שאלווןןן!!!!

../images/Emo121.gifצר לי*

ובקשר לכלא 6. עוד משהו שמפריע לי זה שהם לוקחים שירים טובים והורסים אותם. מילא אם היו מחרבנים משהו מופלץ מהתחת אבל לקחת שירים של אומנים אחרים ולהפר זכויות יוצרים זה באמת מוגזם!!

y a e l4

New member
קצת באיחור../images/Emo9.gif

שם:יעל גיל:16.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:שנתיים -ראית את סבתא שלך:ביום שבת -נסעת רחוק:כמה רחוק?ירושליים נקרא רחוק
? -טסת:בכיתה ז'(אני עולה לי"א) -אכלת שניצל:במקדולנדס מתישהו ,לא זוכרת -קנית משהו:אוכל נחשב? -קנית משהו שהוא לא אוכל:חחחחחחחחחח... המממ.. חודש אולי -היית בהפגנה:עצרת רבין נחשב?בתחילת השנה הזאת -היית בקניון:לפני כמה ימים -היית בבית מרקחת:הו.שבועיים בערך -למדת למבחן:ברגעים אלו ממש -התקלחת:שלא תדעו
סתם.אתמול נראה לי
-רבת עם בנאדם:בנאדם?! נממ...לא יודעת...טפו טפו טפו -הלכת מכות:חעחעחע.. לפני כמה ימים עם עידן
-ראית סרט טוב:לפני עשר דקות" כנפים שבורות" -ראית סרט מפגר:לפני שבוע עם חבר שלי ."סיפור אהבה בלתי נשכח" .האמת שהוא דיי עניין של טעם,כי כל אחד אומר עליו משהו אחר
-קיבלת מאה במבחן:פחחח...כיתה ו'
-דיברת שעה בטלפון:אתמול -בכית:עכשיו,בסרט.דמעה אולי -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כע -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:הלוואי אמן! -הרגת מישהו:חס וחלילה! -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כע -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא
-היית בהופעה של אביב גפן:כע -בכית ביום רצח רבין:כע -בכית ביום הזיכרון לשואה:כע -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כע -היית בהלוויה:כע -היית בפיגוע:לא.טפו טפו טפו -היית בתאונת דרכים:כן -היית ברמת השרון:כן
נראה לי
-היית בבאר שבע:כע -היית בטירת הכרמל:יש מצב
-היית במעלה אדומים:כע -היית בערד:כע -היית ב-"תנובה":כע.הכי מגניב שם בעולם!! תכלס!!!
-היית בכותל:לא -קראת הארי פוטר:חצי מהראשון -קראת ספר של עמוס עוז:יש מצב -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כע -נשבר לך היד/הרגל וכו':כע.היד -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כע.הסנטר -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כע -עשית קורס מד"א:מזורז,של יום אחד
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:דור -דיברת איתו באמת:דור נו
-דיברת איתו אונליין:דור -שלחת לו sms:זיו -כעסת עליו:לא יודעת -ישבת לידו בשיעור:אלמוג -נסעת איתו לאנשהו:דור -לאן נסעתם?לתל אביב -לקחת ממנו משהו:עשר אגורות נראה לי -מה זה היה?עשר אגורות -היית אצלו בבית:כע -היה אצלכם בבית:כע -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:כע -ראית איתו סרט:כע -צחקת עליו:כע מה הדבר האחרון שאכלת?פיתה עם שמנת . שקנית?כרטיס רכבת ספר אחרון שקראת?האפר של אנג'לה סרט אחרון שראית בקולנוע?וואי לי אין לי מושג.זה היה ממזמן הופעה אחרונה שהיית?רוקעצמאות דיסק אחרון ששמעת?רד הוט שיר אחרון ששמעת?משהו של הפרסומת של לא זוכרת.שיר יפה נו
שיר אחרון שנתקע לך בראש?אותו אחד מה הדבר האחרון שהדפסת?אקורדים אנערף אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?במה חדשה אדם אחרון שראית?אח שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא? אדם אחרון שחיבק אותך?מור . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?בפעם השנייה-דור אדם אחרון שצעקת עליו?קינג'ין הכלב שלי היום: באיזו שעה התעוררת? בהתחשב בזה שהלכתי לישון בחמש ..נממ,זה היה 12:54 מה/מי העיר אותך?שירוש מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אל תלכי בלי להגיד לי" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? אין לי שמץ מה אכלת? ארוחת צהריים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני לא אראה את שירוש שלי עכשיו חודש וחצי
יום יפה לכולםם

נטושש123

New member
עונה...

