תשובות
10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לצייר 2. לנגן 3. לראות טלויזיה 4. להיות במחשב 5. להתנחל 6. להיות אצל חברות 7. להיות אצל סבתות שלי 8. לישון 9. להשאר ערה בלילה 10. לשמוע מוזיקה 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ויט'ין טמפטאשן 2. טריסטניה 3. אביב גפן 4. היהודים 5. לינקין פארק 6. סיסטם אוף א דאון 7. מטרופולין 8. פינק פלויד 9. לד זפלין 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אינויאשה 2. טלנובלה בע"מ 3. אפקט הפחד 4. תאמינו או לא 5. אלי נגד העולם 6. מלקולם באמצע 7. הרצועה 8. מה לעזאזל חשבתם?! (ריאליטי טיוי) 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. אפקט הפרפר 2. קטע מהסרטים 3. 10 דברים שאני שונאת אצלך 4. מעודדות צמודות 5. ראיון עם ערפד 6. התיהום 7. הסמוראי האחרון 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את החברות שלי 2. את כל הדיסקים שיש לי 3. מחשב 4. טלויזיה 5. את הגיטרה שלי 6. ואת כל מה שיש לי לציור 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות ביפן 2. ללבוש קימונו 3. למצוא מישו שאוהב אותי באמת 4. לדעת יפנית 5. להיות ברוק אמ רינג 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ערבית 2. מתמטיקה וגיאומטריה 3. מדע 4. מורשת 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. בגדים 2. דיסקים 3. כרטיס לכנס אנימה שיהיה ביום ראשון הבא 2 פורומים אהובים: 1. אינויאשה 2. לינקין פארק 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אני לא המחשב שלי