שאלה

1337hAx0r

New member
בזזזזזז wrong answer

זאת הבעייה במכוניות חדשות כמו הטולדו החדשה,שאי אפשר לדעת אם הן אמינות עדיין,אני קונה אותו ללפחות עוד 6 שנים ואני צריך שהוא לא יתפרק לי עד אז,ואני לא אקנה סיאט חדשה שהדגמים הקודמים שלה בילו הרבה במוסך.

sronis

New member
בזזזזזזזזז גם לך

הטולדו כבר לא חדשה! היא הושקה ב-98. המגאן הושקה שלוש שנים קודם אמנם, אבל 4 שנים הן די והותר. עובדה שלא שמענו על שום בעיות רציניות, ומאיפה אתה קובע שהדגמים הקודמים שלה בילו הרבה במוסך? אפשר להגיד את זה על כל אוטו כמעט, למה, אתה חושב שרנו לא מבלות בכלל במוסך? מקרים יחידים פשוט לא מלמדים על דגם שלם! רוני

Inoni

New member
חלק מדגמי רנו מיוצרים בספרד...

אני לא יודע לגבי המגאן סדאן, אבל יש לי רנו קליאו שנת 2000 תוצרת ספרד... לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם סיאט, לחבר שלי יש איביזה שנת 96 והיא נוסעת וניראית נהדר, ואין בעיות כלל.

1337hAx0r

New member
ברכב לא מבין גדול... מודה באשמה

רק דיברתי מנסיון עם אנשים שהכרתי שקנו מכונית סיאט

1337hAx0r

New member
ולאדון אלפא

כתבת שלך הייתה פיאט פונטו לא? אם כך אז למה אתה לא נתת לי יעוץ,אולי אני אקנה פיאט מריה אשים בה פדלים ואתחיל לנסוע,זה רעיון הכי טוב.

Alfa156 GTA

New member
אמת היתה לי פונטו SX, אבל מה

הקשר בינה למה שאתה רצית ?? חוצמזה שאני לא מחבב צרפתיות, אז החלטתי לא לייעץ. SEAT זה אחלה, (כמעט..), VT4 זה יותר נחמד. ואם כבר יעוץ אז 147 זה הכי נחמד, מבחינתי...

גרמי

New member
מה עם רנו מגאן 1.4?

מנוע ה 16V הוא בעל 98 כ"ס, שזה יותר מה 1.6 מלפני שנת 99, וזה בא עם גיר ידני, ועולה פחות מ 90000 ש"ח. היה לי מגאן 1.6 90 כ"ס, ואין לי ספק שה 1.4 החדש לא ייפול משום 1.6 ב 99% מהמצבים בכביש.

1337hAx0r

New member
אני מעדיף 1.6

נמאס לי כבר לההיקף על ידי כל לאנטיס ברמזור,אולי עם ה 1.6 ידני אני אצליח לעקוף את רוב המשפחתיות ה 1.6 האוטומאטיות.

SilverFocus

New member
רוני...

די ללחום בטחנות רוח... אשרי וטוב לו עם הסטיגמות אותן הוא משנן בהרחבה, שיבושם לו נמרוד

י-וס-י

New member
אני ממליץ על רנו מגאן הרכב הקודם

שלי היה רנו מגאן אומנם 98 אבל הוא היה מצוין וכמובן שהחדשות יותר טובות עם מנוע יותר חזק והעובדה הכי טובה שהייתי מרוצה מרנו שקניתי שוב רנו, והפעם אוטו חבל"ז רנו סניק 2000 סמ"ק מאוד מומלץ אבל מחוץ לתקציב שלך כנראה 130K, בכל אופן רנו זה אוטו טוב.

למעלה