שאלווןןן!!!!

y a e l4

New member
שאלווןןן!!!!../images/Emo23.gif

כי ממש יבש פה
גנוב מפורום יוני בלוך
שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: מה הדבר האחרון שאכלת? . שקנית? ספר אחרון שקראת? סרט אחרון שראית בקולנוע? הופעה אחרונה שהיית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? מה הדבר האחרון שהדפסת? אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אדם אחרון שראית? אדם אחרון שראה אותך בוכה? אדם אחרון שחיבק אותך? . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אדם אחרון שצעקת עליו? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?

OoמיכלoO

New member
יהה אני ראשונה

שם: מיכל גיל: 19 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: אממ די הרבה זמן...מכמה חודשים כזה -ראית את סבתא שלך: אממ שבועיים אולי... -נסעת רחוק: מה הכוונה רחוק? -טסת: לפולין... שנתיים זה היה? שלוש? -אכלת שניצל: לפני שנהייתי צמחונית... 7 שנים -קנית משהו: היום... ארטיק -קנית משהו שהוא לא אוכל: אהה זאת שאלה כבר יותר קשה.. לא זוכרת -היית בהפגנה: מזממממן -היית בקניון: היום בבוקר -היית בבית מרקחת: לוידעת -למדת למבחן: לפני שבוע וחצי -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: אני לא רבה -הלכת מכות: אפעם -ראית סרט טוב: לא זוכרת -ראית סרט מפגר: לא זוכרת... אין לי סבלנות לסרטים -קיבלת מאה במבחן: אממ שנתיים שלוש -דיברת שעה בטלפון: היום -בכית: לפני שבוע -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: אוטובוס של טיול שנתי... -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: חלילה -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: כן מזמן -בכית ביום רצח רבין: נראה לי -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: עומר -דיברת איתו באמת: חן -דיברת איתו אונליין: עידית -שלחת לו sms: חן -כעסת עליו: עומר -ישבת לידו בשיעור: ליזה אני מניחה -נסעת איתו לאנשהו: נסעתי? לא זוכרת.. -לאן נסעתם? לא זוכרת -לקחת ממנו משהו: רותם בטח.. -מה זה היה? בטח איזה בגד או משו -היית אצלו בבית: רותם -היה אצלכם בבית: רותם -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: עומר -ראית איתו סרט: לא זוכרת -צחקת עליו: לא זוכרת מה הדבר האחרון שאכלת? קינדר בואנו . שקנית? ארטיק ספר אחרון שקראת? בידך אפקיד רוחי סרט אחרון שראית בקולנוע? מיזוכר זה היה מזמןןןן הופעה אחרונה שהיית? כנ"ל דיסק אחרון ששמעת? שירי מימון שיר אחרון ששמעת? דרך ארוכה שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת מה הדבר האחרון שהדפסת? משו בבסיס בטח... אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל אדם אחרון שראית? חן אדם אחרון שראה אותך בוכה? מורן אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכרת . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? עומר אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? כלום.. לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנ"ל מה היה השיר הראשון ששמעת? אוף מי זוכר? מה אכלת? יוגורט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לוידעת

