שאלוווווןןןןןןן!!!!!!

efratushke

New member
שאלוווווןןןןןןן!!!!!! ../images/Emo3.gif

כן כן עוד אחד.. והפעם הוא נגנב ממקום אחר מקורי! שום פורום של "היהודים" או משהו
בנתיים היו לנו שאלונים רק על הדברים שאתה הכי אוהבים או הכי מאמינים בהם אז עכשיו אני רוצה שתענו על כל הדברים הכי מעפנים שלכם!! 1.השם הכי מעפן: 2.הגיל הכי מעפן: 3.המקום הכי מעפן: 4.המין הכי מעפן: 5.הצבע הכי מעפן: 6.המזל הכי מעפן: 7.השיר הכי מעפן: 8.הזמר הכי מעפן: 9.השחקן הכי מעפן: 10.הסרט הכי מעפן: 11.הקליפ הכי מעפן: 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : 13.הבן אדם הכי מעפן: 14.המתנה הכי מעפנה : 15.המאכל הכי מעפן: 16.הממתק הכי מעפן: 17.המשחק הכי מעפן: 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: 19.החיה הכי מעפנה: 20.המקצוע הכי מעפן: 21.הרגש הכי מעפן: 22.הקללה הכי מעפנה : 23.המילה הכי מעפנה : 24.החלום הכי מעפן: 25.המוזיקה הכי מעפנה: 26.החג הכי מעפן: 27.החלום הכי מעפן: 28.הנשיקה הכי מעפנה: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן: 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) 35.השאלה הכי מעפנה:

efratushke

New member
טוב אני אעשה! זה ממש מצחיק אותי!

1.השם הכי מעפן: ולדימיר............ 2.הגיל הכי מעפן: 30-40 - אז אתה זקן או לא?!?! תחליט! 3.המקום הכי מעפן: יהוד.. או הכתה שאני לומדת בה סוציולוגיה ופסיכולוגיה.. כל כך קר שם! והדלת לא נסגרת!! איכס 4.המין הכי מעפן: מבחינת זכר ונקבה? אני יודעת?........ זה לא שיש כל כך הרבה אפשרויות וזה לא שניסיתי הכל.... אתם מתכוונים במובן השני?... השאלה הזאת צריכה הסבר! 5.הצבע הכי מעפן:טורקיז ירקרק - מה זה?! 6.המזל הכי מעפן:מזל ביש? חחחח בטח דגים.. בלי לפגוע באף אחד! 7.השיר הכי מעפן: האוטו שלנו גדול וירוק (בגרסת אבא) 8.הזמר הכי מעפן:קוקו מאילת (האמיתי!) 9.השחקן הכי מעפן: אבי ביטר! 10.הסרט הכי מעפן: אחד מהסרטים של אבי ביטר?..... 11.הקליפ הכי מעפן:אחד מהקליפים של אבי ביטר!!.... 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :כל יום אני עושה דברים שכשאחר כך אני חושבת עליהם אני בשוק... כמה קולות וציוצים מוזרים יוצאים לי מהפה....... 13.הבן אדם הכי מעפן: כתומה והמורה לאזרחות 14.המתנה הכי מעפנה : כוס לעטים אבל חסר מחשבה כזה.. מילא אם מכינים לבד! מושקע! אבל מפלסטיק מכוער....... 15.המאכל הכי מעפן: נקניקיה שמכינים בסיר מים ומגישים במסעדות יוקרה.. 16.הממתק הכי מעפן: לולו - במבה מטירה 17.המשחק הכי מעפן:מלחמה!!! (משחק קלפים למתקשים ביננו) 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טאלבו משנת 82 19.החיה הכי מעפנה: חומני - חיה טיפשה 20.המקצוע הכי מעפן:מקצוע בבצפר? בטח גיאוגרפיה... לא יודעת 21.הרגש הכי מעפן:השששש...... אין כזה... 22.הקללה הכי מעפנה : "אמא שלך כל כך שמיינה.... שכשהיא בים הלוויתנים שרים לה: "ווי אר פאמילייייי"" 23.המילה הכי מעפנה : קישקעש (רק בריאות חחח) 24.החלום הכי מעפן: אה?... 25.המוזיקה הכי מעפנה: חזרנו לאבי ביטר כפרות?!?! 26.החג הכי מעפן: צום גדליה! חחח אחרי שלומדים מי זה - זה ממש מצחיק 27.החלום הכי מעפן: איזו נכות.. שוב? 28.הנשיקה הכי מעפנה: נשיקה על הלחי עם מישהו שאתה נגעל ממנו טילים אבל אתה מנומס!!! קורה לי... 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: יש לי חולצות בצפר שכבר יש להם ריח זיעה כזה שבלב ים הספינות קורסות בגללו! הריח ניצחי! לא יורד.. באמת זאת בעיה נפוצה בחולצות בצפר של הבצפר שלנו.. כל החולצות בבצפר מקוללות! אה חוץ מחולצות המגמה שמריחות ניחוח וניל!
30.משפט הכי מעפן: "חן חן למתחנפן" שונאת שאומרים לי את זה!! שונאת!!! מילא אם זה היה חרוז.. אבל זה לא!!!!!! 31.האיבר בגוף הכי מעפן: הבליטה בבוהן ברגל.. שלי בולטת כזאת
32.הפורום הכי מעפן: פורום בצפר.. רחמנות בחיי....... 33.האתר הכי מעפן:אתר בצפר................... 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) זה דווקא היה שאלון מגניב!! 35.השאלה הכי מעפנה: "מה?!": אם אני מדברת ומדברת ומדברת ופתאום הפרטנר קוטע את דברי עם השאלה הזאת אני יכולה להתחרפן!!! פור גוד סייק! תקשיב לי מהתחלה עד הסוף פעם אחת בלי עצירות!!!!!!!!

