שאלווןןן!!!!

hadasrulez

New member
שאלווןןן!!!!

שאלון על בקסטריט!! אנשים תענו לי בקשה! :) שם: ממתי התחלתם להעריץ את בקסטריט? מה האלבום שאתם הכי אוהבים? מה ה-3 שירי הכי אהובים? איזה שיר מהשירים שלהם הכי קשור אליכם (הכוונה כאילו דומה\מזכיר אתכם..) את מי אתם הכי מעריצים מהלהקה? אם מי הייתם רוצים שיבצעו דואט? מה הייתם עושים כדי לפגוש אותם\מה לא הייתם מוכנים לעשות מהי התמונה שאתם הכי אוהבים? (לצרף להודעה..) אפשר או של אחד בנפרד או של כולם ביחד מה דעתכם על האלבום של ניק? (למי שיש..) וזהו.... בטח חלק מהשאלות כבר היו כאן.... סורי פשוט לא היה לי הרבה לרשום!

america life

New member
תשובה

אוקיי 1.מגיל 8 2.BLACK AND BLUE 3. NOT 4 ME 4.את כולם אבל אם את מתעקשת... אייג'י 5.עם ארון או אןסטינק (כדי שיעשו סולחה ודי!) 6.אני הייתי מוכנה לעשות הכל 7.אני חושבת שהאלבום של ניק ממש יפה אבל שיחזור לפופ המחשב נדפק אז כל התמונות נמחקו לי אבל התמונה שאני הכי אוהבת היא שהם יושבים במכונית ויש מלא מעריצות בחוץ

backstreet girl

New member
אז ככה..........

התחלתי שלהעריץ את הבויז בשנת 1998.......בגיל 8 האלבום האהוב עליי הוא בקסטריט'ס באק 3 השירים האהובים עליי: 1)show me the meaning of being lonely 2) i wanna be with you 3)1,000 promises אני הכי אוהבת את קווין אני רוצה שיבצעו איתי דואט הייתי מוכנה: לאכול דברים מגעילים למענם לשמוע דיסק של אנסטינק למענם לוותר על מלא דברים שיש לי ועוד...... לא הייתי מוכנה.....: למות לאבד חוש להיות דתייה להתחק ממשפחתי לאבד את הבתולין בגיל צעיר לוותר על החלום שלי להיות זמרת ז-ה-ו..... אני אוהבת תמונות ביחד.....ושל קווין בנפרד....... אבל יותר שלהם ביחד.. לדעתי האלבום של ניק מ-ה-מ-ם.......אבל אני מעדיפה אותו כבקסטריט בוי ולא כאמן סולו.......

American Girl

New member
למה את תמיד מזכירה...

שאת לא רוצה לאבד את הבתולין בגיל צעיר? כאילו תלוי אם זה מאהבה אמיתית ואת יודעת שאת לא תתחרטי על זה בחיים... אז כן... זה תלוי ברור של חס וחלילה מאונס או משהו כזה אבל אם זה ממישהו שממש אוהב אותך ואת אותו?

N i c k i T

New member
התשובות שלי...

שם: סיון ממתי התחלתם להעריץ את בקסטריט? מגיל 10-11 מה האלבום שאתם הכי אוהבים? מילניום מה ה-3 שירי הכי אהובים: the one, quit playin games, get another boyfriend (לפי הסדר) איזה שיר מהשירים שלהם הכי קשור אליכם (הכוונה כאילו דומה\מזכיר אתכם..): dont want you back (קשור למישהו) את מי אתם הכי מעריצים מהלהקה?ניקי אם מי הייתם רוצים שיבצעו דואט?כריס או בריט מה הייתם עושים כדי לפגוש אותם: הכל חוץ מלמות ולפגוע במישהו או שמישהו ייפגע (קרוב שלי) מה לא הייתם מוכנים לעשות: לפגוע במישהו שאני אוהבת (וגם למות...אבל קודם הראשון) מהי התמונה שאתם הכי אוהבים? צירפתי (של ניק כי לא מצאתי של בקסטריט אבל יש נדירות ביותר שהייתי מצרפת) מה דעתכם על האלבום של ניק? מעולה!!!

backstreet girl

New member
רגע שכחתי שאלה..............

