שאלהD:

ahrua192

New member
שאלהD:

והוו, מלא זמן לא כתבתי פה משהו! D:
THOUGH קראתי פה ושם דברים^^

קראתי לאחרונה פאנפיק שהיה פחות או יותר מקביל לחמישי, ואז כמובן שפתחתי את החמישי והתחלתי לקרוא חלקים ממנו, ואז עלתה לי שאלה..
יש מצב שענו על זה בספרים אבל אני פשוט לא זוכרת, אבל.. את מי נוויל ראה מת?'-'

בשיעור שהיה על הפגעסוסים (אין לי כח לבדוק איך כותבים את השם עם הת'), רק הארי, נוויל, ותלמיד סלית'ריני כחוש (אהא! יש תלמידים נוספים שלא.. מציינים! בערך) ראו אותם..
הארי, כולנו יודעים למה, הסלית'ריני.. טוב.. לא ממש אכפת לנוP:

אבל את נוויל אנחנו באמת מכירים.. את מי הוא ראה מת?O_O

אני כבר לא זוכרת אם אח"כ הוא אמר או לא.. אז.. אני מצפה שאתם תזכרו D:

ד"א, מישהו בעד שרשור תמונות משעשעות שקשורות לה"פ? D:

וואו שיר כותבת בפורום

כמו שאמרו, סבא שלו.
עכשיו חיפשתי בספר רק כדי להיות בטוחה, אז כן

ahrua192

New member
8-| יאפ

אווו תודה D:
זה בחמישי? באיזה פרק הוא אומר?*-*

ושיט, עד שחזרתי לפורום אני עכשיו טסה לשבועיים'='

אמברידג' שואלת אותו בספר החמישי

בזמן השיעור שבו היא בוחנת את האגריד, לפי מה שאני זוכרת.
*בודקת בספר*
כן, זה שם. מכשפה חטטנית שכמותה.

ahrua192

New member
חוסר טאקט משהו O_O

בעעע אמברידג' S:
|*הולכת לחפש בספר*
ותודה^^

ahrua192

New member
שאלה חדשה! D:

וול, היא קשורה לתשובה של הראשונה..

נוויל ראה את סבא שלו מת.. ואאל"ט, מתחילת הסדרה הוא חי רק עם סבתא שלו.. אז.. מהספר הראשון הוא ראה אותם?!#@$%

דהפאק הוא לא אמר שום דבר לאף אחד? :/
לא נראלכם קצת מוזר?'-'

או שבדיוק באותו קיץ גם סבא שלו מת

יכול להיות

שזה היה הסבא מהצד השני.
ויכול להיות שהוא תמיד ראה אותם אבל לא סיפר- אולי הם הפחידו אותו, אולי הוא לא הבין למה הוא יכול לראות אותם ואף אחד אחר לא...

hollypop girl

New member
או שמישהו הזהיר אותו שזה יקרה

והוא פשוט לא רצה לדבר על זה כדי שלא ישאלו שאלות מיותרות...

nhpiano

New member
אני לא יודע...

ילד בן 10 שרואה את סבא שלו מת - אני מאמין שזה משאיר חתיכת טראומה שילדים (וגם מבוגרים בעצם) מעדיפים להדחיק. לא נראה לי סביר שהוא יבחר לשתף את זה גם ילדים, אולי רק עם החבר הכי טוב שלו. וכמו שנוויל נראה בספרים הראשונים, אין לו ממש "חבר טוב". הוא מיודד עם כולם, אבל מכל השכבה שלו הארי ורון חברים טובים, דין ושיימוס חברים טובים ונוויל נשאר בלי אף אחד שהוא ירגיש בטוח מספיק לשתף איתו את המידע הזה.
כשאני חושב על זה, זה מזכיר מאוד את מה שקרה עם ההורים שלו - וגם את זה הוא לא שיתף עד שלא הייתה לו ברירה.

ahrua192

New member
וואו! בדיוק גם חשבתי על זהO_O

ראיתי תמונה לא מזמן שהראו שגם החברות של שיימוס ודין הייתה מדהימה.. ואז פתאום נפל לי האסימון שנוויל היה מסכן ובודד >:
הוא היה האחד הזה ש.. כן, אנשים מחבבים והכל, אבל אף אחד לא רוצה "להתקע" איתו בתור זוג והכל..
ו.. לא באמת היה לו חבר ממש טוב ורק בחמישי הארי התחיל להיות באמת חבר טוב שלו ו.. נוויל הוא ילד ממש אומלל'-'

ולשאלה-
אממ.. אני לא יודעת, בתור ילד בן 12 (בשנה הראשונה הם מגיעים להוגוורסט בסירות ורק חוזרים בכירכרות) פתאום רואה יצורים מוזרים מושכים את הכרכרה וכל ילדי שנה הראשונה שזו הפעם הראשונה שלהם שהם רואים את הכרכרה מתפעלים שהיא זזה בעצמה והוא.. שותק..?'-'

לאדעת, נראלי שזה פשוט חור בעלילה שרולינג לא חשבה עליוP:

אולי הוא פחד לספר

מתישהו בספרים יש משפט כזה, שלשמוע קולות שאף אחד אחר לא שומע זה לא טוב גם בעולם הקוסמים. אז גם לראות דברים שאף אחד לא רואה זה לא טוב... כשהארי ראה אותם, הוא סיפר על זה רק לרון והרמיוני החברים הטובים שלו, ואחרי שהוא גילה שהם לא רואים אותם, ושהם תוהים האם הכל בסדר אצלו, הוא הפסיק להזכיר את זה.
אז לנוויל לא היה חבר טוב לשתף אותו בזה, ואולי הוא פחד שיחשבו שהוא השתגע קצת. אז הוא שתק. למרות שזה באמת קצת מוזר שהוא שתק כל הזמן הזה.
אולי היה יותר טוב אם המורים היו מלמדים עליהם כבר בשנה הראשונה. אולי להציג אותם זה למתקדמים, אבל לפחות לספר להם מי מזיז את הכרכרות בשביל לא לעשות התקף לב לילדים הבודדים שרואים אותם.

ונוויל באמת היה ילד אומלל...

ahrua192

New member
אני אפתח כזה עוד שבועיים

אני בחו"ל אז כל התמונות בבית^^
ובכל מקרה יש מלא דיונים אז אין טעם כרגעP:
ותודה..?

למעלה