DanaDuck

New member
יההה...

1.השם הכי מעפן: כוכב 2.הגיל הכי מעפן: 77 3.המקום הכי מעפן: רמלוד 4.המין הכי מעפן: שניהם 5.הצבע הכי מעפן: אפור 6.המזל הכי מעפן: בתולה 7.השיר הכי מעפן: אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון 8.הזמר הכי מעפן: אמיר בניון 9.השחקן הכי מעפן: ביל מורי שתוקעים אותו בכל סרט אפשרי 10.הסרט הכי מעפן: מופע הקולנוע של רוקי ...חחח 11.הקליפ הכי מעפן: יש הרבה. בטח אחד של שראל 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : היו הרבה. לא זוכרת. 13.הבן אדם הכי מעפן: יש יותר מידיי 14.המתנה הכי מעפנה : מתנה יד שנייה 15.המאכל הכי מעפן: אוזן המן 16.הממתק הכי מעפן: דניאלה 17.המשחק הכי מעפן: תופסת סדרות טלוויזיה 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: חד אופן 19.החיה הכי מעפנה: עצלן 20.המקצוע הכי מעפן: מנקה רחובות 21.הרגש הכי מעפן: זעם 22.הקללה הכי מעפנה : בן זונה 23.המילה הכי מעפנה : "מאמי" 24.החלום הכי מעפן: הרבה 25.המוזיקה הכי מעפנה: מטאל 26.החג הכי מעפן: חג ההודיה. מסכנים תרנגולי ההודו! 27.החלום הכי מעפן: שאלה חוזרת. עבור. 28.הנשיקה הכי מעפנה: הנשיקה הכי עקומה בעולם:) 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חולצה של הלוני טונס שקניתי אותה רק כי יש עליה לוני טונס 30.משפט הכי מעפן: "הפסד שלך" 31.האיבר בגוף הכי מעפן: התחת 32.הפורום הכי מעפן: לא נתקלתי באחד רק באנשים בפורום. 33.האתר הכי מעפן: האתר שלי:) חחח... 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) לא יצא לי לענות על הרבה שאלונים 35.השאלה הכי מעפנה: "רוצה לראות תמונה שלי?"

papal

New member
אוקיי נעלבתי :)

רמלה מקום מעפן דנה???? לעולם אך לעולם לא אומרים ליד רמלאי או לודאי רמלוד לא אומרים!! זה רמלה ולוד שתי ערים שונות לחלוטין!!! לא להשוות לא קיים שום דמיון וכרמלאי (תשאלי את כולם)מכחיש כל קשר ללוד שהדבר היחיד הטוב שיצא ממנה חוץ מאתי אנקרי התותחית זה הדורבנים דודי בר דוד ועוד כמה אומנים (אבל כנראה שגם הם לא אוהבים את לוד במיוחד- למרות שאני לא מדבר בשמם חס וחלילה- את זה תשאלו אותם ) מפרידה ביננו מסילת רכבת וטוב שכך הבדל בין עולם שלישי למודרני ולגבי אפרת דגים???? מזל מעאפן????!!!!!!!!!!!!!???????? מה??????? ככה? לעניין השאלון אני יענה עליו מבטיח רק כשיהיה לי טיפלה יותר זמן