השיר שאני הכי קשורה אליו הוא השיר השני שהזכרתי בשירים האהובים עליי בגלל שאני רוצה להיות איתם........זה מטורף אבל אמיתי....... וכל מה שאני עושה........אני אני רוצה להיות איתם..... גם הקטע שבו הם אומרים "כולם אומרים"......... נתן לי השראה לשיר שכתבתי על קווש ובר כבר קראה אותו.......

Miss Kitty

New member
אני..

שם: שני ממתי התחלתם להעריץ את בקסטריט? 2000 מה האלבום שאתם הכי אוהבים?מילניום מה ה-3 שירי הכי אהובים?קשה לי לבחור...
איזה שיר מהשירים שלהם הכי קשור אליכם (הכוונה כאילו דומה\מזכיר אתכם..) את מי אתם הכי מעריצים מהלהקה?אמממ... וואט מייקס יו דיפרנט אם מי הייתם רוצים שיבצעו דואט? אטומיק קיטן
מה הייתם עושים כדי לפגוש אותם\מה לא הייתם מוכנים לעשות: לא הייתי מוכנה לעשות כלום... אם יצא לי לפגוש/לראות אותם, בשמחה, אבל אני לא יעשה משהו מיוחד.. מהי התמונה שאתם הכי אוהבים? (לצרף להודעה..) אפשר או של אחד בנפרד או של כולם ביחד. אין לי תמונות שלהם על המחשב.. רק של ביילי.
מה דעתכם על האלבום של ניק? (למי שיש..) נחמד..

hadasrulez

New member
me

שם: הדס ממתי התחלתם להעריץ את בקסטריט? מאז שיצא הקליפ backstreet back מה האלבום שאתם הכי אוהבים? black&blue מה ה-3 שירים הכי אהובים? get another boyfriend, more than that, drowning איזה שיר מהשירים שלהם הכי קשור אליכם as long as you love me את מי אתם הכי מעריצים מהלהקה? אמממ... אני אוהבת א כולם אבל הכי את ניק אם מי הייתם רוצים שיבצעו דואט? עם כריסטינה אבל זה בחיים לא יהיה מה הייתם עושים כדי לפגוש אותם\מה לא הייתם מוכנים לעשות: אני ארשום פשוט את מה שלא... לא הייתי מוכנה לאכול משו חי, לפגוע במישו או בעצמי,לוותר על החלום שלי ולהיות דתייה זה בערך אה וברור שגם לא למות חחח וברור שיש עוד הרבה.. אין לי כוח לפרט מהי התמונה שאתם הכי אוהבים? של ניק! היא לא הכי אהובה אבל זאת תמונה מהממתתת מה דעתכם על האלבום של ניק? (למי שיש..) ממש יפה ושירים יפים ומתאים לו לשיר רוק (רך חח) אני אהבתי.

Bartal j

New member
אוקיי תשובותיי

מגיל 9 אני מעריצה את בקסטריט האלבום שאני הכי אוהבת הוא: Black & Blue אני הכי אוהבת את : Shape of my heart , I want it that way .show me the meaning of being lonely השיר שהכי קשור אלי הוא: As long as u love me
אני חולההההה מטורפתתתתתת שרופההההההההה על ניק קרטררררררררר המדהים הכוסון והחתיךךךךךךךךךךך כפרה עליך ניקוש!!!!!!!!!!!!
התמונה שאני הכי אוהבת היא: האלבום של ניק הא פצצה לניק יש קול מדהים והא כשרוני לאללה

Bartal j

New member
יש מלאאא תמונות אהובות עליי אבל זאת

ממש יפהההההההההההה של ניקושששששששש!!!!

למעלה