שאלולה

little bry

New member
שאלולה ../images/Emo9.gif

נכון שפעם היה למישל שיר כזה שהיא שרה רק בפזמון, וזה היה כזה גבר או מישו ששר איתה... זה בטוחחחח לא היה הנסון כי הייתי זוכרת תשם יופי, עכשיו אני לא אשן לילה שלם עד שאני לא אגלה מי זה היה ומה היה שם השיר...

little bry

New member
../images/Emo12.gifאולי זאת לא הייתה היא????

אולי כן?
*אנשים ואנשות, לא להתייחס אלי היום נדבקתי לשיר הצ'יוואוה*

OrdinaryDay

New member
רק את הפזמון../images/Emo4.gif

אולי הדואט עם הלקה הזו...אממ WITHOUT YOU?

little bry

New member
אמממ...

יכול להיות חחחחחחחח תאמת אין לי מושג אני רק זוכרת שהיא שרה איתו את הפזמון, ובסוף הם שרו קטע כזה ביחד.. זאת היא? חחחחחחחחחחחחחחחח סורי על כל השאלות... המחשב לא מעלה אייקונים :p :)))

little bry

New member
תודההההההההההההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif|ל

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ד"א קוראים לך שרה נכון?
אם טעיתי אז סוריייייי בכל מקרה תודהה ענקנקיתתת *הולכת להוריד...*

למעלה