kopalinka

New member
וי, זה יהיה ארוך

קרן(14) -לפני מעט שבועות בבית חולים כשנתנו לי חומר אלרגי{זה היה ליד-ההקאה} :-ראיתי את סבתא לפני שבוע בדיוק : -נסעתי רחוק לפני שבוע : -טסתי לפני חצי שנה : -שניצל? אני צמחונית : -קנית היום גלידה בסופר : -קניתי גומייה לפני שבועיים-אני צריכה להפסיק לבזבז : -הייתי בהפגנה לפני שנה וחצי : -הייתי בקניון לפני יומיים : -הייתי בבית מרקחת לפני איזה 10 יום : -אני לא לומדת למבחנים : -התקלחתי אתמול: -רבת עם בנאדם היום : -הלכתי מכות:חוג אומנויות לחימה זה נחשב?! : -לפני שלושה ימים{ניו-יורק ניו-יורק : -היום ראיתי סרט מפגר: -אין לי מושג מתי קיבלתי מאה, עכשיו חופש -לפני שבוע דיברתי שעה בטלפון : -לא זוכרת מתי בכיתי : -האם אי פעם: -לא התעלפתי: -הייתי בכנסת: -הייתי במשחק של מכבי{הרבה פעמים} : -הייתי ליד איקאה: -נסעתי לאילת באוטובוס: -טסתי לאילת: -לא עשיתי צניחה חופשית: - הרגתי מישהו{סתאם}: -לא נעצרת: -לא הצטלמתי עם סלבריטאי: -לא הייתי בהופעה של שוטי הנבואה:, - לא היית בהופעה של אביב גפן: -לא בכיתי ביום רצח רבין: - -בהחלט בכיתי ביום הזיכרון לשואה: - בכית מעט ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -הייתי בהלוויה: -לא הייתי בפיגוע: -לא הייתי בתאונת דרכים: -הייתי ברמת השרון: -הייתי בבאר שבע: -הייתי בטירת הכרמל: -לא הייתי במעלה אדומים: -לא הייתי בערד: -הייתי ב-"תנובה": -הייתי בכותל: -קראתי הארי פוטר{לא את כולם}: -לא קראתי ספר של עמוס עוז: - בערך קראתי ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לי האצבע: -נפתח לי הברך+תפרים בדיוק לפני כמה ימים: -הייתי בבית חולים{נחשו למה} : -לא עשיתי קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברתי עם חברה שלי מתל אביב : -דיברת עם אחותי התאומה{היא לא באמת אחותי התאומה, רק נולדנו אותו היום}: -ילדה בשם עמית: - אני לא יכולה לשלוח smsכי אין לי פלאפון-מבחירה: -אממ...לא זוכרת...: -נמחק לי המוח מהחופש!: -חברה שלי בתל אביב: -לכל מיני בתל אביב -אחותי התאומה: -ספרי לשער המשמש לצביעת חדר -גם אחותי התאומה{היא גרה מתחתי}: -אוחתי התאומה ועוד חברה שלי ושלה: -דיבור ארוך?: -אבא שלי זה נחשב?: -הייתה איזו הלצה שאני לא מחשיבה: ברוקולי{על אף כל הדעות בלעע} . אני בתליכי קריאה של "התפסן בשדה השיפון" - הסרט האחרון שראיתי הוא פוסידון-כמו טיטניק רק שהם לא מתים -אני לא מרבה ללכת להופעות אני לא שומעת דיסקים, אלא שירים.. השיר האחרון ששמעת הוא money מתוך cabaret שיר אחרון שנתקע לי בראש-i am calling youולמעשה הוא כרגע מתנגן בראשי הדפשתי איזה שתי סצנות מתוך מחזמר שאני כותבת..? הייתי בוואלה האדם האחרון שראיתי הוא כנראה אחי הקטנטון אדם אחרון שראה אותי בוכה-אמא שלי אדם אחרון שחיבק אותך-אמא שלי אדם אחרון שצעקתי עליו היום זה אבא התעוררתי בשעה 11 וחצי המנקה המעצבנת שלי העירה אותי- היא עושה כל פעם הדבר הראשון שאמרתי זה "הדא!"{ניסיתי לומר הדר אבל לא יכולתי לומר ר', מה שדי משעשע כי קוראים לי קרן} הדבר הראשון ששמעתי- אממ..? השיר הראשון ששמעתי זה איזה שיר בצרפתית שאבא שלי מטורף עליו ויש שם איזה איש מפחיד שלוחש דברים ברקע!!!!! ושתי השאלות האחרונות היו לי בלתי מובנות

