שאלה

sarah200

New member
שאלה

אני רוצה להתנדב לשירות לאומי אז התקשרתי ונתנו לי שתי טלפונים אחד של אגודת שלומית ואחת של אגודה להתנדבות עכשיו הייתי רוצה לדעת מה זה האגודה של שלומית ומה זה האגודה להתנדבות איך אני יכולה להתנדב למקום שאני הייתי רוצה להתנדב? תודה מראש

nomi17

New member
תשובה

אגודת שלומית היא אגודה חילונית והאגודה להתנדבות היא דתית למרות שהדבר היחיד שהם מבקשים ממך זה לשמור שבת ולשמור כשרות. גם מקומות השירות הם שונים בשלומית ובאגודה להתנדבות. כדי לקבל מידע על מקומות השירות ועל האגודות את יכולה להיכנס לאתרים שלהן ולהסתכל שיהיה בהצלחה

sarah200

New member
שאלה חשובה

הייתי רוצה לשרת קרוב לבית שלי שזה בנצרת עילית לפי מה יודעים אם אני מתאימה לתפקיד שאני רוצה למשל בתי חולים או במקום אחר?והאם הם בוחרים לי לאן אני יתנדב? האם בודקים את הציונים שלי בבית ספר? תודה רבה שרה

מוריה4

New member
שלום שרה

לא, הם לא בודקים לך את הציונים, בכלל. מה שחשוב להם כשהם מחפשים בנות שירות זה אופי ותכונות. בעיקרון. אני מציעה לך להתקשר לאגודות, שם את אומרת מה את מחפשת ומעדיפה, הם גם יכולים לתת לך רעיונות לדברים שלא חשבת עליהם. הם מפנים אותך למקום או קובעים לך "סיירת"-שזה מעין יום הכרות עם המקום בו את רוצה לשרת. אח"כ הדברים מתנהלים מול המקום הספציפי-ראיון אישי ולפעמים גם קבוצתי. או שהם מתנהלים מול הרכזת של האגודה באזור. את בוחרת לאן להתנדב אבל הם יכולים לקבל אותך או לא... תתקשרי, הם יסבירו לך מצויין! בהצלחה רבה!

nomi17

New member
תשובה

ממה שאני זוכרת לא בודקים את הציונים בבית הספר. אם את רוצה לשרת קרוב לבית את כותבת את זה על הטפסים ואז כשאת באה לראיון עם הרכזת אז היא מציעה לך מקומות ושולחת אותך לראיונות במקומות שאת רוצה לשרת. המקום עצמו מחליט האם את מתאימה לו או לא לפי הריאיון. בהצלחה

sarah200

New member
תודה רבה לכולם אבל יש לי שאלה קטנה

איזה אגודה יותר טובה של שלומית או אגודה להתנדבות? אני לא יודעת למי להתקשר

NobleRed

New member
../images/Emo108.gif האגודה טובה יותר

1. יש להם מסלול גם לחילוניים 2. הם הראשונים בתחום ויש להם הרבה יותר תקנים ואופציות בשבילך 3. הם יותר נחמדים ועוזרים בטלפון, והעניינים יותר יזוזו לך אצלם מצד שני- בשלומית יש תקנים מגניבים ופחות בנאליים, אם זה מה שעושה לך את זה. אז אחד מול השני, נראה לי יותר שתלכי על האגודה... בהצלחה לך

sarah200

New member
זה משנה אם אני לובשת מכנסיים רגילים?או

שאני חייבת חצאית באגודה להתנדבות? אני לא דתייה אני מסורתייה

למעלה