שאלוון חמודדד = ]

שאלוון חמודדד = ]

שם: משפחה : תאריך יומולדת : מזל: בת כממהה? מה אתה לובש עכשיו: מי החברה הכיי טובה שלך ? מי הילדה הכי מצחיקה : מי הילדה האחרונה שדיברת איתה בפלאפון : מה השעה: חם או קר? מה עשית היום ? פעם עקצה אותך דבורה? היית בבית חולים? איך קוראים למורה שאתה הכי שונא בבצפר ? עם היו אומרים לך לחזור תקופה אחת אחורה לאן היית חוזר? יש חבר ? נסטי או קולה? אילת או חו"ל? בן שמוריד גבות ורגליים ניקרא הומו? המשפט הכי נכון: להיות בוגד או להיות נבגד? בגדת? בגדו בך? כמה אתם במשפחה ? אחים אחיות: פעם שברת ת'יד? כמה בתים עברתם בחיים שלך? כמה פעמיים היית מאוהבת באמת? איפה את רוצה לגור? איזה חלום חלמת שהוא התגשם? מה הצבע האהוב עלייך? ביום כיפור צמת עד הסוף? רקדת כמו משוגע? אתה יכול להרים גבה אחת? דיד הומו זה כיף? מאיפה אתה? להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר: ים או בריכה : בנות או בנים? הרגשת מטומטם? אוהב את הבית ספר? שיקרת? המשפט הכי יפה שמישהו אמר לכם? סגנון מוזיקה אהוב? יש לך חוש הומור? באיזה גיל היית רוצה למות : שין או מקושרים? מה יותר חשוב יופי או אופי? מתקלח ? יש לך חיים יפים? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? היית בחו"ל? בוכה הרבה? באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה הטלפון : בימים אלו את מאוהבת? תכונה רעה שלי : פעם אמרת למישהוא אני אוהב אותך ? שיפרו לך את המצב רוח? חושב שאתה קרצייה? את חושבת שאת בנאדם עקשן? בזבזן או חסכן? איזה רקע יש לך בשולחן ? את רוצה להיות זמרת ? אתה רוצה להיות שחקנית : כשאת אומרת אני אווהבת אותך את מתכוונת ללזה ? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ ? נהגת באופנוע? ילדה טובה ? הכי מלאתשמחת חיים: על מה את חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? מה המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: חטיף אהוב: מכונית: שיעור : חג: תוכנית אהובה טלוויזיה: עשיתה אמבטית קצף : נשארתה ער כל הלילה : פחחדת מהחושך: אהבת מישהו כל כך וזה גרם לך לבכות : כחול או ירוק: יומולדת או חופש גדול : רוק או דיכאון: לשיר או לירקוד ? מכה או נשיקה ? ניק או פומה ? תן לי מילה שיש לה 9 אותיות : טוב אז ביי?

עונה [ :