DanaDuck

New member
לא אישי טל- אל תהרוג אותי

זה פשוט המקום (או המקומות) הראשונים שעלו לי לראש כי שרתתי שם תקופה משירותי הצבאי ולדעתי הערים הללו, במיוחד לוד, זקוקות לטיפוח במראה שלהן ובאיכות החיים שלהן. תסביר לי איך אפשר לתקוע תחנה מרכזית- קניון חדש לגמרי באמצע פאקינג שכונת מצוקה של ערבים שחיים מיום ליום? זה בדיוק כמו פרוייקט צמרות בהרצליה אבל לפחות בהרצליה זה לא כל-כך מורגש.

עדנונית

New member
אניי

1.השם הכי מעפן:שיאל 2.הגיל הכי מעפן: 14 ו7 3.המקום הכי מעפן:השירותים בבצפר שלנו של הבנות מס' 2 4.המין הכי מעפן:חחח כמה שאני בת ואני צריכה להגיד בן אז לא כי דדוקא מגניב להיות בן אפשר לעשות פיפי בכל מקום כמעט ...אז שניהם בסיידר... 5.הצבע הכי מעפן:אפור 6.המזל הכי מעפן:דלי ודגים 7.השיר הכי מעפן:פעם שמעתי שיר על המבורג ופיצה נראה לי זה היה מצחיק 8.הזמר הכי מעפן:סנופי דוג 9.השחקן הכי מעפן:לא יודעץ 10.הסרט הכי מעפן:אהבה בלבן 11.הקליפ הכי מעפן:הקליפ החדש של בריטני 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך:יוו לא זוכרת 13.הבן אדם הכי מעפן:ילד מהכיתה שלי חח עדיף לא להגיד את שמו 14.המתנה הכי מעפנה :משחק דמקה בקופסת פלסטיק 15.המאכל הכי מעפן:קוסקוס 16.הממתק הכי מעפן:שוקלד מריר 17.המשחק הכי מעפן:מלחמה 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:אופנוע 19.החיה הכי מעפנה:חתולה 20.המקצוע הכי מעפן:ביולוגיה 21.הרגש הכי מעפן:עצב 22.הקללה הכי מעפנה :לכי להשתרמט ישרמוטה 23.המילה הכי מעפנה :אינציקלופדיה 24.החלום הכי מעפן:שכלב ים חוטף את אימא שלי 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית 26.החג הכי מעפן:זה לא חג אבל עדין ...כיפור 28.הנשיקה הכי מעפנה:הנשיקות שלי ושל בועז לא מעפניות!! 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:מכנס לבן כזה מגעיל 30.משפט הכי מעפן:טוב יא 2 שיעורי הבית שלכם 31.האיבר בגוף הכי מעפן:הכל חח 32.הפורום הכי מעפן:הדורבנים..חח סתם סתם האמת שהפיג'מות 33.האתר הכי מעפן:לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)האמת השאלון הזה... 35.השאלה הכי מעפנה:מה יש לך חבר? התנשקתם!? בן כמה הוא!? וכל שאר השאלות על החבר

