שאלוהים יעזור לנו...

פלוטו24

New member
אני דווקא חושב

שיש לזה הרבה משמעות וביקורת של טורי על החברה האמריקנית. דווקא בגלל שהקטע הזה נראה חובבני מאדץ זה לא סתם, זה במכוון. להראות למעשה שמאחורי כל הזוהר, היופי והקסם יש בעצם צביעות, ריקבון, מלחמה ורוע. בדיוק כמו בחברה האמריקנית (וגם בחברה שלנו לצערי). יש כאן סממנים מובהקים שמייצגים את האמריקנים והשילוב שלהם בכל מיני רמזים לקפיטליזם וכוח חזירי מעבירים טוב מאד את הרמז. זה ממש לא פשטני.

זה ברור לי,

שכל עניין החזירים דונאטס, מלחמה, כסך וכו' בא להעביר ביקורת חברתית. ובכלל כל האלבום הזה, ואני מעריכה את זה שיש לה מה להגיד ושהיא אישה בעלת דעות. אני רק חושבת שהביצוע של זה לקוי. הקליפ הזה פשוט לא מכבד אותה ביחס לקליפים קודמים. הוא כל כך home made שזה כבר לא מסוג הדברים שנראים רע אבל אפשר למצוא בהם פרשנות, הוא פשוט נראה רע נקודה.

InBaR 85

New member
אבל באמת הכוונה שלה שזה יראה

home made...
אבל מה שכן..כל האלבום נראה לי מוזר למדי

FooK MI

New member
להעביר ביקורת על החברה, אפילו כשאתה חלק ממנה,

זה לגיטימי. אבל להוציא קליפ גרוע כדי להצהיר שהמוזיקה היום שטחית זה, לדעתי, לבחור בדרך הקלה.

noosh

New member
הבעיה היא

כשביקורת חברתית הופכת ללעוסה, או מוצגת בצורה לעוסה. זה נורא קל להסתתר מתחת לאצטלה של "ביקורת חברתית נוקבת". אני יכולה לצייר שני קווים מאונכים ופס עבה מאוזן בשמן על בד ולהתפלסף לך רבע שעה למה זה ביקורת חברתית נוקבת, באמת שאני יכולה. ביקורת חברתית צריכה לעבור גם בצורה טובה, נכונה, חכמה ומתוחכמת. אם היא לא עושה את זה, היא הופכת לקלישאתית ולבנאלית, ולא משרתת את המטרה הראשונית שלה. אני לא חושבת שהקליפ הזה מעביר כזאת ביקורת צורמת על החברה, למרות שכביכול בהחלט אפשר להגיד שהעובדה שהיא מוגת ככמה דמויות, או שה-MILF הזה כתוב בוורד, או שהחזירים וההמבורגר מופיעים בספירה לאחור, זו ביקורת על ארה"ב. אין לי ספק שמדובר בביקורת על ארה"ב, או שהשיר ביקורתי, אב לכדי באמת להעביר את הביקורת הזאת בצורה שתתפוס, שתהיה קצת יותר חכמה, ותיגע יותר עמוק, אפשר לחשוב על דרכים יותר מתוחכמות מאשר משהו כ"F פשוט. זה כבר גובל בזלזול באינטליגנציה שלנו. לא יודעת מה היו המניעים של טורי, אבל נראה לי שבעבר היא ידעה להעביר ביקורת על נושאים קשים בצורה הרבה, הרבה יותר חכמה.

../images/Emo45.gif כל מילה

איפה. איפה הסשן יוטיוב שהבטחת לי. עכשיו אני הולכת לישון עצובה
.

noosh

New member
אני לא עונה על כאלה שאלות

אני אמורה להיות תמימה :( Mum I'd Like to Fuck כאילו, כינוי כזה לנשים מבוגרות שנערים מתבגרים ומחוטטים היו רוצים לעשות. בררר. (גל אומרת לי להוסיף משוה על אמא של סטיפלר, אבל אני לא מכירה את השם ואני משערת שזה לקוח מאמריקן פאי, שלא ראיתי)

למעלה