שם: רותם משפחה : לוי תאריך יומולדת : 20.1 מזל: גדי בת כממהה? 15 וחצי מה אתה לובש עכשיו: גופיה ושורט D: מי החברה הכיי טובה שלך ? יש כמה מי הילדה הכי מצחיקה : ההרבה מי הילדה האחרונה שדיברת איתה בפלאפון : חברה שלי[ : מה השעה: 21:12 חם או קר? חם מה עשית היום ? ששומדבר מיוחחד פעם עקצה אותך דבורה? לא -555- היית בבית חולים? שהייתי קטנהה.. איך קוראים למורה שאתה הכי שונא בבצפר ? אמ.. אני עולה לתיכון .. אבל בחטיבה הרבה D: עם היו אומרים לך לחזור תקופה אחת אחורה לאן היית חוזר? לגן חחחחחח ולא לגדול D: יש חבר ? לא נסטי או קולה? דיאט קולה אילת או חו"ל? אילת בן שמוריד גבות ורגליים ניקרא הומו? תלוי מי המשפט הכי נכון: "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" להיות בוגד או להיות נבגד? אמ.. שומדבר בגדת? מילה גדולה מידי "בוגד".. בגדו בך? כמה אתם במשפחה ? 5 אחים אחיות: אח ואחות פעם שברת ת'יד? לא כמה בתים עברתם בחיים שלך? 2 כמה פעמיים היית מאוהבת באמת? אמ .. לא הרבה איפה את רוצה לגור? ת"א איזה חלום חלמת שהוא התגשם? יש כמה.. D: מה הצבע האהוב עלייך? כחול/ורוד/שחור ביום כיפור צמת עד הסוף? כן רקדת כמו משוגע? חחחחחחח סוג של D: אתה יכול להרים גבה אחת? נראלי דיד הומו זה כיף? כןן מאיפה אתה? ראשל"צ להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר: להישאר ערה עד מאוחר D: ים או בריכה : שניהם עדיף בריכה D: בנות או בנים? שניהם הרגשת מטומטם? מטומטמת* חחחח כן אוהב את הבית ספר? לא שיקרת? כן המשפט הכי יפה שמישהו אמר לכם? לא זוכרת D: סגנון מוזיקה אהוב? ממ... אני שומעת הרבה חוץ מדיכאון, רוק כבד יש לך חוש הומור? מאוד באיזה גיל היית רוצה למות : 85 .. D: שין או מקושרים? מקושרים מה יותר חשוב יופי או אופי? אופי מתקלח ? ברור יש לך חיים יפים? נחמדים חח יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא כ"כ.. לכל אדם יש סודות אבל תלוי מה D: היית בחו"ל? כן בוכה הרבה? כןןן ריגשי D: באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה הטלפון : "מקקקורה" "דייייייייייי באמת ?D: " בימים אלו את מאוהבת? לא תכונה רעה שלי : עקשנית/רגשנית לפעמים טוב לפעמים רע פעם אמרת למישהוא אני אוהב אותך ? כן שיפרו לך את המצב רוח? כן חושב שאתה קרצייה? לפעמים את חושבת שאת בנאדם עקשן? מאווד בזבזן או חסכן? תלוי מתי D: איזה רקע יש לך בשולחן ? ממממ סתם כזה של המחשב כי פירמטו .. D: את רוצה להיות זמרת ? ככככן 3> אתה רוצה להיות שחקנית : אתה ? D: אממ.. אולי [ : כשאת אומרת אני אווהבת אותך את מתכוונת ללזה ? בוודאי=] רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ ? לא נהגת באופנוע? לא ילדה טובה ?כן הכי מלאתשמחת חיים: אאני D: על מה את חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? וווווואו.. הכל רץ בראש .. מה המקום האהוב לחופשה: אילת [ : טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות D: פרי אהוב: ענבים חטיף אהוב: במבה 3> מכונית: מה אני מבינה בזה ? D: שיעור : דרמה חג: פסח תוכנית אהובה טלוויזיה: כוכב נולד עשיתה אמבטית קצף : כן מקשור ? D: נשארתה ער כל הלילה : כן פחחדת מהחושך: כן אהבת מישהו כל כך וזה גרם לך לבכות : כן כחול או ירוק: כחול יומולדת או חופש גדול : מה הקשר ביניהם ? D: חופש גדדול . רוק או דיכאון: רוק לשיר או לירקוד ? לשייייר מכה או נשיקה ? נשיקה ניק או פומה ? פומה תן לי מילה שיש לה 9 אותיות : מאיפה לי D: טוב אז ביי? ביו'ש [ :

