שאלוםםםםםם ואוו כמה זמן לא הייתי פה!!! מה קורה אנשים?מה חדש פה??
B BaTeL37 New member 31/12/07 #1 שאלוםםםםםם../images/Emo6.gif ואוו כמה זמן לא הייתי פה!!! מה קורה אנשים?מה חדש פה??
א אבירן171 New member 1/1/08 #5 סובלים! Life sucks! Kill Yourself! I WANT TO DIE, TO DIE! I WANT TO DIE, TO DIE!!! אל דאגה, אני מתכנן להזיז קצת את הפורום בקרוב ו Make it funky! התגעגענו אליך!! תעשי פוזה, תני סיבוב חח סתם.
סובלים! Life sucks! Kill Yourself! I WANT TO DIE, TO DIE! I WANT TO DIE, TO DIE!!! אל דאגה, אני מתכנן להזיז קצת את הפורום בקרוב ו Make it funky! התגעגענו אליך!! תעשי פוזה, תני סיבוב חח סתם.
B BaTeL37 New member 1/1/08 #6 חחחחח=] איתי הכל בסדר.... זה נורא עצוב שזה המצב..באמת צריך לעשות משהו...
א אבירן171 New member 1/1/08 #7 אל דאגה, מוחי המעוות מתכנן משהו משהו טוב.. *אבירן עובר ממצב עירפול חופשים עקב שתיית יתר של פטל [לכבוד השנה החדשה] למצב שינה* Bon sour, Aviran.
אל דאגה, מוחי המעוות מתכנן משהו משהו טוב.. *אבירן עובר ממצב עירפול חופשים עקב שתיית יתר של פטל [לכבוד השנה החדשה] למצב שינה* Bon sour, Aviran.
א אבירן171 New member 2/1/08 #9 סיוון הייתה אחראית עליו, אבל היא עסוקה בזמן האחרון. הייתי לוקח את זה על עצמי, אם הייתי יודע שמספיק חברים פורום ירצו. כל מי שבעד, שישרשר להודעה הזו .
סיוון הייתה אחראית עליו, אבל היא עסוקה בזמן האחרון. הייתי לוקח את זה על עצמי, אם הייתי יודע שמספיק חברים פורום ירצו. כל מי שבעד, שישרשר להודעה הזו .
M moton New member 3/1/08 #11 כל פעילות נוספת בפורום היא מבורכת אתה לא צריך לראות מי רוצה, אבל אולי תנסה ליצור קשר עם סיון ותגיד לה שאתה ממשיך אותה
כל פעילות נוספת בפורום היא מבורכת אתה לא צריך לראות מי רוצה, אבל אולי תנסה ליצור קשר עם סיון ותגיד לה שאתה ממשיך אותה
D Duo Maxwell New member 4/1/08 #15 סתם, אני נקברת תחת מסת הלימודים אז הפורום בתרדמת קלה. בקרוב לוח המבחנים שלי יסתיים, ואז אני אעיר את הפורום.
סתם, אני נקברת תחת מסת הלימודים אז הפורום בתרדמת קלה. בקרוב לוח המבחנים שלי יסתיים, ואז אני אעיר את הפורום.
א אבירן171 New member 6/1/08 #18 את אמורה פשוט לשתוק עקרונית.. אז מה אני אגיד על כיתה י' !? קמתי ב-6 בבוקר, הגעתי הביתה לקראת 7 בערב בברכה, אבירן..
את אמורה פשוט לשתוק עקרונית.. אז מה אני אגיד על כיתה י' !? קמתי ב-6 בבוקר, הגעתי הביתה לקראת 7 בערב בברכה, אבירן..