שאלוון:)

reut444

New member
היי כולם:)

מצטערת על ההזנחה הרבה..חח פשוט אני שכחתי את הסיסמא של המשתמש בתפוז.. רק היום נזכרתי ונכנסתי למשתמש בתפוז :) חזרתי לפורוםם פהה ..:) והנה סתם שאלון..תענו:) שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? כמה ימים אתה לומד בשבוע? כלי נגינה אהוב: פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? ערב טוב :)

זילברבר

New member
חסר לך

כמה שאלות;-)וחוץ מזה לא ניראה לך שהגזמת אנלא זוכר שום שאלה

roey406

New member
שבוע טוב :]

וחג שמח

roey406

New member
עונה+הערה חח

אל תעלמי לנו ככה יותר! שם:רועי תאריך לידה: 11.12 מקום מגורים:מרכז שיר אהוב:כל מיני סרט אהוב:אין ממש תוכנית טלוויזיה אהובה:האח הגדול,הישרדות זמר אהוב:ג'ואי פייג' זמרת אהובה:בריטני ספירס יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:BRITNEY SPEARS-CIRCUS תאריך אהוב:11.12 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?נראה לי האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?יכול להיות חח אבל אם כן אז לא בכוונה האם אי פעם נשבר לך הלב?לא ממש האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:לא יודע מידת נעלים:41 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:החיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?מישהו עשיר ושמח?חח האדם האחרון שהתקשר אלי-חבר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידידה המקום האחרון שהייתי בו:החדר שלי הסטיה שלי היא:אין חח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-חברים ומשפחה תכונה טובה שלי:לא יודע.. תכונה רעה שלי:לא יודע.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לאא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לפעמים אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש?לא זוכר אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?הרגתי יתוש? P: באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכר חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן..וגם זה לא היה אלכוהול חח השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? חודש בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יום שני הקדישו לך שיר?כמה שנים טובות שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים היום: באיזו שעה התעוררת? 7:20 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי אומר מה מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ נראה לי REACH OUT של הילארי דאף מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה מחר? איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודע את חושבת שאת יפה? נראה לי את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כן! חח בעצם אולי את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: שונא/ת:לנקוב בשמות? אוהב/ת:יש המון מתגעגע/ת אליו:לא יודע.. חסר לך:לא יודע עושה לך טוב להיות איתו:ידידה שלי הכי מצחיק: חברים הכי דפוק: ילד אחד מהכיתה חח הכי מוזר:אותו ילד מהכיתה הכי כיף לדבר איתו: חבר/ידידה מסויימים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא/אבא נראה לי איזה צלצול יש לך? SOS של האחים ג'ונאס הקול הכי יפה ששמעת? של בריטני ספירס? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין..הרקע הכחול הפשוט את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רוב הסיכויים שכן,תלוי מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בדרך כלל איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא דברים כמה ימים אתה לומד בשבוע?6 כלי נגינה אהוב:אין..אבל הייתי רוצה לנגן בפסנתר פורום אהוב:פורום 1577 באיזה פורומים את כותבת:דניאל זילברשטיין,בריטני ספירס,האחים ג'ונאס יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?ידידה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? לא שומע מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? האח הגדול וי איי פי מה הדיסק האחרון ששמעת? סירקס של בריטני ספירס מה החלום שלך?לא יודע.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא חח בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא יודע היית בחקירה משטרתית?לא

לא הגזמת...

חחח וחבל לפתוח הודעה חדשה שמורכבת משני דברים.זה מבלבל.כי זה גם שחזרת וגם שאלות פעילות לפורום

reut444

New member
חחחח

עושים העתק הדבק והכל בסדר D: חחח כן עכשיו אני יודעת את הסיסמא של המשתמש חח

reut444

New member
שאלוון:)

חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: ההופעה הכי טובה שראית: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: ב24 שעות אחרונות צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הרגשת טיפש: האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? שתית אלכוהול? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? טסת? שטת? נסעת ברכבת? שיחקת בברביות? דיברת בשיעור? פגשת סלבריטי? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ?

מיוש94

New member
עונה...

חיות מחמד: אין אחים:יש 2 צבע שיער: חום כהה אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - תחביבים: לרקוד לשיר ובעיקר לעצבן אנשים
מוזיקה: הכל הולך להקה: אין איזה שפות אתה מדבר? עברית קצת ספרדית ואנגלית ברמת בית ספר חח אוהב ספורט? לא אבל אין בררה איפה נולדת? בישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? אני בן אדם של כל היום
יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום הולדת שלי מה הדבר הכי חשוב לך? החברים והמשפחה ממה אתה הכי פוחד?מהמוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? למה אתה הכי מתנגד? לאכילת בשר חח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? להיות עם האנשים שאני אוהבת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לפמים דברים אהובים מאכל: קוסקוס שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אילת עם חברות טעם גלידה אהוב: שוקולד
פרי אהוב: אבטיח מכונית: פורש חח שיעור: חופשי חג: סוכות,פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: אין מגזין: ראש אחד שם לבת: מיקה,גל,בר,יהל שם לבן: דור,ניב,דניאל קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: כלב מילה אהובה: באמא שלך חחחח נעליים: תחנת רדיו: ההופעה הכי טובה שראית: תוספת לפיצה: זיתים ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח:פטנצ'ולי וניל חחח רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: ב24 שעות אחרונות צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הרגשת טיפש: לא האם אי פעם... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן שתית אלכוהול? כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? יש מצב חח ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן שיחקת בברביות? כן דיברת בשיעור? כן פגשת סלבריטי? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? לא יודעת...שניהם קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות חח חתולים או כלבים?כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ?חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

למעלה