שאלוווווווןןןןןן

XspiritX

New member
שאלוווווווןןןןןן

מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? היית פעם אצל פסיכולוג? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? אם לא יש מישהו שאתה רוצה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? אתה קרוי על שם מישהו? מי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך?

drnaji

New member
שאלון ארוך מדי בשבילי ../images/Emo10.gif

אז נסתפק ב
מכירים את הימים ששום דבר לא הולך לכם בהם? אז זהו,היום היה לי יום כזה! עם מי לא רבתי? על הבוקר אחרתי באיזה שעה לבסיס ובמקום להגיד למפקד שלי (שהוא בדרגת רס"ן) שלא הצלחתי לקום שקרתי ואמרתי שאני בבסיס אחר והנזיפה שקבלתי היא:"אם הייתה אומר לי שלא הצלחת לקום אז הייתי מבין..אבל למה לעזאזל אתה בבסיס אחר ואני לא יודע?"
אחר כך פגשתי את הרס"ר שלי ורבתי איתו..כל הבסיס בא מרוב צרחות שאני צרחתי עליו והוא עליי בזחרה.. אחר"כ הייתי בדיון עם 2 סגני אלופים ו..נחשתמם נכון!רבתי איתם! לאחד מהם רציתי להעיפ כאפה אבל העדפתי לפרוש בזעם מאשר ללכת איתם מכות. חזרתי למשרד שלי ואז רבתי עם אחת הפקידות שלי...הברזתי מהבסיס שעתיים לפני,הגעתי הביתה ורבתי עם אמא שלי! אחרי מקלחת קרה ואמיון בריקודים מודרני נרגעתי..אז יצאתי עם חברים-מין פיצוי על היום החרא ונתפס לי הצוואר ... קיצר חרא של יום ואני מחכה שיגיע כבר 00:00 כדי להתחיל יום חדש.. זהו,עכשיו אוכל לראות את חדשות הספורט בשקט חחח לילה טוב אנשים! פיוז-אני אענה על השאלון בסופ"ש |מבטיח|

XspiritX

New member
חח נאגי :D השעה כבר 00:19

ממצב דוקטור העתיד:p ? באע התגעגעתי אליך אני לא רואה אותך מחובר למסנגר בזמן האחרון..:O אעע מסכן מהיום שהיה לך היום.... במכומך עם יום כזה הייתי מעדיף לשאר מיטה ישןן " el dafa 3afa" חח יאללה לילה טוב חברה ... נראה לי שמחר אני לא הולך לבצפר יש לי 5 שיעורים בחוץ ... אז אלך רק בשביל שיעור אחד מתמטיקה ואחד אנגלית אז לא הולך נהנהנה :D אתם לא אני כן :p לילה טוב

Ben Dor

New member
אני אנטיפטית עכשיו לא להתיחס חח

מחשבה שעוברת בראש: איך אין לי כוח לטיול הזהה מה עשית היום? שיעור נהיגה והכנתי דברים למחנה.. מה תעשה מחר? טיול חח חשק ל...: שוקולד וליאורי מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אממ גלישת גלים בני המושבים לסביות רגאי תיכוניסטים שביעיסטים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בגלידרית בן אנד ג'ריס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עזבו אותי באמשלכם! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו אותי באמשלכם! מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? כל מקצוע אחר?! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בת זונה =] עיר/ים אהובות: אילת תל אביב נתניה איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות פסטיבלים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 9 וחצי 10 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה מה היה המבחן האחרון? חח שאלה טובה כמה קיבלת בו? בטח נכשל יש לך חברים מחוץ לכיתה? מה אני ילדת כאפות!? ומחוץ לשכבה? לא אני בודדה! ומבית ספר אחר? אין לי חבריםם! ומהעיר אחרת? לא אני בודדה היית פעם אצל פסיכולוג? כה חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים ככה מדוע? לא זוכרת =\ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אינסיין מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ורד ולחבק? ליאורי ולנשק? דורי ולספר לו משהו מהלב? ליאורי יש לך חברה? כה אם לא יש מישהו שאתה רוצה? חחח כה ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא מה אני גיי!? את מי היית לוקח לאי בודד? את...אמממ רוני סופרסטאר הייתי קושרת אותה לעץ אונסת אותה ודופקת לה מכות אחר כך חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ליאורי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם דורי דבר אחרון שאכלת: פירה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממ שירן . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ לא יודעת אתה לומד ביום שישי? כה מה הסרט האחרון שראית? צבי הנינג'ה!! אהבת? כהה! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ורד על מה דיברת איתו? על מה שכתבתי לה על איזה דף מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הפסיכולוגית שלי ובול על מי אתה יודע הכי הרבה? אמממ וואי נראלי הרבה מה הדבר האחרון שקנית? אוכל כמה הוא עלה? 35 שקל חעח ממי הsms האחרון שקיבלת? ליאורי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאורי יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? אמממ בערך מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ לפני חודש ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות למה הלכת לשם? שיעור נהיגה וניפגשתי עם חברות אתה קרוי על שם מישהו? מי? חס וחלילה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 12 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? כלום עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בר רפאלי!?... למה?ליאונרדו דה קפריו!?... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו לי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מחליפה גלגלים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שעיליתי לבמה עם שחר חסון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאנן יהיה בסדר מה עושה לך טוב? אנשים מחייכים מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? שוקולד?! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? שוקולד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ עזבו חח איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת מה לא בעסה איפה היית רוצה לבקר בעולם? איפה לא נראלי יותר פשוט לשאול מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? וואו סיבכתם אותי עכשיו איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץ איזה חג אהוב עליך? פורים!?.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: יש כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא כל כך הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? שמעון הבן זונה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים מחייכים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת מה סיבכתם אותי חח את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לפעמים ברוב כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פאנן, יהיה פסדר האם את/ה מאמינ/ה בה´? מי זה?! החיים טובים לדעתך? ברורר!