שם: נטע גיל: 16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: פיייייייייי -ראית את סבתא שלך: יום שבת -נסעת רחוק: חופש גדול קודם -טסת: חופש גדול קודם -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: היום. תיק חדש =] -קנית משהו שהוא לא אוכל: היום,חחח -היית בהפגנה: אף פעם (?!) -היית בקניון: היום -היית בבית מרקחת: שבוע (?!) -למדת למבחן: 22.6- לשון -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: שבועיים ככה -הלכת מכות: פחחחחחחחחחח אפ-פעם -ראית סרט טוב: שבוע -ראית סרט מפגר: יום שבת הקודם. -קיבלת מאה במבחן: פיייי..... -דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית:לא זוכרת... -האם אי פעם: -התעלפת: לא (טפו טפו טפו) -היית בכנסת: אף פעם -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כה -נסעת לאילת באוטובוס: כה -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: מה פתאום! -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כה,חחח -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא.. -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה: כן //= -היית בפיגוע: לא (טפו טפו טפו) -היית בתאונת דרכים: לא (טפו טפו טפו) -היית ברמת השרון: כה -היית בבאר שבע: כה -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה": כה.. -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא,חחח -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא (טפו טפו טפו) -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': סנטר פעם. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: כן,חחח מהבצפר מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: משי -דיברת איתו באמת: יעל -דיברת איתו אונליין: טל -שלחת לו sms: רותם -כעסת עליו: יעל -ישבת לידו בשיעור: רן -נסעת איתו לאנשהו: מעיין -לאן נסעתם? קניון גבעתיים -לקחת ממנו משהו: לירון -מה זה היה? חצאית מיני וגופיה -היית אצלו בבית: שלי -היה אצלכם בבית: משי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: יעל -ראית איתו סרט: וואי שנים שלא ראיתי.... -צחקת עליו: ילד בקייטנה,חחח מה הדבר האחרון שאכלת? קציצות וסלט . שקנית? תיק ספר אחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו סרט אחרון שראית בקולנוע? וואי שנים עברו...לא זוכרת הופעה אחרונה שהיית? כלא 6 דיסק אחרון ששמעת? סינרגיה שיר אחרון ששמעת? unfaithful-rihana שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר של הקבוצה שלי בקייטנה,חחח מה הדבר האחרון שהדפסת? המנון הקבוצה אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? קניון אדם אחרון שראית? אמא (?!) אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא אדם אחרון שחיבק אותך? ילדים מתוקים בקייטנה . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? משי אדם אחרון שצעקת עליו? יעל...סורי יעלו'ש //= היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי (עבודה =//) מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלא' מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב! (לאבא) מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? mas que nada- black eyed peas מה אכלת? קורנפלקס. קציצות. סלט.טילון. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? דאמט! למה הילד הכי מופרע עבר לקבוצה שלי בקייטנה?!

mgirl

New member
אוו איזה כיף!