ללא נושא

שם: ג'ניפר. גיל: 17. -מתי בפעם האחרונה: הקאת: פורים. ראית את סבתא שלך: את זאת מארה"ב ראיתי במאי, בלוויה של סבא. אראה אותה שוב בקרוב. את זאת מישראל ראיתי בבית האבות, כשכמעט התעוורה. היא כבר לא בבית האבות. נראה לי שזה היה בחנוכה. נסעת רחוק: אני רחוקה עכשיו. טסת: 21.6. אכלת שניצל: שניצל רגיל לפני כמה שנים. שניצל טופו כמה שבועות או חודשים. לא זוכרת. קנית משהו: קניתי עכשיו איזה משהו נגד כאבי מחזור ומן חטיף מוזר. קנית משהו שהוא לא אוכל: כדורים זה לא אכול. היית בהפגנה: כמה חודשים? אולי יותר. היית בקניון: כמה שבועות? אה, כן. היית בבית מרקחת: כשהייתי בקניון. למדת למבחן: אממ, אני מניחה שלמדתי קצת לבגרות בהיסטוריה. אה, אוקיי. פעם אחרונה שלמדתי למבחן הייתה שעה לפני הבגרות בהיסטוריה. אה, בעצם, אז רפרפתי קצת על חומר לספרות, אחרי איזה יומיים. התקלחת: לפני 21 שעות, בערך. אתמול בלילה. רבת עם בנאדם: לפני המון זמן. הלכת מכות: כבר לא זוכרת. אולי כמה חודשים, עד שהתעצבנו עלינו ואמרו שאסור ללכת מכות במסדרון. ראית סרט טוב: צ'ארלי והשוקולדה, כמה חודשים. ראית סרט מפגר: לא זוכרת. קיבלת מאה במבחן: בגרות במתמטיקה. דיברת שעה בטלפון: כל הזמן. אני מניחה שכשהייתי בארץ, בטח עם ימיט. בכית: שלשום בלילה. -האם אי פעם: התעלפת: כן. היית בכנסת: לא. היית במשחק של מכבי: לא. היית באיקאה: לא. נסעת לאילת באוטובוס: לא. טסת לאילת: כן. עשית צניחה חופשית: לא. הרגת מישהו:לא. נעצרת: לא. הצטלמת עם סלבריטאי:לא נראה לי. היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא. היית בהופעה של אביב גפן: לא. בכית ביום רצח רבין: כן. בכית ביום הזיכרון לשואה: כן. בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן. היית בהלוויה: כן. היית בפיגוע: לא. היית בתאונת דרכים: הגעתי לזירות של תאונות דרכים. והייתי בתאונות קלות. היית ברמת השרון: רמת השרון זה המקום עם השלט של הגעת הביתה? או שזה הוד השרון? היית בבאר שבע: רק לקצת, עצירה בדרך לאילת. היית בטירת הכרמל: לא. היית במעלה אדומים: לא נראה לי. היית בערד: לא. היית ב-"תנובה": לא נראה לי. היית בכותל: כן. קראת הארי פוטר: חלק. קראת ספר של עמוס עוז: עוד לא. קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא נראה לי. נשבר לך היד.הרגל וכו,: לא. נפתח לך הראש.הסנטר וכו,: כן. היית בבית חולים (בתור חולהת לא בתור מבקר): כן. עשית קורס מד"א: כן. מי החבר האחרון ש: דיברת איתו בטלפון: נראה לי איזולדה. דיברת איתו באמת: דיברת איתו אונליין: ענת. : כעסת עליו: ישבת לידו בשיעור: אני זוכרת? נסעת איתו לאנשהו: כל מי שנסע איתי למטולה. אה, וגם אלה מהפנימיה כשנסענו לשפיים. לאן נסעתם? :-פ. לקחת ממנו משהו: לא זוכרת. מה זה היה? היית אצלו בבית: לא זוכרת. היה אצלכם בבית: לא זוכרת. דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: שיר? ראית איתו סרט: לא זוכרת. אולי דורין וריטה? צחקת עליו: לא זוכרת. מה הדבר האחרון שאכלת? החטיף ההוא. שקנית? ? ספר אחרון שקראת? שסיימתי? בטח ההוא באנגלית. סרט אחרון שראית בקולנוע? אולי צ'ארלי והשוקולדה? הופעה אחרונה שהיית? - דיסק אחרון ששמעת? מוניקה סקס. שיר אחרון ששמעת? לא יודעת. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות של פוזות בבלט. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? כזה שמקליד בעברית. אדם אחרון שראית? הבנות מהחדר אוכל. אדם אחרון שראה אותך בוכה? משפחה. אדם אחרון שחיבק אותך? דודה שלי. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ? אדם אחרון שצעקת עליו? אמא. היום: באיזו שעה התעוררת? חמש ומשהו, ואז שבע ואז שתיים וחצי ואז שלוש וחצי או ארבע. מה.מי העיר אותך? הבטן והשעון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון. מה היה השיר הראשון ששמעת? ? מה אכלת? לביבות, דגנים, צ'יפס, חצי המבורגר ירקות, פסטה, טופו, ברוקולי, תרד, חטיף סויה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חלום מלחיץ.

Lost Lullaby

New member
Blind,.