roey406

New member
עונה

שם: רועי משפחה :-- תאריך יומולדת :11/12 מזל: קשת בת כממהה?-- מה אתה לובש עכשיו:בגדים מי החברה הכיי טובה שלך ?לא יודע :| יש שניים מי הילדה הכי מצחיקה : הרבה מי הילדה האחרונה שדיברת איתה בפלאפון :ידידה שלי מה השעה: 23:19 חם או קר? חםםםם מה עשית היום ? הייתי אצל הרופא,זרקתי זבל,ראיתי טלוויזיה פעם עקצה אותך דבורה? לא זוכר היית בבית חולים? כן איך קוראים למורה שאתה הכי שונא בבצפר ? חדווה :| עם היו אומרים לך לחזור תקופה אחת אחורה לאן היית חוזר?לילדות יש חברה ?לא נסטי או קולה?נסטי אילת או חו"ל? אילת בן שמוריד גבות ורגליים ניקרא הומו?לא יודע המשפט הכי נכון: "תהיו בשקט להיות בוגד או להיות נבגד? בוגד בגדת? לא בגדו בך? לא כמה אתם במשפחה ?הרבה אחים אחיות: 2 פעם שברת ת'יד?לא
כמה בתים עברתם בחיים שלך? אפס :| כמה פעמיים היית מאוהבת באמת? לא זוכר איפה אתה רוצה לגור? תל אביב איזה חלום חלמת שהוא התגשם?לא זוכר מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ביום כיפור צמת עד הסוף? כן רקדת כמו משוגע? לא אתה יכול להרים גבה אחת?לא :| דיד הומו זה כיף? לא יודע מאיפה אתה? מרכז להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר:להישאר עד מאוחר ים או בריכה : בריכה בנות או בנים? בנות הרגשת מטומטם? אולי אוהב את הבית ספר?רק בהפסקות שיקרת? כן המשפט הכי יפה שמישהו אמר לכם? לא זוכר סגנון מוזיקה אהוב? פופ רוק והיפ הופ יש לך חוש הומור? כן באיזה גיל היית רוצה למות :120 שין או מקושרים? שין מה יותר חשוב יופי או אופי?שניהם מתקלח ? עכשיו עכשיו עכשיו לא.. יש לך חיים יפים? בערך יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא נראה לי היית בחו"ל? לא בוכה הרבה? לא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה הטלפון :מה קורה? בימים אלו אתה מאוהב? לא תכונה רעה שלי : מתעצבן מהר נראה לי פעם אמרת למישהוא אני אוהב אותך ? כן שיפרו לך את המצב רוח? כן חושב שאתה קרצייה? לפעמים את חושבת שאת בנאדם עקשן?כן בזבזן או חסכן?חסכן..יש לי דז'ה וו לשאלון הקודם איזה רקע יש לך בשולחן ?כחול מעפאן..יש לי עוד דז'ה וו אתה רוצה להיות זמר ?לא אתה רוצה להיות שחקן :כן כשאתה אומר אני אווהבת אותך את מתכוונת ללזה ?לא פשוט משעמם לי אז אני אומר את זה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ ?לאאאאא נהגת באופנוע?לא ילד טוב ?נראה לי הכי מלא שמחת חיים:לא הבנתי על מה את חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ?על מחר.. מה המקום האהוב לחופשה:אילת טעם גלידה אהוב: מסטיק פרי אהוב: מנגו חטיף אהוב: במבה נוגט,פופקו וקומיקס(החטיפים שהרוב לא אוהבים) מכונית: מה? שיעור :פרטי חג: שמח תוכנית אהובה טלוויזיה:זומזום,הבאזז,טיסה 29,היפה והחנון,רוקדים עם כוכבים עשיתה אמבטית קצף :כן נשארתה ער כל הלילה : כן פחחדת מהחושך: לא אהבת מישהו כל כך וזה גרם לך לבכות :לא כחול או ירוק: ירוק יומולדת או חופש גדול :חופש גדול נראה לי רוק או דיכאון: רוק לשיר או לירקוד ? לא יודע מכה או נשיקה ? נשיקה ניק או פומה ?פומה נראה לי תן לי מילה שיש לה 9 אותיות :אותאותאות טוב אז ביי?ביי..נו ביי!ביי כבר!לכו מפה!תסגרו את החלון אינטרנט!!לכו לסחוט תפוז!!!