שם: מיכל גיל: 18 (עוד חודש) -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: המממ הייתי ממש חולה לפני כמה חודשים... -ראית את סבתא שלך: לפני חודשיים -נסעת רחוק: חזרתי היום מפריז :) -טסת: כנ"ל -אכלת שניצל: אממ נראה לי לפני כמה שבועות... אנני לא אוהבת שניצל בכלל... -קנית משהו: קניתי הבוקר שוקולד? -קנית משהו שהוא לא אוכל: קניתי חולצה לאחותי ביורודיסני לפני כמה ימים. -היית בהפגנה: וואו... די מזמן. לפני בערך שנה, בשבועות האחרונים לפני תוכנית ההתנתקות. -היית בקניון: יום שישי. -היית בבית מרקחת: אממ לפני שבועיים ככה? -למדת למבחן: כמה שבועות... לפני הבגרות ב.. תנ"ך? -התקלחת: לפני 5 דקות. -רבת עם בנאדם: אמממ... ביום שלישי.. -הלכת מכות: עם אחי הקטן, כל הזמן. אבל זה לא ברצינות. -ראית סרט טוב: ראיתי במטוס היום את The family stone שדווקא התברר כקומדיה חמודה וחכמה ולא יותר מדי קיטשית :) -ראית סרט מפגר: ראיתי בטיסה הלוך במוצאי שבת שעבר איזה סרט עם ג'ניפר אניסטון... שהיה די גרוע. -קיבלת מאה במבחן: די מזמן... מאיות זה אנגלית אבל המורה שלי השנה מדקדקת על כל דבר פצפון.. -דיברת שעה בטלפון: לפני שבוע. -בכית: ביום שישי. -האם אי פעם: -התעלפת: לא.. אבל כמעט, נראה לי, פעם אחת.. -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: בטח - אבל די מזמן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו:
בוודאי כל הזמן -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: הייתי מאוד צעירה, אז.. לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא חושבת... -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן, בטח. -היית בהלוויה: כן. -היית בפיגוע: לא. -היית בתאונת דרכים: כן, עם האוטובוס של הביצפר בחזרה מטיול. אף אחד לא נהרג. -היית ברמת השרון: עברתי שם בנסיעה. -היית בבאר שבע: בטח, המון, סבא וסבתא שלי גרים שם. -היית בטירת הכרמל: לא... -היית במעלה אדומים: לא... -היית בערד: לא... -היית ב-"תנובה": לא... -היית בכותל: בוודאי! -קראת הארי פוטר: כן, מי לא? -קראת ספר של עמוס עוז: 'סיפור על אהבה וחושך'. אבל לא הצלחתי לסיים אותו. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חח כן.. -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': הממ כשהייתי קטנה פעם. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא. -עשית קורס מד"א: לא. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: המממ מישהו שאני מכירה מהצפון. -דיברת איתו באמת: חברה שלי מהדירה. -דיברת איתו אונליין: ישי מבית שמש. לא זה שגלעד מכיר. מכירים? -שלחת לו sms: הקומונרית שלי. -כעסת עליו: לודעת... -ישבת לידו בשיעור: חברה שלי מהדירה. -נסעת איתו לאנשהו: אממ אותה אחת. -לאן נסעתם? לתל-אביב. -לקחת ממנו משהו: אחותי נחשבת? -מה זה היה? לודעת.. מכנסיים, חולצה, כל דבר. -היית אצלו בבית: וואי... לא זוכרת. -היה אצלכם בבית: כנ"ל. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: מה הדבר האחרון שאכלת? עוף. . שקנית? שוקולד. ספר אחרון שקראת? 'יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה' של דייב אגרס - ספר מעולה!! סרט אחרון שראית בקולנוע? צ'רלי והשוקולד. הופעה אחרונה שהיית? הופעה של אינפקציה ומוניקה ביום העצמאות ברעננה. דיסק אחרון ששמעת? 'חיות מחמד' של מוניקה. שיר אחרון ששמעת? Sophie B. Hopkins - as I lay me down שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותו שיר. מה הדבר האחרון שהדפסת? וואי.. לא זוכרת כבר... אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ebay. אדם אחרון שראית? אמא שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אבא שלי. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי כשהיא פגשה אותנו היום בשדה התעופה. . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אותו אחד מהצפון. השאלות כאן לא חוזרת על עצמן? אדם אחרון שצעקת עליו? בטח אחותי הקטנה. היום: באיזו שעה התעוררת? הממ לא ישנתי היום... טסנו ב8 בבוקר ושבת יצאה רק ב11 וחצי. מה/מי העיר אותך? כנל מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?

בו.