שם: ליבי גיל: 17:O -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנתיים? -ראית את סבתא שלך: בבוקר -נסעת רחוק: ממ תלוי מה זה רחוק. יצאתי מנתניה אתמולD: אבל סינמה סיטי זה לא כזה רחוק -טסת: 7 שנים -אכלת שניצל: שנה בערך?:) -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: גם אתמול -היית בהפגנה: לא הייתי -היית בקניון: לפני חודש בערך -היית בבית מרקחת: אנערף -למדת למבחן: לפני הבגרות היסטוריה D: -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: מזמןןןןןןן:) -הלכת מכות: אנערף -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: אתמול
-קיבלת מאה במבחן: מעולם לא? :]] -דיברת שעה בטלפון: מזמן -בכית: מזמן:))))))))) -האם אי פעם: -התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
ליד הבית
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:,
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין: לא יודעת|: -בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא יודעת:/ -היית בהלוויה:
:/ -היית בפיגוע:
:| -היית בתאונת דרכים:
|: -היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:
-היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה":הא? -היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:איכס
-קראת ספר של עמוס עוז:
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
טפוטפוטפו -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
טפוטפוטפו -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א:קורס מזורז של עשר שעות?D: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: ולד -דיברת איתו באמת: ולד אלירן לילך -דיברת איתו אונליין: אנערף -שלחת לו sms: אוריאל -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור:
-נסעת איתו לאנשהו: ולד אלירן לילך -לאן נסעתם? סינמה סיטי -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: אוריאל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא יודעת... -ראית איתו סרט: חברים, והרבה מהם
D: -צחקת עליו: מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת גבינה:/ . שקנית? דבר מטופש כזה לפלאפון ספר אחרון שקראת? סרט אחרון שראית בקולנוע? מעבר ליער הופעה אחרונה שהיית? אינפקציה|: דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון ששמעת? Placebo- Blind בריפיט אצלי כבר יומיים שיר אחרון שנתקע לך בראש? ההוא מהשאלה הקודמת מה הדבר האחרון שהדפסת? אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אנערף אדם אחרון שראית? אבא אדם אחרון שראה אותך בוכה? לוידעת אדם אחרון שחיבק אותך? חברים אתמול . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? עופר? אדם אחרון שצעקת עליו? היום: באיזו שעה התעוררת? תשע בערך אני חושבת מה/מי העיר אותך? חלום רע מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? blind מה אכלת? עוגת גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ממ הודגש באמצעות מדגישומטיק

hagarshtar

New member
עונהה../images/Emo118.gif

שם:הגר גיל:13 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:ואוו מזמן -ראית את סבתא שלך:אתמול -נסעת רחוק:לפני שבוע שבועיים ככה -טסת:שנה שעברה -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:אתמול -היית בהפגנה:\: -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:לפני שבועיים -למדת למבחן:מזמן [: -התקלחת:לפני 10 דקות -רבת עם בנאדם:מזמן [: -הלכת מכות:אממ.. -ראית סרט טוב:שלשום -ראית סרט מפגר:כל יום כמעט -קיבלת מאה במבחן:מזמן חחח -דיברת שעה בטלפון:לא זוכרת -בכית:שלשום -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא,לצערי -הרגת מישהו:בטח! -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:חס וחלילה -היית בתאונת דרכים:כנ"ל -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כו -היית בטירת הכרמל:אולי -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן ,בעע -קראת ספר של עמוס עוז:לא נראה לי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חחח כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא,לצערי -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:אופיר,רוני -דיברת איתו באמת:לא זוכרת מי זה היה -דיברת איתו אונליין:יובל -שלחת לו sms:לא זוכרת -כעסת עליו:איתי -ישבת לידו בשיעור:אריאל -נסעת איתו לאנשהו:יובל,ארז,ורד -לאן נסעתם?דפנה -לקחת ממנו משהו:לא זוכרת -מה זה היה? -היית אצלו בבית:רוני -היה אצלכם בבית:רוני חח -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט:רוני -צחקת עליו:על כולם מה הדבר האחרון שאכלת?קוסקוס . שקנית?חזייה ספר אחרון שקראת?קיץ אחד ביחד סרט אחרון שראית בקולנוע?מכוניות,זה גדול! הופעה אחרונה שהיית?משהו של שי גבסו שירי מיימון (זה בחינם אז למה לא?) דיסק אחרון ששמעת?דניאל סלומון שיר אחרון ששמעת?תתחנני אלי\אביתר בנאי
שיר אחרון שנתקע לך בראש?הבזק\גלעד שגב מה הדבר האחרון שהדפסת?אקורדים לשיר אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?איזה משהו ששלחו לי אדם אחרון שראית?אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת אדם אחרון שחיבק אותך?אמ..כל מיני . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אופיר אדם אחרון שצעקת עליו?לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך?אני מה היה הדבר הראשון שאמרת?כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת?ממוסקיה מהמחשב מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך ועם מי אני ילך היום להופעה.