lirazbarbie

New member
אני..... מעניין אם מישו ישקיע קריאה

.השם הכי מעפן: לירז... ונפטרתי ממנו כבר..... 2.הגיל הכי מעפן:17..... תקוע כזה... 3.המקום הכי מעפן: מודיעין... 4.המין הכי מעפן: בנות (ארבע השאלות האחרונות מתארות אותי... מעפנה שכמותי) 5.הצבע הכי מעפן: צהוב 6.המזל הכי מעפן: בתולה.... 7.השיר הכי מעפן: בטח משו של בריטני 8.הזמר הכי מעפן: בריטני 9.השחקן הכי מעפן: בריטני (שונאת אותה) 10.הסרט הכי מעפן: אמ....... וואי יש הרבה 11.הקליפ הכי מעפן: בריטני משו.... או אולי כל הקליפים הזולים של מזרחית ב- 24 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : עברית שפה יפה קשה? 13.הבן אדם הכי מעפן: אני!!!!!!!! 14.המתנה הכי מעפנה : יו.. אחותי בטח הייתה אומרת ספר... בשבילי זה כסף... מראה על חוסר חשיבה... 15.המאכל הכי מעפן: אורז... או פתיתים... אתם יודעים מה... פתיתים של מחנ"ק 16.הממתק הכי מעפן: במבה לולו 17.המשחק הכי מעפן: פיו-פיו 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: האופנועים האלו עם הקרונות שמחוברים בצד שמראים בסרטים 19.החיה הכי מעפנה: אחותי :) 20.המקצוע הכי מעפן: תעבורה (נשבעת לכם שלמדתי את זה בי"א) 21.הרגש הכי מעפן: קנאה 22.הקללה הכי מעפנה : אמא שלך בגבס 23.המילה הכי מעפנה : רז 24.החלום הכי מעפן: לא לחלום בכלל... או ילדות קטנות שאוצות להיות דוגמניות 25.המוזיקה הכי מעפנה: אמ.. לא מזלזלת 26.החג הכי מעפן: פסח.... 27.החלום הכי מעפן: ראה שאלה 24 28.הנשיקה הכי מעפנה: כשהיא לא מתואמת ואז מישו בא לפה ומישו בא ללחי... סליחה רועי 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חולצת בצפר 30.משפט הכי מעפן: המוצא הישר מתבקש להחזירו 31.האיבר בגוף הכי מעפן: תחת 32.הפורום הכי מעפן: פורום איסוף עטיפות אוסם 33.האתר הכי מעפן: - 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!)- כפרה עליך את בעצמך 35.השאלה הכי מעפנה: 27...

Sn‡ƒƒ

New member
שלי...

1.השם הכי מעפן: דודה רוזיבלה
2.הגיל הכי מעפן: 13 3.המקום הכי מעפן: דימונה
4.המין הכי מעפן: זכר??
5.הצבע הכי מעפן: אפור
6.המזל הכי מעפן: בתולה 7.השיר הכי מעפן: שיר מזרחי 8.הזמר הכי מעפן: זמר מזרחי[?], טוב נו..איך קוראים לו? אה. כןמושיקק עפיה [אפילו השם שלו מעאפן! 9.השחקן הכי מעפן: עוד לא נתקלתי..למזלי! 10.הסרט הכי מעפן: שר הטבעות וכל הבולשיט הזה.. 11.הקליפ הכי מעפן: אופס איי דיד איט אגיין.. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : וואוו..היו לי הרבה כאלה ולא עולה לי כלום לראש, מוזר..לא? 13.הבן אדם הכי מעפן: חן טבע..[הבנאדם הזה מצחיק ברמות!] 14.המתנה הכי מעפנה : נר כזה שהיינו מביאים בכיתה ו' בבת-מצוות.
15.המאכל הכי מעפן: חמין. בלעכס. 16.הממתק הכי מעפן: סוכריית קפה. 17.המשחק הכי מעפן: רמי [בקלפים] 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: משאית 19.החיה הכי מעפנה: אוגר 20.המקצוע הכי מעפן: היסטוריה [
]
21.הרגש הכי מעפן: עצב 22.הקללה הכי מעפנה : מפגר! 23.המילה הכי מעפנה : אינציקלופדיה 24.החלום הכי מעפן: סיוט שפסטה רודפת אחרייך..[מנסיון!] 25.המוזיקה הכי מעפנה: נאני חושבת שמזרחית כבדה 26.החג הכי מעפן: ראש השנה 27.החלום הכי מעפן: זה לא היה כבר? 28.הנשיקה הכי מעפנה:
עדיין לא הייתה לי
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: ג'קט דמוי עור אדום כזה..איכ הוא מכוער! 30.משפט הכי מעפן: "הצלצול הוא בשבילי!!"...אה באמת? ואני חשבתי שזה השעון המעורר שלי! =| 31.האיבר בגוף הכי מעפן: גבות! 32.הפורום הכי מעפן: שיעורים ולימודים 33.האתר הכי מעפן: יש הרבה כאלה..במיוחד אלו שחשים שאם נבקש משאלה 300 פעם ונשלח את האתר ל-15 אנשים זה יתגשם! 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) בעיקרון השאלון הרגיל ששואל שאלות מעצבנות! כמעט כל סקר! 35.השאלה הכי מעפנה: ששואלים באייסיקיו "מה חדש?", מה כבר אפשר לענות??

