שאלוםםםם!!!אני חדשה !!

שאלוםםםם!!!אני חדשה !!

כן..עוד חדשה הגיעה :| חח דווקא נראה לי שזה פורום באמת מאגניב אני עוד כמה חודשים בת 20 , אה כן וקוראים לי רוני:] קבלוני??????????

b0redavid

New member
אמג, אנשים סתומים

מה את לא מבינה ב"עשרים פלוס"? את עדיין לא בת 20 אפילו! הפורום לא מכוון לעשרים + שעתיים... תחזרי בעוד שנתיים ככה, ברצינות
you make bunny sad

exterior

New member
../images/Emo12.gif

סיוון, האם גם את (!) נמנית עם הבחורות שיוצא לעמילני להכיר?

למה את חושבת שאני עדיין כאן למרות שעוד חודש אני אחגוג מומולדת 32 .. כי חוץ מהעובדה שאני עוד אומר שאני בן 20 פלוס (ושזה נכון שזה הפלוס היחיד שיש בי../images/Emo3.gif) אז אני פה כבר שבע שנים וזה כמו נעל בית ישנה שכבר התרגלנו אליה וקשה להחליף ובגם בגלל ששם טיפה יותר כבדים בפורום של 30+

הי , דודו ,

מזל טוב ל7 שנים , הגיע הזמן לעשות סוויץ' . מאוד נחמד בשלושים פלוס. אתה יכול להיות קליל או כבד . מאוד נחמד שם , במיוחד לקהילה ולזוגות שכבר נשואים . ממש ממש נחמד . אתה יכול להוסיף נופך תרבותי ולהשתלב בהומור שיש שם , בכל מקום יש צחוקים גם . מאוד נחמד . מחכה לך שתעשה את הסוויץ' , אולי עוד כמה שנים טובות. יהיה ממש נחמד . אלון
שכותב גם וגם בפורום שלושים פלוס גם
.

למה ? זה רק עשר שנים . זה גיל .

זאת קבוצת גיל . לא חייבים להיות בני 20 , זה רק פורום של קבוצת גיל . יכולים לפני קבוצת הגיל , וגם אחרי . לדוגמא : ב2001 הסתובבו כאן הרבה בנות 16 , היה מאוד נחמד .

זה היה באופן כללי. היה נחמד לקרוא הודעות

לא משנה אם אתה בן 10 או 100 . זאת רק דוגמא כללית . רק הודעות פאקאציות בפורום . השוטר לא נראה נחמד כל כך :(

למעלה