נמנמ עוננה ^^

שם: שיר משפחה :
תאריך יומולדת : 18.11 מזל: עקרב בת כממהה? 15 וחצי מה אתה לובש עכשיו: טרנינג וגופיה מי החברה הכיי טובה שלך ? ממ יש כממה מי הילדה הכי מצחיקה : חברה שלי מי הילדה האחרונה שדיברת איתה בפלאפון : חברה שלי :) מה השעה: 23:55 חם או קר? נעים =) מה עשית היום ? ממ קמתי ממש מאוחר והסתובבתי קצת ואז היה מנגל פה עם כל מהשפחה פעם עקצה אותך דבורה? לא שזכור לי.. היית בבית חולים? כן :\ איך קוראים למורה שאתה הכי שונא בבצפר ? ליאורה!!
עם היו אומרים לך לחזור תקופה אחת אחורה לאן היית חוזר? לגיל 4 =) יש חבר ? לא נסטי או קולה? נססטטי =) לא אוהבת קוללה אילת או חו"ל? מממ גם וגם בן שמוריד גבות ורגליים ניקרא הומו? תלוי המשפט הכי נכון: וואו יש הרבה אממ אני חושבת ש..החיים טובים צריך רק גישה נכונה להיות בוגד או להיות נבגד? לא ולא ! בגדת? לאא בגדו בך? לא ב''ה.. כמה אתם במשפחה ? 10 D= אחים אחיות: 7 פעם שברת ת'יד? לא ב''ה כמה בתים עברתם בחיים שלך? נוור D= כמה פעמיים היית מאוהבת באמת? 2 איפה את רוצה לגור? מושב/קיבוץ איזה חלום חלמת שהוא התגשם? ממ לודיעת מה הצבע האהוב עלייך? ירווק ושחור ביום כיפור צמת עד הסוף? כן :) רקדת כמו משוגע? כןן אתה יכול להרים גבה אחת? ממ לא D= דיד הומו זה כיף? אממ נחמד מאיפה אתה? ירושלים להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר: ער על מאוחר ים או בריכה : בריכה בנות או בנים? גם וגם הרגשת מטומטם? כן אוהב את הבית ספר? אממ בסדר כזה חח שיקרת? כן המשפט הכי יפה שמישהו אמר לכם? שכשאני שרה הקול שלי מצמרר(במובן הטוב חח) סגנון מוזיקה אהוב? הכלל חוץ מדיכאון ורוק כבד יש לך חוש הומור? בוודאי D= באיזה גיל היית רוצה למות : ממ לוידעת שין או מקושרים? לא ולא מה יותר חשוב יופי או אופי? אופי מתקלח ? ממ כן.. מה שמזכיר שעוד יומיים המלקחת החודשית
יש לך חיים יפים? מאמ נחמדים ב''ה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? היית בחו"ל? כן :) בוכה הרבה? יותר מידי D= אני רגשנית רצח באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה הטלפון : "יאאאאו" ו"אזז מ'ניינים אח/ות שלו?" D= בימים אלו את מאוהבת? ממ כן תכונה רעה שלי : קנאית פעם אמרת למישהוא אני אוהב אותך ? כן שיפרו לך את המצב רוח? כן חושב שאתה קרצייה? מאוווד
את חושבת שאת בנאדם עקשן? מאווד !! בזבזן או חסכן? גם וגם D= איזה רקע יש לך בשולחן ?( זה אותן שאלות כמו השאלון הקודם חעחע D= ) תמונה של אחיין שלי בצימרים בצפון את רוצה להיות זמרת ? כןן הלוווואי ! D= אתה רוצה להיות שחקנית : ממ לא יתנגד
כשאת אומרת אני אווהבת אותך את מתכוונת ללזה ? ברור ! רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ ? לא נהגת באופנוע? כאילוו הייית על האופנוע עם אבאלה לא נסעתי בעצמי D= ילדה טובה ? אממ אפשר לומר הכי מלאתשמחת חיים: בערך על מה את חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על הכל מה המקום האהוב לחופשה: צפפפון :) טעם גלידה אהוב: וניל צ'יפ ופירות יער פרי אהוב: ענבים ונקטרינות חטיף אהוב: ממ לא מתה על חטיפים מלוחים מכונית: הא (?) שיעור : אין חג: סוכות :) תוכנית אהובה טלוויזיה: אין עשיתה אמבטית קצף : כן נשארתה ער כל הלילה : כן פחחדת מהחושך: כן עד היום
אהבת מישהו כל כך וזה גרם לך לבכות : כן כחול או ירוק: ירווק ! :) יומולדת או חופש גדול : ממ וואט דה פאק חח? .. נגיד שחופש.. רוק או דיכאון: רוק לשיר או לירקוד ? לשירר =) והררבההה מכה או נשיקה ? נשיקה
ניק או פומה ? פומה תן לי מילה שיש לה 9 אותיות : גיאוגרפיה
טוב אז ביי?

