שאלה2: למה אתם חיים?

שאלה2: למה אתם חיים?

והכוונה היא לא מה היו הסיבות של הטבע ליצור אתכם. אלא.. האפשרות למות קיימת עבורכם כל שניה, אתם יכולים בדקה זו ללכת ולהתאבד, ובכך לסיים את חייכם. כך שאם אתם לא בוחרים את זה.. משמע שאתם בוחרים את האפשרות השניה, אתם בוחרים לחיות. וכל אחד ואחד ממכם לא עושה את זה גלובלית.. אלא הוא עם עצמו - למה?

מתוך סקרנות...

למות זה כל כך משעמם... ברצינות, אם אני אלך ואתאבד- מה יצא לי מזה? אולי אני לא "אסבול" יותר אבל אני גם לא אהנה יותר (אני לא בונה על הקטע של גן עדן-גיהנום). בתכלס- לכל דבר יש זמן, ועד שלא יגיע הזמן שלי למות אני לא מתכוונת להקדים את זה... אחרי הכל, בדיוק באותה מידה אתה יכל לשאול למה אנחנו לא הולכים לעקור שיניים כל יום למרות שיש לנו את האפשרות... בשביל מה?

kung fu

New member
כשלא נהנים....

-אז מנסים לשנות את החוויה וליהנות -מקבלים את המצב ויודעים שכרגע התודעה מתמקדת בסבל או במשהו אחר, ושזה יחלוף. התודעה לא מתקבעת לנצח באותו הדבר. (זאת אומרת, אם הייתי סובלת כל הזמן, אז לא יודעת...אבל אם יש כאב הוא רגעי ולא מתמשך)

לא הבנת

לא שאלתי מה עושים כשלא נהנים. השאלה הייתה.. למה את חיה? אמרת בשביל ההנאה.. אבל זה עדיין לא עונה לשאלה, אם את לא בוחרת למות, למה בעצם את בוחרת לחיות?

kung fu

New member
כי אני רוצה ליהנות מכל מיני דברים

שיש לי בחיים (כמו קונג-פו, אהבה, אוכל, שינה, חיבוק ועוד)

למה אני בוחרת לחיות ../images/Emo36.gif

בשבילי, בשביל כל נשימה שאני נושמת... זאת התשובה שלי ואיך כמה ולמה ? זה תהליך ארוך שעברתי ושאלתי את אותה השאלה, כל פעם קיבלתי תשובה שונה וזה התחיל מתשובות של "סתם כי זה מה יש", מתשובות דרך כעס, ותשובות דרך האחריות (כלפי הילדים שלי). ועוד כמה בדרך ועדיין השאלה היתה עולה עד שהגעתי לתשובה הנכונה עבורי והשאלה לא עולה יותר. אני חיה בשביל לחיות את החיים, לנשום ולהנות מעצם הנשימה שלי כל שניה (וכמו שאני רואה את הדברים נשימה=נשמה).
זה מצחיק להקשיב כרגע למחשבות שלי ולשופט על התשובה שכרגע כתבתי...אם הייתי בבית משפט כבר מזמן הוא היה מוציא אותי להורג
LOL

חיה כדי למות.

סתאם. חיה כי כייף לחיות, ויש לי ילדים לראות גדלים. בת'כלס למרות שהחיים לא קיטנה ולא לונה פארק...אני נהנת ממנו ומפיקה את הטוב שאני יכולה.

זה פשוט

אנחנו חיים כי זה עדיף מהאפשרות השניה... ברור שאנחנו יכולים לבחור למות, אבל לא רוצים כדי לדעת "מה יבוא הלאה". חוץ מזה, סבל של יום יום, רגיל כזה, הוא לא מספיק בלתי נסבל כדי לגרום לאנשים לרצות להפסיק את החיים שלהם... וכל אלה שבחרו לא לחיות, טוב הם לא ממש כאן כדי לספר לנו למה...

ועדיין אף אחד ממכם לא אמר את הדבר

הפשוט מכל. לכולם יש סיבות וסיבות וסיבות.. על דברים שיש בתוך החיים, ודברים שהחיים נותנים, ודברים שיש לי או אין לי, והפחד מהמוות, ושזה עדיף מאשר לא.. אין פה אחד שאמר בפשוט - כי אני רוצה.

seeyou

New member
למה אני חיי? ../images/Emo153.gif

ל"גורם" שברא אותי היו לו סיבות משלו אני מרגיש כרובוט ביולוגי ה"נבונה" שלי זה גם חלק מהתכונה שהבורא/טבע הכניס בי כול דבר שאנו כאילו בוחרים זה חלק מהתכונה ! גם להתאבד זה חלק מהשפיות או שפיות של אותו אדם-תלוי מאיזו נקודה מסתכלים

seeyou

New member
עניתי לך לפי הבנתי נכון!../images/Emo153.gif

האם הכוונה שלך איזו מטרה יש לי בחיים?

למעלה