drnaji

New member
תגובת ה'הבטחתי לענות על השאלון אז

אני מקיים את הבטחתי :)))' שלי: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? המון דברים-הדבר הכי חשוב היה לראות את פרק 21 מנמלטים עונה 2 במשרד חחח מה תעשה מחר? מחר יום עמוס.. חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? ממממ..43-44 ככה. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אירווזיון איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באוני או בקבע בצבא. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא לפורום הזה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לוותר על האהבה הכי גדולה שלי כי חשבתי שזה לא זה. מה המקצוע האהוב עלייך?בבצפר יענו? הכי אהבתי מתמטיקה,פיסקה ותנ"ך. מה המקצוע השנוא עלייך?כל השפות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא זוכר כבר מה היה בשנה האחרונה.. עיר/ים אהובות: איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים,בבית קפה בהתחלה ואחר"כ מועדון\סרט\ים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אחרי חצות מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אני אמור להיות בבסיס כל יום ב8 וחצי אבל אני מגיע תמיד ב9 חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?מדים.. מה היה המבחן האחרון?המבחן האחרון שעשיתי היה בקורס בהנדסת אמינות במכללה בראשון.. כמה קיבלת בו?יש רק ציונים של עבר או לא עבר ועברתי חח יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן :p ומחוץ לשכבה?רוב החברים שלי גדולים ממני. ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? כן היית פעם אצל פסיכולוג? ברור!כדי להתקבל לתפקיד שלי בצבא הייתי חייב לעבור 3 ראיונות אצל פסיכולוגים
חשבת פעם על התאבדות?חלילה!אפילו לא בצחוק!התאבדות זה רק לאנשים חלשים! אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?כשנבחרת גרמניה שלי
בכדורגל הבקיעה את השער ה2 נגד צ'כיה חחחחחחח מדוע?כי זו נבחרת גרמניה
וכי אני לרוב בוכה מדברים מפגרים לקחת סמים מתישהו?לא..גם לא אקח!אני מסטול טבעי חח אתה מעשן?איכס!לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא שותה גם..אני לא צריך את זה כדי לעשות כיפ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?ממממ..אני רוצה להוריד הרבה שירים עכשיו מהסולסיק..תודה שהזכרת לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?הרס"ר המזדיין שלי! ולחבק?את החבר הכי טוב שלי שעובד בירושלים ושהתקשר אליי היום.. ולנשק?את הידידה הכי טובה שלי עד לפני כמה חודשים..למדנו יחד באוני ומאז שהתגייסתי לא ראיתי אותה..והיום היא התקשרה אליי כדי שנתראה בסופ"ש.. ולספר לו משהו מהלב? פקידה שלי שהרגישה ממש רע אתמול אבל לא יצא לי לדבר איתה כי עבר עליי חרא של יום יש לך חברה? הייתה עד ליום שישי חחח אם לא יש מישהו שאתה רוצה? אני רוצה לעשות את מה שטוב לי ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא..ראיתי מספיק פסט' בחיי את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר הכי טוב שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? איזה כלב מעלפ שראיתי היום ליד הבסיס!מת על כלבים! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אני מריצ חיפוש בסולסיק להוריד כמה שירים ומדבר עם 2 אנשים-אחד מהשוודיה ואחד מצ'ילה דבר אחרון שאכלת:שווארמה בלאפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא יודע . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנסי האימון שלי אתה לומד ביום שישי?חלילה!אבל אתחיל ללמוד בשנה הבאה כשאתחיל תואר שני מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר אהבת? לא זוכר מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?החבר הכי טוב שלי.. על מה דיברת איתו?הוא רצה שניסע לחו"ל בפסח ואני אמרתי שאני לא יכול..ותכננו מה לעשות בחופשת הספח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?החבר הכי טוב שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על הרבה אנשים..אני הפסיכולוג אל החבורה ושל הבסיס חחח מה הדבר האחרון שקנית?עוגת ריבת חלב לאמא שלי. כמה הוא עלה?איזה 80 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברת חדשות חחח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? פקדיה שלי והודעתי לה שאני לא הולך איתה מחר לחדר כושר כי אני עצלן יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?כן מה ממש בא לך לאכול עכשיו?ארטיק יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?איכס!לפני איזה 3 שבועות ואני נשבע שלא לחזור לשם!שונא את העיר הזאת! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?הבסיס שלי שם.. אתה קרוי על שם מישהו?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?איזה 10 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?איזה 10 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אם בהקטנת הגיל שלי הייתי יכול להחזיר את הזמן אחרוה-יענו להחזיר את כולם אחורה אז בן 8 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? נאדה! ובפנימיות? נאדה!אולי עוד 10 אי קו חח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בוש. למה?כדי לעשות סדר בעולם