יוני בלוך דווקא? ../images/Emo5.gif

שם: עדי גיל: 18 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: בתחילת שנה -ראית את סבתא שלך: היום -נסעת רחוק: לפני שבוע -טסת: לא טסתי -אכלת שניצל: לפני כמה שנים טובות
-קנית משהו: היום.. מילקי באלונית :) -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא קונה. -היית בהפגנה: לא הייתי. -היית בקניון: לפני שבוע -היית בבית מרקחת: לפני כמה חודשים -למדת למבחן: לפני שנה :) -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: הום, עם אח שלי -הלכת מכות: מזמן
-ראית סרט טוב: אתמול/שלשום כזה -ראית סרט מפגר: אתמול/שלשום כזה
-קיבלת מאה במבחן: לפני שנה.. -דיברת שעה בטלפון: לא עושה את זה.. -בכית: לא זוכרת. -האם אי פעם: -התעלפת: כה -היית בכנסת: בבית כנסת? בטח -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כה -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: כה
-נעצרת: כה -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה: כה -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כה -בכית ביום הזיכרון לשואה: כה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כה
(דיי אני בכיינית) -היית בהלוויה: לפני שנה -היית בפיגוע: לא הייתי -היית בתאונת דרכים: לפני שנה (הרבה קרה לפני שנה הא?
) -היית ברמת השרון: לפני חודשיים -היית בבאר שבע: לא הייתי -היית בטירת הכרמל: לא הייתי -היית במעלה אדומים: לא הייתי -היית בערד: מזמ------ן -היית ב-"תנובה": ?! -היית בכותל: לפני שנתיים -קראת הארי פוטר: לא מזמן -קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא נעשה
-נשבר לך היד/הרגל וכו': לא נשבר כלום -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': בכיתה ד' או ה' -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): פעם אחרונה לפני שנה -עשית קורס מד"א: עשיתי קורס מע"רים, איפושו השנה מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: ימית
-דיברת איתו באמת: ימית -דיברת איתו אונליין: איריס -שלחת לו sms: אריאל -כעסת עליו: אח שלי -ישבת לידו בשיעור: אוכל (קפץ לי לראש, הייתי חייבת לרשום) אריאל שוב -נסעת איתו לאנשהו: עידן
-לאן נסעתם? לחברה -לקחת ממנו משהו: בר.. -מה זה היה? חצאית -היית אצלו בבית: ימית -היה אצלכם בבית: עידן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: ימית -ראית איתו סרט: עידן ואיריס -צחקת עליו: לא זוכרת מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם גבינה משולשת . שקנית? מילקי ספר אחרון שקראת? מכשפות בחוץ לארץ סרט אחרון שראית בקולנוע? רוקדים הופעה אחרונה שהיית? רוק העצמאות בפארק רעננה דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת שיר אחרון ששמעת?משו של קייק שיר אחרון שנתקע לך בראש? משו של מיו מה הדבר האחרון שהדפסת? שיר שכתבתי אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? קיבוץ .. אדם אחרון שראית? ידיד שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת.. חבר מאוד קרוב שלי אם אני זוכרת נכון אדם אחרון שחיבק אותך? עידן..:) . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אריאל אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי, נו היום: באיזו שעה התעוררת? אחת עשרה וחצי בבוקר מה/מי העיר אותך? אח שלי וידיד שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מילקי"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טובה חמודה" מה היה השיר הראשון ששמעת? מי זוכר?
מה אכלת? מה אתם רוצים ממני?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת. הייתי חופשיה ומאושרת
איזה שאלון משעמם ומעצבן :|

y a e l4

New member
הא הא! דברי יפה על יוני בלוך../images/Emo46.gif

סתם את לא חייבת לאהוב אותו אבל לא לשנוא אותו בנוכחותי
ואם השאלון היה משעמם ומעצבן לא היית חייבת לענות עליו
יומטוב שיהיה

אני לא מקטלגת.

