסכים איתך שהביטלז היו סתם שמלאנים מעפנים עם שירים לא סוף העולם ... וכן,היפים הם עם נתעב

תודה

אני אישית גם שמאלנית... עד הסוף [מרצ] ותודה שקראת לי מתוקה =] גם את... וגם אם את לא אוהבת את הביטלס... את לא יכולה לא להעריך אותם לפחות [לפ-ח-ו-ת] הם אחת הלהקות הכי חשובות ברוק העולמי... אבל זכותך... ופוליטיקה, זה לא פה. [אח שלי מנהל את פורום מרצ... לכי להתווכח איתו , הוא ישמח]

epitaph

New member
לא כל להקה חיקתה את הביטלס...

גם לא בתקופתם. אני דווקא חושב שהמודי בלוז עמדו בזכות עצמם וגם אני שמוצא עניין רק בחלק מהאלבומים של הביטלס (לא שנאה כל כך יוקדת כמו מתחילת השירשור אבל בלי יותר מדי סימפטיה) מוצא הרבה יותר ענין במודי בלוז.

I have no idea

New member
אני אומרת לך,

כל מיני מבקרי מוסיקה פלצנים, שאחריהם נוהים עדים של כבשות תמימות מרגישים שזה "קול" לשייך כל דבר למלכים של המוסיקה, הלא הם חיפושיות הזבל האלה... הגיע זמן לקרוע את מסיכת הצביעות הזו ולצעוק בכל גדול: המלך הוא ... עירום! (והגוף שלו לא משהו).

epitaph

New member
אני לא הבן אדם להיכנס איתו לויכוח..

על הביטלס. אבל את העובדה שהם השפיעו על מאות אם לא אלפי להקות ולמעשה משפיעים עד ימינו את לא יכולה לקחת מהם, כמו שכבר אמרתי מקודם גם אני לא מת על רוב האלבומים שלהם אבל אני עדיין יודע לתת להם כבוד על השפעתם על אחרים ועל זה שהם אכן שינו הרבה במוזיקה הפופולרית ובלעדיהם חייבים להודות שעולם המוזיקה ברוק בפרט ובפופ בכלל היה כנראה שונה לגמרי. אולי הם באמת אוברייטד אבל הם בהחלט היו חשובים.

נ-כ-ו-ן

מסכימה לגמרי [למרות שמי ששינה את הפופ היה מדונה הזונה.. אבל לא ניכנס לזה]

epitaph

New member
היו הרבה ששינו את הפופ...

הביטלס היו אחד מאותם להקות או אומנים. בסופו של דבר צריך לזכור שרוק הוא חלק מפופ (ובאותה תקופה הביטלס גם הפכו אותו לחלק משמעותי).

למעלה