כתמונית

New member
היו יותר טובים פעם...

.השם הכי מעפן: מחאה - או איזדרכת.... (מה הורים עושים לילדים שלהם??!!) 2.הגיל הכי מעפן: 14.... כלום לא במקום...רגע... גם בגיל 90.. (נו.. החיים הם דבר מעגלי) 3.המקום הכי מעפן: מממ... החדר תאטרון בבית ספר שלנו... לא...זה סתם מפחיד... 4.המין הכי מעפן: אוראלי? מה?! איך עונים על זה??!! 5.הצבע הכי מעפן: ורוד פוקסיה - יאק! 6.המזל הכי מעפן: מממ... בתולה - נו.. יש לזה קונוטציות לא משהו... 7.השיר הכי מעפן: חסרים?! 8.הזמר הכי מעפן: חסרים??!! 9.השחקן הכי מעפן: ממ.. להשקיע...לא! לא עולה לי לראש.... אבל ג'וני דפ כוסון!! 10.הסרט הכי מעפן: פרדי נגד ג'ייסון.. (חח...העז..) 11.הקליפ הכי מעפן: כל קליפ ישראלי שנעשה על לפני שנה בערך... מה לעשות? דל תקציב... 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : עזבו... משפיל משהו... 13.הבן אדם הכי מעפן: מממ.... גדי? אויש! הכינור הזה!!! 14.המתנה הכי מעפנה : שיואו!! כל מיני מתנות של זקנים - עציצים וכאלה... וגם מתנות בת מצווה... נו באמת.. מה חשבנו כשקנינו נרות וסבונים??!1 הא??!! 15.המאכל הכי מעפן: אוהוהו! יש המון... שווארמה? 16.הממתק הכי מעפן: קשה.... אההה... אהה! כמובן! במבה! פויה.. 17.המשחק הכי מעפן: נשיקה סטירה... אויש... היינו דבילים בכתה ו'... 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טוסטוס! או מיול - חחח... עגלת גולף! 19.החיה הכי מעפנה: ג'וקים - למה צריך??!1 20.המקצוע הכי מעפן: האיש שמנגנן בשליש בפילהרמונית! חחח!! 21.הרגש הכי מעפן: מממ... מלנכוליה... נראה לי... זה לא כייף... 22.הקללה הכי מעפנה : חזיר/ חמור/ כלב... נו.. כל חיה תהיה מפגרת... 23.המילה הכי מעפנה : לא יודעת... כל המילים של רונית (קר - קדמון) 24.החלום הכי מעפן: שאתה נופל לתוך בור נופל נופל ואז כשאתה מגיע לתחתית אתה קם... 25.המוזיקה הכי מעפנה: טרנסים/ מזרחית וכל הראפ היפ הופ שטויות הזה... 26.החג הכי מעפן: יום כיפור - למה??!! 27.החלום הכי מעפן: שוב?!! 28.הנשיקה הכי מעפנה: אויש... שהוא כ"כ מפגר ותוקע איכשהו את השיניים שלו... לא נעים לא תודה... 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חותלות.... למישהו עוד יש את זה??!! 30.משפט הכי מעפן: מה???!!! "ודינא דמלכותא דינא?!" לא..זה סתם מצחיק... 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אף -בשביל מה צריך את זה?! 32.הפורום הכי מעפן: זהההההההההה!! סתם! פעם ראיתי פורום הורים להומוסקסואלים - מה??!! 33.האתר הכי מעפן: מאיפה לי??! 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) אה? 35.השאלה הכי מעפנה: זאתתת!! ההאאאא!!