נתתי לו צ'אנס אחרון לפני שנתתי את דעתי עליו
ויוני בלוך בסדר. סתם פריק :)

y a e l4

New member
פריק../images/Emo6.gif

לא מקלטגת
אחח מה שהולך פה בפורום הזה.שיהיו בריאים אנשים..

gloom

New member
אווו יוני../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

יוני תגרד לי בגב!! תעכשה שיכאב, עכשיו.. יי יוני בלוך הכי חמוד בעולם.. ואיזה ש'.... ררררררררררר. ואני מצאתי את עצמי ממלא שאלונים, ממלא ולא מבין מה אני אעשה עם 30 שנה אחיה.. (קצת עיוותי את הזה לא?) ואין לי זמן לשאלון הזה, מצטער, פשוט סתם כזה לשבת עליו הכרבה זמן שבמילא מישהו יטרח לקרוא את החמש שורות הראשונות.. (אבל מצד שני זה ממש כיף לענות עליו
)

y a e l4

New member
חח איזה חמוד

תצטרף לפורום! יש שם רק אנשים טובים
חלקם פההה
ותמימים
מי אתה?^^'

the mnm factor

New member
הוא ימאס עלייך תוך שנה.

גם אני הייתי חולה עליו לפניי שנתיים... בסופו של דבר הוא יוצר בסדר שקשה לו להתפתח.

y a e l4

New member
אני כבר אוהבת אותו יותר משנתיים

וזה לא שאני לא שומעת עוד דברים חוץ מיוני.ככה שלא נמאס עליי כלום.כששומעים יותר מידי מישהו אחד זה באמת נמאס.אבל אני מגוונת במוזיקה שלי,וכך לא נמאס לי בכלום=] אחח איזה כייף לדבר על מוזיקה

the mnm factor

New member
ממ... לא בדיוק

יש מוסיקאים שאפשר לשמוע אותם כל הזמן בלי שימאסו. עליי נניח פינק פלויד, לד זפלין, ריינבואו, גורילז ומשינה לא נמאסים זה לא אומר שאלה הלהקות האהובות עליי- אבל אלה להקות שלא נמאסות...

../images/Emo121.gifיוצא בסדר???

הוא אחד המוזיקאים הכי טובים שיש כרגע בארץ. הוא משתמש באקורדים שלא תמצאי אנשים בארץ כמעט שמשתמשים בהם (אם נתעלם לרגע מהדור הקודם שעוד פעיל, שלמה גרוניך, מתי כספי, יוני רכטר וכדומה) יוני בלוך לא נמאס ולא יימאס. אם יש מוזיקה שאת שומעת והיא נמאסת עלייך אז את בבעיה

the mnm factor

New member
בואי נסתכל על זה ככה

בתור מלחין הוא בסדר בתור פסנתרן הוא בסדר הוא כותב מילים חלש מאוד וגיטריסט בשקל- אני ראיתי המון הופעות שלו כי הבחורה שגילתה אותו, ליאור שליק, הייתה פעם ידידה טובה שלי אז היא הייתה לוקחת אותנו להופעות שלו. הוא גם זמר לא מי יודע מה. בקיצור- הוא בסדר. העובדה שהוא נחשב למוסיקאי טוב בארץ שלנו מעידה הרבה דברים רעים על המוסיקה בארץ- כי לקרסוליים של ארכדי דוכין, חמי רודנר, דיוויד ברוזה ושאר יוצרים משנות ה-90 הוא לא מתקרב. העובדה הזו באה עם עוד הרבה עובדות אחרות: אין רוק נשי היום במיינסטרים- אלוהים תשמור אני אשכרה שמעתי מישהו אומר שמירי מסיקה היא אלילת רוק!

../images/Emo121.gifשילה פרבר מספיק נשית בשבילי

מבחינת לחנים יוני בלוך הוא היוני רכטר הבא שלנו קיי? ואני בן. שאם זה עוזר לך גם לומד מוזיקה. וכן, המצב של המוזיקה בארץ בהחלט לא משהו, צריך לחפש כדי למצוא את הטובים באמת. וצא לי, אבל מי שמודד מוזיקה לפי רמה לא בדיוק מבין במוזיקה. אכן יש חרא שזה מוזיקה כגון כלא 6 שהכל מחשב. אבל מוזיקה שנגנים אמיתיים מנגנים יש אכותית ויש לא, אבל זה כבר עניין של טעם. ובקשר למירי מסיקה. אחלה זמרת שקונה חרא שירים, בהחלט בזבוז...

למעלה