שאלה

israeli alias

New member
שאלה

היי, יש לי שאלה קצת טיפשית... אבל אשמח אם תוכלו לענות לי עליה בכל מקרה.... אחרי שרוכשים מחשב נייד, איך מחברים אותו לאינטרנט? כמו שעושים למחשב נייח רק בלי כבלים או איך זה הולך?

Jan22

New member
מדוע טיפשית ?

טיפש מי שלא שואל. *אתה יכול לחבר אותו בדיוק כמו שאתה מחבר את הנייח שלך ,באמצעות חיבור USB מהקופסא של האנטרנט המהיר למחשב , ואז DIALUP (הוראה להתחבר לרשת דרך החייגן). *אתה יכול להשתמש בחיבור אלחוטי ,מה שנקרא בימנו WIRELESS / WIFI . איך זה עובד ? יש לך אנטנות על המסך בתדרים שונים (או יותר נכון בפרוטוקולים שונים) וניתן להתחבר למשל לדבר שנקרא ''נקודות חמות'' או באנגלית HOT SPOTS. איך זה עובד ? אם אתה נמצא בטווח יחסית סביר למקור של הנקודה החמה ,אתה יכול להתחבר ולגלוש (אם אתה שואל ''למה שאני אקבל אנטרנט חינם ,אז התשובה היא שזה מתרחש במקומות כמו בורגרראנץ , בתי קפה וכד' , במילים אחרות , מצפים שתבזבז כסף במהלך השהות שלך באותו מקום X) . *אופציה נוספת היא חיבור באמצעות ספק הפלאפון שלך ,מה שעולה הרבה מאוד כסף !!

תוספת קטנטנה

אפשר גם לחבר את הנייד לאינטרט כם כבל רשת במקום קבל USB במידה ויש לך מודם (או כפי שידידי מכנה זאת "הקופסה של האינטרנט") רשת ולא מודם USB. אם אתה לא יודע איזה מודם יש לך אז ככה: אם קו האינטרנט שלך (לא הספק דוגמת ברק, נטויז'יו וכדומה) הוא דרך הכבלים אז יש לך מודם רשת. אם הקו הוא דרך בזק אז ישנן שתי האפשרויות והטוב ביותר לשאול מישהו שמבין או להתקשר לבזק.

למעלה