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני כבר גדול... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהאחיין שלי נולד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מובהק (ענייני עבודה) מה עושה לך טוב? צחוקים! מה מעצבן אותך? משחקי כדרוגל משעממים! מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יצירה!אני גרוע ביצירה!גזירה,הדבקה,לעשות קו ישר וכו אני ממש גרוע בזה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ספרייט
מה היית לוקח לאי בודד? כלב! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? האחיין שלי:אני אוהב אותך! איך את/ה מתגבר על באסה? מדבר על זה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום חם שיש בו מים-הוואי,קריבים,אוסטרליה וכו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ציניות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ איזה חג אהוב עליך? פסח (כי זה החופש הכי גדול חחח) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 2 אחים ו2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? נקשרתי?במובן של ידידות-מישהי מפורום אירו שאני מתכתב איתה איזה חצי שנה ועוד לא יצא לי לראות אותה למרות שהיא הגיעה למפגשים. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?מאד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כינות ושטיות מה את/ה אוהב/ת לעשות? המון דברים..בעיקר זה לרקוד ולעשות שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?עד הסופ! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אני עקשן כשאני יודע שאני צודק..וותרן כשמשכנעים אותי שאני טועה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? הא? את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? החיים מעולים

XspiritX

New member
אני עדיין אל עניתי

מחשבה שעוברת בראש: אין:p מה עשית היום? התעוררתי נקיתי קצת החדר שלי ישבתי המחשב הלכתי לקאנטרי והלכתי לקריות ולקניון ולביג מול :p מה תעשה מחר? המ... אסע לנצרת את זה מה שאני יודע עד עכשיו חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה גאווה צעירה התנצרות משיחית איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? יש סכוי בארצות הברית מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני ילד טוב מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אני ילד מאאאאאאוד טוב מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה עיר/ים אהובות: תל אביב חיפה הרצליה נתניה עכו ואילת איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני רוצה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןןןןןןןן פאק מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו? 94 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת? כן היית פעם אצל פסיכולוג? לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שנה בערך:p מדוע? כשדודה שלי חזרה לארצות הברית לקחת סמים מתישהו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה מעשן? לאאאאאאאא איכסלה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? חח לא מוריד :p מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבי ולחבק? סימון ולנשק? מרינה ולספר לו משהו מהלב? אף אחד יש לך חברה? לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? .... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בגי הבצפר אתה לומד ביום שישי? כן יום ארוך מה הסרט האחרון שראית? שכחתי מה קואים לו:p הוא די לתינוקות חח אבל ראיתי או עם הנכדים של דודות שלי:p אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? גיימי על מה דיברת איתו? מה לכם ?! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? גיימי על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש כמה הוא עלה? אבא משלם ממי הsms האחרון שקיבלת? מייקל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בת דודתי יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר אני מפוצץ יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנהה משהו כזה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קריות למה הלכת לשם? חח סיבוב :p אתה קרוי על שם מישהו? מי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 או 3 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? אנשים נודניקים ועקשנים ומעצבינים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץץץץץ איזה חג אהוב עליך? חג המולד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: היה לי כלב כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואני הכי קטן בכול המשפחה מצד אבא ומצד אמא חחח מפונק ללאלה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? :O מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות מאוהב מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתאמן מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?:O את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? חחח אחלה