starla

New member
me! ../images/Emo9.gif

1.השם הכי מעפן:איזדרכת (הייתה לי אחת כזאת בשכבה.. או משו בסגנון.. שלהבת אולי..חחח!) 2.הגיל הכי מעפן:120 (חברה שלי אמרה שבאותו יום אין מה לאחל להם אז אומרים להם "יום טוב!") 3.המקום הכי מעפן:אוטובוס אחרי שכולם מסריחים שם מהליכה של יום שלם או כיתה אחריי שיעור ספורט נוראי כשהחלונות סגורים או הקאמלוט בהופעה! 4.המין הכי מעפן:אנאלי (?!) בטוח שלא *** *****..להלהלה
5.הצבע הכי מעפן: צהוב חרדל ביזארי שכזה 6.המזל הכי מעפן:
7.השיר הכי מעפן: של הישראלים, או כל החידושים הביזארים האלה כמו של פינוקיו ושות'... ויש עוד רשימה.. 8.הזמר הכי מעפן: מושיק עפיה!!!
וכל זמר מזרחי מוזר... 9.השחקן הכי מעפן: אין לי מושג. 10.הסרט הכי מעפן: סרטים ישראלים ישנים.. סרטי בורקס שכאלה.. :| 11.הקליפ הכי מעפן: יש אחד.. אני לא זוכרת עכשיו ת'שם שלו! זה לא שהוא חשוב או משו...חחח 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :המון! 13.הבן אדם הכי מעפן:יוסייייייייי!!!!
(מעפן בצורה מיוחדת!
) 14.המתנה הכי מעפנה :מתנות ממוחזרות של ילדים ביסודי... ואם מביאים לך אחת כזאת בבת מצווה זה הכי דפוק! 15.המאכל הכי מעפן:כלמיניי דברים מוזרים שנראים יותר מוזר ומנסים לשכנע אותך שזה טעים! יאק! (לא אמרתי איכס ככה שזה לא נחשב!) 16.הממתק הכי מעפן: לא יודעת 17.המשחק הכי מעפן: חבל! נדמה לי..
אה לא, תופסת צבעים כשיש ת'קטע המעצבן הזה שאומרים פתאום צבע שקוף/כסף/זהב או משו כזה!!! 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:מונית של 5 דקות נסיעה שעולה 30 שקל! 19.החיה הכי מעפנה:במבוק! (אני יודעת, סתם באלי להגיד את זה! *שטנצ!*) 20.המקצוע הכי מעפן: פדופיל מעליות מוסמך!!
(זה לא מעפן! זה חוקי!
) 21.הרגש הכי מעפן:
22.הקללה הכי מעפנה : שינשרו לך השיניים! מישהי פעם אמרה לי את זה ומאז אני צוחקת על זה כל פעם מחדש...חחח!
23.המילה הכי מעפנה : מעפן! (במבוק?!) 24.החלום הכי מעפן: ........ 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: לא יודעת 27.החלום הכי מעפן:כנ"ל?! 28.הנשיקה הכי מעפנה:כשהיא עם מישו מעפן? אם לא למה שהיא תהייה מעפנה?
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:אין לי מושג!
30.משפט הכי מעפן:...... 31.האיבר בגוף הכי מעפן:כרגע זה הלמטה של הרגל, כאילו מתחת לכף רגל.. כי יש לי שם קוץ ואני לא יכולה להוציא אותו.. תנסו אתם לרוץ 2000 מ' עם קוץ ברגל! בעצם אל תנסו! אווץ!
32.הפורום הכי מעפן:
33.האתר הכי מעפן:כנ"ל 34.השאלון הכי מעפן:(ואם אתם אומרים השאלון הזה אז אתם מעפנים...סתם כפרה עליכם!!!) ............ 35.השאלה הכי מעפנה:זאתי... שונאת ששואלים מה השאלה שהכי אהבת/שנאת/שהצחיקה אותך/וכו'! יום טוב!
(ולא במקרה של אם אתם בני 120!)

../images/Emo41.gifעוד שאלווון!../images/Emo41.gif

זה שאלון של כרגע.. enjoy!
מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? מה אתה לובש כרגע? הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? יש לכם לק? בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? היה לכם תקתוק בדלת? אתם אוכלים? שותים? כואבת לכם הבטן? הראש? צומחת לכם שן? יש לכם פיפי? בכמה אתרים אתם כרגע? כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? יש מזגן?

