קצת באיחור../images/Emo9.gif
שם:יעל גיל:16.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:שנתיים -ראית את סבתא שלך:ביום שבת -נסעת רחוק:כמה רחוק?ירושליים נקרא רחוק
? -טסת:בכיתה ז'(אני עולה לי"א) -אכלת שניצל:במקדולנדס מתישהו ,לא זוכרת -קנית משהו:אוכל נחשב? -קנית משהו שהוא לא אוכל:חחחחחחחחחח... המממ.. חודש אולי -היית בהפגנה:עצרת רבין נחשב?בתחילת השנה הזאת -היית בקניון:לפני כמה ימים -היית בבית מרקחת:הו.שבועיים בערך -למדת למבחן:ברגעים אלו ממש -התקלחת:שלא תדעו
סתם.אתמול נראה לי
-רבת עם בנאדם:בנאדם?! נממ...לא יודעת...טפו טפו טפו -הלכת מכות:חעחעחע.. לפני כמה ימים עם עידן
-ראית סרט טוב:לפני עשר דקות" כנפים שבורות" -ראית סרט מפגר:לפני שבוע עם חבר שלי ."סיפור אהבה בלתי נשכח" .האמת שהוא דיי עניין של טעם,כי כל אחד אומר עליו משהו אחר
-קיבלת מאה במבחן:פחחח...כיתה ו'
-דיברת שעה בטלפון:אתמול -בכית:עכשיו,בסרט.דמעה אולי -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כע -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:הלוואי אמן! -הרגת מישהו:חס וחלילה! -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כע -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא
-היית בהופעה של אביב גפן:כע -בכית ביום רצח רבין:כע -בכית ביום הזיכרון לשואה:כע -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כע -היית בהלוויה:כע -היית בפיגוע:לא.טפו טפו טפו -היית בתאונת דרכים:כן -היית ברמת השרון:כן
נראה לי
-היית בבאר שבע:כע -היית בטירת הכרמל:יש מצב
-היית במעלה אדומים:כע -היית בערד:כע -היית ב-"תנובה":כע.הכי מגניב שם בעולם!! תכלס!!!
-היית בכותל:לא -קראת הארי פוטר:חצי מהראשון -קראת ספר של עמוס עוז:יש מצב -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כע -נשבר לך היד/הרגל וכו':כע.היד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כע.הסנטר -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כע -עשית קורס מד"א:מזורז,של יום אחד
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:דור -דיברת איתו באמת:דור נו
-דיברת איתו אונליין:דור -שלחת לו sms:זיו -כעסת עליו:לא יודעת -ישבת לידו בשיעור:אלמוג -נסעת איתו לאנשהו:דור -לאן נסעתם?לתל אביב -לקחת ממנו משהו:עשר אגורות נראה לי -מה זה היה?עשר אגורות -היית אצלו בבית:כע -היה אצלכם בבית:כע -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:כע -ראית איתו סרט:כע -צחקת עליו:כע מה הדבר האחרון שאכלת?פיתה עם שמנת . שקנית?כרטיס רכבת ספר אחרון שקראת?האפר של אנג'לה סרט אחרון שראית בקולנוע?וואי לי אין לי מושג.זה היה ממזמן הופעה אחרונה שהיית?רוקעצמאות דיסק אחרון ששמעת?רד הוט שיר אחרון ששמעת?משהו של הפרסומת של לא זוכרת.שיר יפה נו
שיר אחרון שנתקע לך בראש?אותו אחד מה הדבר האחרון שהדפסת?אקורדים אנערף אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?במה חדשה אדם אחרון שראית?אח שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא? אדם אחרון שחיבק אותך?מור . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?בפעם השנייה-דור אדם אחרון שצעקת עליו?קינג'ין הכלב שלי היום: באיזו שעה התעוררת? בהתחשב בזה שהלכתי לישון בחמש ..נממ,זה היה 12:54 מה/מי העיר אותך?שירוש מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אל תלכי בלי להגיד לי" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? אין לי שמץ מה אכלת? ארוחת צהריים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני לא אראה את שירוש שלי עכשיו חודש וחצי
יום יפה לכולםם