עוננה

שם: אורפי ובשבילך נשמנה P: מש פחה : דוד תאריך יומולדת :1/7/1994 מזל: סרטן בת כממהה? 14 חודש ויומיים מה אתה לובש עכשיו: מכנס לבן וחולצת סבא בז' מי החברה הכיי טובה שלך ? יש לי כמה מי הילדה הכי מצחיקה : לא יודעתת .. מי הילדה האחרונה שדיברת איתה בפלאפון : אחותי אמרתי לה מזלל טוב D: מה השעה: 11:19 חם או קר? חםםם מה עשית היום ? כלום ראיתי טלויזיה פעם עקצה אותך דבורה? לא ברוך השם היית בבית חולים? לא טפו טפו טפוו.. רק לצילום איך קוראים למורה שאתה הכי שונא בבצפר ? שרונההההה עם היו אומרים לך לחזור תקופה אחת אחורה לאן היית חוזר? י-ס-ו-ד-י יש חבר ? לא נסטי או קולה?קולה שונאת נסטי אילת או חו"ל? אילת בן שמוריד גבות ורגליים ניקרא הומו? רגליים כן מי שמסדר גבות גם כן אבל אם רק מנקה גבות אז ללא המשפט הכי נכון: תנצלו כל שנייה שעוברת כי היא לעולם לא חוזרת להיות בוגד או להיות נבגד? לא זה ולא זה בגדת? לא בגדו בך? לא כמה אתם במשפחה ? 6 אחים אחיות: 3 אחיות פעם שברת ת'יד? לא טפו טפו טפו כמה בתים עברתם בחיים שלך? 2 ובינהם גרנו אצל סבתא שלי כמה פעמיים היית מאוהבת באמת? אחת נראללי איפה את רוצה לגור? בבית שלי איזה חלום חלמת שהוא התגשם? לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך? ורוד לבן וכתום ביום כיפור צמת עד הסוף? כן רקדת כמו משוגע? כן אתה יכול להרים גבה אחת? כן כמו דניאלו'ש
D: דיד הומו זה כיף? הכיי כיייףףףףףףףףףף מאיפה אתה? עפולה להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר: ער עד מאוחר ים או בריכה : בריכה בנות או בנים? שניהם ביחד D: הרגשת מטומטם? כן אוהב את הבית ספר? לא ממש שיקרת? אין אחד שלא המשפט הכי יפה שמישהו אמר לכם? את הכי בעולם חחח סגנון מוזיקה אהוב? פופ יש לך חוש הומור? לצחוק כן להצחיק ממש לא חח באיזה גיל היית רוצה למות : לא חושבת על זה -555- חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו עד 11122000 חחחחחחח שין או מקושרים? כלום מה יותר חשוב יופי או אופי? אופי מתקלח ? לפעמים כשיוצא לי.. חחחחח ברווררררררררררר יש לך חיים יפים? מממממ בסדרר חח יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן היית בחו"ל? לא =/ בוכה הרבה? יותר מידי באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה הטלפון : טוב בימים אלו את מאוהבת? לא תכונה רעה שלי : עצבניית ורגישה יותר מידי פעם אמרת למישהוא אני אוהב אותך ? כן שיפרו לך את המצב רוח? כן חושב שאתה קרצייה? לפעמים את חושבת שאת בנאדם עקשן?כשאני רוצה בזבזן או חסכן? בזבזנית איזה רקע יש לך בשולחן ? של דניאלי
את רוצה להיות זמרת ? לא אתה רוצה להיות שחקנית :מאודדדדדדדדדדדדדד כשאת אומרת אני אווהבת אותך את מתכוונת ללזה ? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ ? לא נהגת באופנוע?כן עם אבו'ש שלי D: ילדה טובה ?נראליי הכי מלאתשמחת חיים: כןן על מה את חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על החיים חח מה המקום האהוב לחופשה:אילת טעם גלידה אהוב: מנגו פרי אהוב: מנגו חטיף אהוב: כיפלי בצל
מכונית: ורודה.. החלום שליי חחחח שיעור : מתמטיקה.. כי זה הככי קל חח חג: סוכות תוכנית אהובה טלוויזיה: פלוריסיינטה.. אפילו שנגמר חח עשיתה אמבטית קצף : מלא פעמיםם נשארתה ער כל הלילה : ברורר פחחדת מהחושך: אני עדיין D: אהבת מישהו כל כך וזה גרם לך לבכות : לא כחול או ירוק: כחול יומולדת או חופש גדול : יומולדת בחופש הגדול כמו שליי :]] רוק או דיכאון: רוק.. הכל רק לא דיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לשיר או לירקוד ? לרקוד מכה או נשיקה ? נשיקה ניק או פומה ? פומה תן לי מילה שיש לה 9 אותיות : אובן טוסטר חחחח טוב אז ביי? ביו'ש

למעלה