אני.. ../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? שמץ וכבשה ופרבים ומדפסת ורמקולים ועכבר (מקורי משו) ומשהו שזה מן זיכרון נישא ודיסק ומצפן (שאני תמיד תוהה מה הוא עושה שם..חחח) וטבעת ועט עיפרון..
מה אתה לובש כרגע? בגדים של ביצפר.. אחח.. ללמוד עד שמחשיך.. אושר ממש! הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ?לא אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר?כן.. זה היה שי גבסו קודם אבל לצורך העיניין.. להלהלהלהלה.. לבדוק לו ת'מנוע!
אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם?כן (בקרוב אבא ואחות באים.. ונועה הייתה צריכה לבוא היום.. היא לא יכלה בסוף! אבל זה למטרה טובה..חחח) יש לכם לק? בערך (*תזכורת לעצמי לשים לק מחדש!*) בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון?יאפ היה לכם תקתוק בדלת?מממ.. יכוליות... אני לא זוכרת!! חחח! אתם אוכלים?מילקשייק..
שותים?מילקשייק...
כואבת לכם הבטן?קצת הראש?לא כל כך.. קודם יותר.. צומחת לכם שן?לא כידוע לי יש לכם פיפי?תמיד שמדברים על הנושא יש צורך...חחח בכמה אתרים אתם כרגע?4 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע?8 יש מזגן?נכון לעכשיו, כן הוא עדיין נמצא שם...

א י י ז ק

New member
.............................!

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? מחשב, מדפסת, עכבר, מקלדת, קורא כרטיסי זכרון ופותח מכתבים מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה ופליז ונעליים אם זה נחשב הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? לא אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? still a friend of mine - incognito אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? אמאבא יש לכם לק? לא..... בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? לבית.. סבתא. היה לכם תקתוק בדלת? לא אנשים נורמלים לא דופקים בדלת, ובטח לא בשעה כזאת.. יש פעמון! :) אתם אוכלים? לא שותים? לא כואבת לכם הבטן? קצת הראש? כן צומחת לכם שן? לא יש לכם פיפי? לא בכמה אתרים אתם כרגע? 3 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 5 יש מזגן? לא כאלה שאלונים.. קצרים.. זה מה שצריך!

DanaDuck

New member
תשו-בות

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? רמקולים, עפרון, מודן ודפים מה אתה לובש כרגע? כפפות, שתי חולצות, ג'ינס ונעליים הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? כן. סרטים. אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? לא. אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? הורים. יש לכם לק? לא. בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? לא. אמא שלי דיברה. היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים? לא. שותים? לא. כואבת לכם הבטן? לא. הגב. הראש? לא צומחת לכם שן? שתיים. יש לכם פיפי? לא בכמה אתרים אתם כרגע? בזה כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 3 יש מזגן? לא

Peach 17

New member
שלייייי ../images/Emo26.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע?קלסרים, דפים, ספרים, מחברות, טוש, בשם, מערכת סטריאו, טלפון, מטען של פלאפון מה אתה לובש כרגע?טרנינג שחור, חולצה שחורה וסווטשירט כחול, גרביים, נעלי ספורט.. הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ?סגורה אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? אהבה- דניאל סלומון אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? לבד יש לכם לק? לא בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? כן, חברה.. היה לכם תקתוק בדלת? הא? אתם אוכלים? אכלתי- אוכל של סבתא!! שותים? שתיתי דיאט קולה כואבת לכם הבטן? לא הראש? לא צומחת לכם שן? לא יש לכם פיפי? כן! בכמה אתרים אתם כרגע? רק זה כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 2 יש מזגן? סגור

lirazbarbie

New member
..

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? חוץ מהדברים של המחשב כמה דפים.... מה אתה לובש כרגע? מכנס קורדרוי ירוק וסווטצ'רט בצפר... סיימתי לעבוד רק לפני רבע שעה.... הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? אני בחדר עבודה אין פה טלויזיה.. אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? הרעש של השואב אבק נחשב? אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? אמא המנקה סתו ואוהב.... (אוקי.. אם לא מגיבים על זה בטח אףאחד לא קורא) יש לכם לק? חום כהה בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? האמת שלא... אין לי חברים.. חוסר מקובליזציה היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים? את הציפורניים שותים? לא כואבת לכם הבטן? כן... נראה לי שאני צריכב לק... הראש? תמידית צומחת לכם שן? צומחת לי שן בינה ולאף אחד לא אכפת יש לכם פיפי? כן!!!!!! בכמה אתרים אתם כרגע? 2 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 4 יש מזגן? לא

למעלה