עונה [קצת מאוחר]

מחשבה שעוברת בראש:
"חסרה לי אהבה בחיים" מה עשית היום?
ניקיתי מה תעשה מחר?
אסע לרחובות
חשק ל...:
חיבוק מה המידה שלך בנעליים?
41/42 :] באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
רק בזה... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
במועדונים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
לא 'דעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
ניצלתי מישי מינית מה המקצוע האהוב עלייך?
מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?
מתמטיקה -.-" איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
לא יודעת. עברה כבר. עיר/ים אהובות:
ירושלים. ת"א. טבריה איך אתה הכי אוהב לבלות?
בחוץ עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
יאפ מה היה המבחן האחרון?
נראלי ספרות כמה קיבלת בו?
עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה?
יאפ ומחוץ לשכבה?
קצת ומבית ספר אחר?
המוןןן ומהעיר אחרת?
זה מסכם את רוב אוכלוסיית החברים שלי היית פעם אצל פסיכולוג?
יאפ חשבת פעם על התאבדות?
פעם אחת?? אם כן - סיפרת למישהו?
למה לי? מתי פעם אחרונה שבכית?
יום שני בטיול מדוע?
סתם נוסטלגיות לקחת סמים מתישהו?
יאפ אתה מעשן?
משתדלת שלא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
בפסח שעבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
"נופל וקם" של שבק ס' מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
אח שלי ולחבק?
יש המון ולנשק?
אותה ולספר לו משהו מהלב?
לה יש לך חברה?
נופ אם לא יש מישהו שאתה רוצה?
יאפ ראית בחנוכה את הפסטיגל?
לא את מי היית לוקח לאי בודד?
את הגיטרה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אותה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
אפחד דבר אחרון שאכלת:
שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
יש. אבל היא קצת לא איתנו . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינס אתה לומד ביום שישי?
לא
מה הסרט האחרון שראית?
לא זוכרת אהבת?
לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
מוריה על מה דיברת איתו?
גיטרות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
היא על מי אתה יודע הכי הרבה?
לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?
וואנס
כמה הוא עלה?
350 ש"ח P: ממי הsms האחרון שקיבלת?
מיובל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
לא זוכרת. זה היה מזמן יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?
כן. הSMS שהיא שלחה לי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
לא ממש יש לך עדשות/ משקפיים?
נופ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
אני גרה שם. תחשבו לבד מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
רחובות למה הלכת לשם?
יומולדת של מיכל P: אתה קרוי על שם מישהו? מי?
לא 'דעת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
3 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
הגיל שאני נמצאת בו עכשיו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
הרבה ובפנימיות?
יותר מדי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
אפחד. טוב לי למה?
ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
לא יודעת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
אהיה ראפרית. או וטרינרית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
יש הרבה. במיוחד שהכרתי אותה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
"אנאערף" "יעני" "בנזונה" מה עושה לך טוב?
היא מה מעצבן אותך?
לא הרבה מה תמיד צריך להיות בכיס?
פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
אוכל? מה היית לוקח לאי בודד?
ת'גיטרה ופלאפון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה?
מנגנת איפה היית רוצה לבקר בעולם?
איי ברמודה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
שובינסטיות איזה עונה בשנה אהובה עליך?
חורף איזה חג אהוב עליך?
פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חח פה ושם חיית מחמד:
חתול :] כמה אחים יש לך?
אח ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
פעם האמנתי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
יאפ נפגשת איתו/ איתה?
עם הרוב מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו?
היא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
יאפ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
כשצריך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
היא מה את/ה אוהב/ת לעשות?
לנגן בגיטרה מקומות בילוי מועדפים:
הרחוב את/ה אוהב/ת להיות בבית?
לא

למעלה