שם: קרן גיל: 16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן. -ראית את סבתא שלך: יום שישי בערב. -נסעת רחוק: ראשון נחשב רחוק? כי אם כן אז שבוע שעבר. -טסת: 4 שנים. -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: היום -קנית משהו שהוא לא אוכל: שבוע שעבר -היית בהפגנה: אפעם -היית בקניון: היום -היית בבית מרקחת: ממממ...פפפ חודשיים? -למדת למבחן: לבגרות האחרונה,זה יוצא משהו כמו שבועיים. -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: פפפ... -הלכת מכות: יום שישי -ראית סרט טוב: אתמול, פנטום האופרה
-ראית סרט מפגר: שבוע,בית השעווה
-קיבלת מאה במבחן: XD חצי שנה? -דיברת שעה בטלפון: שלשלום -בכית: היום -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא O_O -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: כן -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא בדיוק -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": כן ^_^ -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא שזכור לי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן XD -נשבר לך היד/הרגל וכו': כ"כ הרבה פעמים -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: כן מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: גל -דיברת איתו באמת: ניצן,ערן ושון -דיברת איתו אונליין: מתן -שלחת לו sms: בן -כעסת עליו: וייס -ישבת לידו בשיעור: אירנה,גל ונעם. -נסעת איתו לאנשהו: גל -לאן נסעתם? סופרלנד /m\ -לקחת ממנו משהו: ערן -מה זה היה? סיגריה -היית אצלו בבית: ניצן -היה אצלכם בבית: נטליינה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: עדי ובן -ראית איתו סרט: סיגל,ניצן,גלוריה וגל -צחקת עליו: סיגלית מה הדבר האחרון שאכלת? פתות שקנית? סיגריות ספר אחרון שקראת? שעות מתות סרט אחרון שראית בקולנוע? פפפ...אנערף. הופעה אחרונה שהיית? של הג'ירפות דיסק אחרון ששמעת? פנטום האופרה שיר אחרון ששמעת? זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין לך מה לדאוג - עוזי פוקס מה הדבר האחרון שהדפסת? כתובת על חולצה "you say im a bitch like its a bad thing" אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג אדם אחרון שראית? ניצן,ערן ושון. אדם אחרון שראה אותך בוכה? עדי ובן אדם אחרון שחיבק אותך? בן אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? (השאלה הזאת לא הייתה כבר?) גל אדם אחרון שצעקת עליו? ניצן היום: באיזו שעה התעוררת? מאוחר מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "תני לי לישון כוסראבק!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי כבר!" מה היה השיר הראשון ששמעת? אנערף מה אכלת? פתות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לעשות בקשר לוייס (?)

../images/Emo121.gifלילי נישיא

שם:ג'לעד גיל:16 ביום האחרון של חודש זה^^
-מתי בפעם האחרונה:יש -הקאת:שבת -ראית את סבתא שלך:ראשון שעבר -נסעת רחוק:שני שעבר -טסת:שנים -אכלת שניצל:היום -קנית משהו:שני שעבר -קנית משהו שהוא לא אוכל:שני שעבר -היית בהפגנה:מזמן -היית בקניון:מזמן -היית בבית מרקחת:מזמן -למדת למבחן:מזמן -התקלחת:היום -רבת עם בנאדם:לפני כמה זמן -הלכת מכות:מפגש אחרון -ראית סרט טוב:היום אבל הטלווזיה עושה בעיות כל רגע... ככה שאני באמצע
-ראית סרט מפגר:מממ -קיבלת מאה במבחן:מממ -דיברת שעה בטלפון:
מממ מזמן -בכית:לא זוכר -האם אי פעם:כן -התעלפת:לא -היית בכנסת:ליד -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:כע, בדקו אם יש עלי סמים, ליד זיכרון.. -הצטלמת עם סלבריטאי:מממ יש מצב -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא
-היית בהופעה של אביב גפן:לא:] -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:יכול להיות -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כנ"ל -היית בהלוויה:כע -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:יש מצב -היית ברמת השרון:יש מצב -היית בבאר שבע:ניראה לי -היית בטירת הכרמל:כנ"ל -היית במעלה אדומים:כע -היית בערד:יש מצב -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כע -קראת הארי פוטר:כע -קראת ספר של עמוס עוז:לא ניראה לי, אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':כע -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כע -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש:יש -דיברת איתו בטלפון:מממ -דיברת איתו באמת:ג'ני ניראלי, או איפרת -דיברת איתו אונליין:אודליה
-שלחת לו sms:מממ -כעסת עליו:מממ -ישבת לידו בשיעור:מממ -נסעת איתו לאנשהו:ניראלי איפרת -לאן נסעתם?לירושלים ביום ירושלים -לקחת ממנו משהו:מממ -מה זה היה?לא יודע -היית אצלו בבית:איפרת -היה אצלכם בבית:מממ -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:איפרת/ג'ני/בעז -ראית איתו סרט:אנשים שהיו אצל איפרת
-צחקת עליו:מממ איפרת? מה הדבר האחרון: יש שאכלת?כזה עוגיות עם מילוי תות
שקנית? דיסק ספר אחרון שקראת? משפחתי וחיות אחרות, אני באמצע סרט אחרון שראית בקולנוע?פפפפפפפפפפפפפפפפפפפ הופעה אחרונה שהיית?של אח שלי דיסק אחרון ששמעת?כרגע. mirage-camel שיר אחרון ששמעת? lady fantasy-camel שיר אחרון שנתקע לך בראש?שיטין-ג'ירפות מה הדבר האחרון שהדפסת?תמונה של היטלר אימו
בשביל ליל אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?מממ אדם אחרון שראית?אבא ניראלי אדם אחרון שראה אותך בוכה?מממ לא זוכר אדם אחרון שחיבק אותך?לא זוכר
. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מישו שהתקשר, לא יודע אדם אחרון שצעקת עליו?מממ לא זוכר היום: יש באיזו שעה התעוררת? 11 ניראלי מה/מי העיר אותך?לא זוכררר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכר

XDD

שמתי לב שאתה כל הזמן עונה על שאלונים כאלה.. גם בשייגעצ , גם מוניקה, וגם פה עכשיו .. שאלה קטנה.. למה לעזאזל יש לך כל כך הרבה זמן פנוי ? @#$^#$&$#&$&#.. גמני רוצה

../images/Emo121.gifכי אני תקוע בבית בלי לעשות כלו

ואפילו סרט אני לא יכול לראות עם הטלווזיה המחורבנת הזאת...
דרושים חיים. אני צריך עבודה

crysania

New member
כל כך ארוך ונוראי): אבל אני אענה

שם: קרן גיל: 15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: כשהייתי חולה -ראית את סבתא שלך: לפני שהיא טסה -נסעת רחוק: לאילת -טסת: לאיטליה -אכלת שניצל: שלשום -קנית משהו: לפני שלשום -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני שלשום..>< -היית בהפגנה: אפעם.. אבל אני רוצה- זה כייפי -היית בקניון: אקס מן סרט. לפני שבוע ויומיים -היית בבית מרקחת: שנים -למדת למבחן: לפני חודש... לפני שהלימודים נגמרו (?) -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: לפני שלשום -הלכת מכות: בחיים לא -ראית סרט טוב: אקס מן -ראית סרט מפגר: אווו ..כל יום שניים שלושה כשמשעמם לי -קיבלת מאה במבחן: תולדות האומנות -דיברת שעה בטלפון: עם דין -בכית: לפני שנים..>< -האם אי פעם: -התעלפת: לאפ -היית בכנסת: חעחע כן. בטיול של הבצפר -היית במשחק של מכבי: לאפ -היית באיקאה: כן.. מלפני שנים.. קניתי את 5 הכריות שלי:) -נסעת לאילת באוטובוס: NEVER -טסת לאילת: NEVER -עשית צניחה חופשית: NEVER -הרגת מישהו: אני רוצהD: -נעצרת: סתם כזה? כרגע עצרתי>< -הצטלמת עם סלבריטאי: טחחח.. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: מזה?! -היית בהופעה של אביב גפן: לאפ -בכית ביום רצח רבין: לאפ -בכית ביום הזיכרון לשואה: לאפ -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לאפ -היית בהלוויה: כן.. של אמא של ילד מהכיתה -היית בפיגוע: לא (?) -היית בתאונת דרכים: לאפ -היית ברמת השרון: לאפ -היית בבאר שבע: מזמן.. -היית בטירת הכרמל: לאפ -היית במעלה אדומים: לאפ -היית בערד: מזמן.. בדרך לאילת -היית ב-"תנובה": בדרך לאילת! -היית בכותל: חעחעחע.. כן- כשאמרו לי לא להפנות גב לכותל. -קראת הארי פוטר: לפני שלשום -קראת ספר של עמוס עוז: מזה?! -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לאפ -נשבר לך היד/הרגל וכו': NEVER -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': NEVER -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא זוכרת. מזמן -עשית קורס מד"א: לאפ מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: סבטה -דיברת איתו באמת: סבטה -דיברת איתו אונליין: יוסף -שלחת לו sms: דין -כעסת עליו: גיל -ישבת לידו בשיעור: סבטה! -נסעת איתו לאנשהו: קרן ומורן -לאן נסעתם? ת"א מפגש פורום רומה"ד -לקחת ממנו משהו: סבטה -מה זה היה? לא זוכרת -היית אצלו בבית: סבטה -היה אצלכם בבית: סבטה (?) -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: סבטה (?)??)?)?)?) -ראית איתו סרט: סבטה!! פאקינג פאק!$^&*#%^@#! -צחקת עליו: גיל מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי . שקנית? חולצה ושמלה ספר אחרון שקראת? ההיסטוריונית סרט אחרון שראית בקולנוע? אקס מן הופעה אחרונה שהיית? ואלריה דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת.. מטאליקה כנראה. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת!!!! שיר אחרון שנתקע לך בראש? הללויה מה הדבר האחרון שהדפסת? שירים:) אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום רומה"ד אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא אדם אחרון שחיבק אותך? סבטה . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? זה היה כבר! סבטה אדם אחרון שצעקת עליו? אנחנו מוקלטות היום: באיזו שעה התעוררת? ג'יזז.. מישו יקרא את זה? 11 מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט כנראה מה היה הדבר הראשון ששמעת? דויסלעך!! מה היה השיר הראשון ששמעת? LETS GET THE GUNS THE DRUGS מה אכלת? מה לא ברור בספגטי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? להרוג את הדויסלעך.. עושים לי חור בראש. ארוך ומיגע. בלי תכלית.. אני צריכה לחבר אחד בפעם הבאה:)

