שאלה,

יודעת מה .. עזבי חופרת .. אני ידבר איתך במונח שכל הנשים מבינות ... כמה שאת ט-ו-ח-נ-ת סעאמאמו../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

את לא מבשלת ?!? איזה נכה את (לפי דברי הרב עובדיה יוסף שאישה שלא יודעת לבשל יש לה נכות../images/Emo3.gif)

שאפולי

New member
מה הקשר בין טחינה ובישול? את חי במאה ה3?

וואי כמה אתה חופר

תגידי .. נכון שאת .. מרגישה מגניבה פתאום ?!? ../images/Emo3.gif ואנ'לא יודע מה זה מטבח .. כי זה החדר של אישתי .. חחחח סתאאאאם בצחוק .. אבל לטחון משו תמיד נשמע לי כמו משו שעושים שניה לפני שמבשלים משו טעים ..

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

כן!!! האמת? שיא המגניבה! בואנה התכנון שלי היה לקדוח לך למוות, אבל לא נראה שאתה הולך להתייאש ממני בקרוב

את מתכתבת עם הכותב של : לכל תשובה שאלה ... ../images/Emo3.gif ובחורה שקודחת זה או רופאת שיניים או לסבית שעובדת בבניין ../images/Emo3.gif

לא רואה סרטים של לסביות .. אבל עצם העובדה שאת יודעת שיש כזה דבר רק מוכיח שאת כנראה זאת שרואה אותם../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

משו אחר בוער לי כרגע אבל זה לא לעיניין../images/Emo3.gif וזה בגלל שאת אמרת שאני רואה פורנו ואני דיברתי על רופאות שיניים אז הנחתי שלזה את מתכוונת ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

עכשיו מי חושבת רק על סקס ?!? אני הזכרתי את "זאדק גוניור" ??? אם את כלכך רוצה לדעת אז מה שבוער לי זה השפשפת בטוכעס שלי שנהייתה לי מהארנק כי צברתי שם טונה של פתקיות ותזכורות ... ../images/Emo3.gif

שאפולי

New member
תזכורות? ככה קוראים לזה היום?

מודפסות בירוק על דפים מלבניים עם תמונות של זקנים לבנים מתים?

הלוואי ... מהפה שלך לפורט נוקס חח ../images/Emo3.gif תזכורות = פתקים עם כל מיני רשימות של המכולת וטלפונים חשובים שעוד לא הכנסתי לסלולרי וקבלות של חניונים שצריך לשים בקופה הקטנה בשביל לקבל כסף בחזרה ועוד ועוד ...

יותר לכיוון עושה לי חור בלחי הימנית אם אני יושב בלי הארנק אני נוטה טיפה ימינה בגללזה וזה נראה כאילו אני בדרך ללהיות באופסייד../images/Emo3.gif

טפיי .. כמה שאת שרוטה .. בחיי ../images/Emo6.gif ולפי הכותרת של ה"יהההההה" הזאת חשבתי כבר שאת תרשמי שגם את רוצה להיות באופסייד ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שאפולי

New member
זה למה את החשיבה תשאיר לאשה!

אז בוא נראה מה היה לנו: חופרת,קודחת,טוחנת,שרוטה טוב, סה"כ יום לא רע.. לא רע בכלל..

למעלה