ollly

New member
עונה ../images/Emo9.gif

גיל:14.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן..יותר משנה לדעתי -ראית את סבתא שלך:שבוע-שבועיים -נסעת רחוק:תגדירו רחוק :p שבועיים בערך -טסת:שנה וקצת -אכלת שניצל:לפני שלושה ימים -קנית משהו:שבוע בערך -קנית משהו שהוא לא אוכל:כנ"ל -היית בהפגנה:אף פעם -היית בקניון:הרבה זמן לא הייתי..לפחות חודש -היית בבית מרקחת:כנ"ל -למדת למבחן:פיי XD חודשיים לפחות -התקלחת:היום בצהריים -רבת עם בנאדם:שבוע -הלכת מכות:חודש בערך XD -ראית סרט טוב:היום -ראית סרט מפגר:כנ"ל
-קיבלת מאה במבחן:חודשיים בערך -דיברת שעה בטלפון:כמה חודשים טובים -בכית:לפני שבוע בערך -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא
-נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):רק לבדיקות -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:מור[הבת] -דיברת איתו באמת:אורנית -דיברת איתו אונליין:אביה -שלחת לו sms:מור[הבת] -כעסת עליו:אביה -ישבת לידו בשיעור:אנסטסיה -נסעת איתו לאנשהו:אורנית -לאן נסעתם?מחנה קיץ -לקחת ממנו משהו:לא זוכרת -מה זה היה? -היית אצלו בבית:אורנית -היה אצלכם בבית:אורנית -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:אורנית -ראית איתו סרט:לא זוכרת -צחקת עליו:אביה מה הדבר האחרון שאכלת?חביתה שקנית?לא זוכרת ספר אחרון שקראת?לא זוכרת סרט אחרון שראית בקולנוע?לא זוכרת הופעה אחרונה שהיית?אני לא הולכת להופעות :$ דיסק אחרון ששמעת?מי שומע דיסקים, מורידים :X שיר אחרון ששמעת?יה-מוש בן ארי שיר אחרון שנתקע לך בראש?יש לי שיר שמעצבן אנשים מה הדבר האחרון שהדפסת?לא זוכרת אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?פורום יחסי אחים ואחיות אדם אחרון שראית?אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה?אני לא נותנת לאנשים לראות אותי בוכה אדם אחרון שחיבק אותך?אמא אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מור [הבת] אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי היום: באיזו שעה התעוררת?8 בערך מה/מי העיר אותך?בטח הרעש בבית, לא זוכרת מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אחד האחים שלי, אאל"ט מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?סנדביץ' עם גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת

למעלה